Nieuwsflits week 4

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 4 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 21 januari:

Den Haag - Vannacht rond twee uur vond er op de 'beruchte' kruising Hengelolaan/Maartensdijklaan een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Beide voertuigen raakten daarbij zwaar beschadigd. Enkele personen zijn onderzocht in de ambulance en één van hen is naar het ziekenhuis vervoerd. De Hengelolaan was door dit alles enige tijd afgesloten. (Foto's: Roy Wolters)

uQ8zEC.JPG

beacE2.JPG

PKonJx.JPG

HqMT0W.JPG

yJPEdg.JPG

1jIBK2.JPG

Den Haag - Op het Oosteinde in Den Haag is vanmorgen een scooter aangereden door een auto. De bestuurder van de scooter is door het ambulancepersoneel onderzocht en zonder spoed (A2) naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

nJxw0z.JPG

YXdCw0.JPG

7buDIz.JPG

pH2Ez4.JPG

UWaYOO.JPG

Den Haag - Op de Erasmusweg/Ruinerwoldstraat in Den Haag heeft vanmorgen een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto's. Meerdere personen zijn onderzocht door het ambulancepersoneel. (Foto's: Nick van Mourik)

nezlx4.JPG

SRizCu.JPG

Sz4SnA.JPG

av3dOL.JPG

AkaOX5.JPG

Den Haag- De bestuurster van de grijze Mercedes keek maandagavond vreemd op toen ze vanuit het dashboard van haar voertuig rook zag komen. De vrouw parkeerde haar voertuig aan de kant van de Luiksestraat, waarna de vlammen uit het dashboard sloegen. De brandweer kwam ter plaatse en heeft de brand geblust. De schade aan het interieur van het voertuig is fors. (Foto's: Nicky Pronk)

J6hbZJ.jpeg

ptcpUY.jpeg

HskQG6.jpeg

Woensdag 23 januari

Den Haag - Op de Jan Hanlostraat/Noordweg raakt (vermoedelijk door de gladheid) een auto te water. De inzittenden komen met de schrik vrij. Berger Vreugdenhil komt de auto weer op de kant zetten (foto's: Gabi Gonzalez)

U6mdtx.JPG

iP5irn.JPG

aGkRxQ.JPG

Donderdag 24 januari

Zoetermeer - Vanmiddag heeft de brandweer in het water langs het Heempad gezocht naar een mogelijk te water geraakte fietser. Passanten vonden een fiets op het ijs met daarnaast een wak. Duikers van de brandweer zijn ter plaatse gekomen en hebben het water doorzocht. Er is uiteindelijk niemand aangetroffen. De fiets is door handhavers van de gemeente meegenomen. (Foto's: Roy Wolters)

CwjV28.JPG

hv4vcv.JPG

Xb6swO.JPG

ivWFE1.JPG

Klx0GY.JPG

Den haag - Bij het Louwman Museum aan de Leidsestraatweg in Den Haag is donderdagavond een auto in het water terecht gekomen.  De automobilist kon er gelukkig ‘wel om lachen’ en raakte niet gewond. Hij liep zelfs geen nat pak op! Een berger is ter plaatse gekomen en heeft het voertuig op het droge getakeld. Hoe groot de schade aan het voertuig is is nog onbekend. (Foto's: Herman van der Woude en Daan van den Ende)

6ztgqs.JPG

gJCkQ7.JPG

VwFfaY.JPG

6yFolW.JPG

Vrijdag 26 januari

Delft - De hulpdiensten zijn in de nacht van donderdag op vrijdag uitgerukt voor een melding van een persoon op hoogte aan de Cesar Franckstraat in Delft. Ter plaatse bleek het te gaan om een mogelijke inbraakpoging. Bewoners van de flat hadden een persoon over het balkon zien klimmen. In eerste instantie leek het erop dat de verdachte was ontkomen. Later zou er toch een man aangehouden zijn. Onderzocht wordt of hij daadwerkelijk betrokken was bij de inbraakpoging. (Foto's: Daan van den Ende)

5ihXZo.JPG

quYB94.JPG

PvTyIJ.JPG

577T3E.JPG

Monster - Om even voor vijf uur vanmiddag werd brand gemeld in een leegstaand pand aan de Doctor van den Brinkstraat. Het bleek dat er iets in brand was gestoken in de voormalige horecagelegenheid. De brandweer heeft bij de brandbestrijding de bemanning van één tankautospuit ingezet; het nader bericht was dan ook 'kleine brand'. (Foto's: Fred van der Ende)

Ey0I3l.jpeg

WV6Hmy.jpeg

RX5PKp.jpeg

AKyJ7u.jpeg

23rJcI.jpeg

Wassenaar - De brandweer werd vanavond omstreeks kwart voor acht gealarmeerd voor een melding 'schoorsteenbrand' in een woning aan de Oostdorperweg. Ter plaatse aangekomen bleek dat er weinig rook te zien was nabij de schoorsteen. Desondanks is de schoorsteen vanuit de hoogwerker geïnspecteerd en geramoneurd. (Foto's: Herman van der Woude)

rX8ewZ.JPG

7XMqbo.JPG

EXRlQa.JPG

gnQZcI.JPG

Zondag 27 januari:

Den Haag - Op één van de perrons van station Den Haag Centraal werd aan het begin van de middag een verdachte koffer aangetroffen. De politie nam het zekere voor het onzekere en enkele sporen werden ontruimd en afgesloten. Een explosievenverkenner werd erbij geroepen met zijn hond en die oordeelde dat het om loos alarm ging. (Foto's: Sebastiaan Barel)

w DSC 7767

w DSC 7768

w DSC 7773

w DSC 7777

w DSC 7789

Zondag 3 februari:

Hoek van Holland - Op de Dirk van den Burgweg is een automobilist bij een eenzijdig ongeval tegen een lantaarnpaal gebotst. Een ambulance uit regio Haaglanden is ter plaatse geweest. Of er iemand is vervoerd is niet bekend. (Foto's: Fred v.d. Ende)

0T770K.jpeg

JwD3dH.jpeg