Nieuwsflits week 3

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 3 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 14 januari:

Zoetermeer - Vanmiddag zijn twee personenauto's in een bocht op de Marsmanhove frontaal met elkaar in botsing gekomen. Door de aanrijding liepen beide voertuigen fikse schade op. Het ambulancepersoneel heeft beide bestuurders onderzocht op verwondingen. Eén bestuurder is vervoerd naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft de voertuigen meegenomen. (Foto’s: Sander van den Berg en Roy Wolters)

erdft8.JPG

slOyUj.JPG

zJPUNx.JPG

A6jeAi.JPG

qWsFV7.JPG

QXWd2O.JPG

Den Haag - Twee auto's kwamen vanavond omstreeks tien uur met elkaar in botsing op de kruising van de Hoefkade met de Vaillantlaan. Beide bestuurders zijn onderzocht in de ambulance, maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd. (Foto's: Gabi Gonzalez)

lliSxG.JPG

dAcuLG.JPG

aJtyf4.JPG

Dinsdag 15 januari:

Zoetermeer - Vanmorgen werd de brandweer gealarmeerd voor een brand in een garage aan de Wattstraat. Ter plaatse werd na een zoekslag een kleine brand aangetroffen. Deze wist de brandweer snel te blussen. (Foto's: Ruben van Essen)

t2vIu9.JPG

x5NRdb.JPG

osIqoQ.JPG

Woensdag 16 Januari:

Den Haag- Tijdens rioleringswerkzaamheden op het Hildebrandplein is brand ontstaan. Dit ging gepaard met veel rook, waardoor het nabijgelegen station Moerwijk tijdelijk moest worden afgesloten. Bij de brand raakte niemand gewond. (Foto's Ferrie van der Geer)

DcOfUq.JPG

1PGwPN.JPG

1Y5saX.JPG

jDbMal.JPG

Vrijdag 18 januari:

De Lier - Een bestelwagen is vanmorgen op de Burgerdijkseweg, vermoedelijk na een uitwijkmanoeuvre, van de weg geraakt en deels in de sloot beland. Niemand raakte daarbij gewond. Berger Vreugdenhil heeft de auto geborgen en afgevoerd.

DiVwTe.jpeg

gEvCIK.jpeg

2tcyFO.jpeg

QieAwE.jpeg

Den Haag - Over uitwijkmanouevre gesproken: dat was vanmiddag ook aan de orde op de Erasmusweg, waar een automobilist niet in de gaten had dat een stadsbus van de HTM optrok bij de beginhalte en moest uitwijken. Hij botste daarbij tegen een paal, waardoor zijn auto zwaar beschadigd raakte. Er is en ambulance ter plaatse geweest, maar voor zover bekend hoefde er niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Bus 25 is tijdelijk omgeleid ten gevolge van het ongeval.

p9qRpf.jpeg

V93I22.jpeg

izYUtQ.jpeg

yjWz3u.jpeg

's-Gravenzande - Vanmiddag om even over half zes is op de Maasdijk een bestelwagen achterop een personenauto gebotst. Dit leidde meteen tot een flinke file op de Maasdijk. Er is een persoon in de ambulance onderzocht, maar niet vervoerd. (Foto's: Fred van der Ende)

SuWTW3.jpeg

KksIBa.jpeg

FxBIhg.jpeg

Zondag 20 januari:

Delft - In een slootje aan de Middelweg is door voorbijgangers vanmiddag een kluisje aangetroffen. De gewaarschuwde politie heeft de hulp van de brandweer ingeroepen bij het bergen van het kluisje. Deze bleek geen waardevolle spullen meer te bevatten en is door de brandweer overgedragen aan de politie, die het kluisje heeft meegenomen naar het bureau. (Foto's: Daan van den Ende) 

C9k3NO.JPG

9iUsGi.JPG

vQjXtA.JPG

jvNmTS.JPG

vMVyao.JPG

Rijswijk - Vrijwel gelijkertijd met de schoorsteenbrand in Maasland, werd ook een dergelijke brand gemeld in een woning aan de Geestbrugweg. Er was daar geen sprake van veel rook en dergelijke en de brandweer ging dan ook 'slechts' voor een nacontrole. Brandweerlieden hebben de schoorsteen geïnspecteerd en geramoneurd. (Foto's: Roy Wolters)

kS0lef.JPG

SHX4PC.JPG

Vnfds0.JPG

yndMg8.JPG

a3SNnw.JPG