Nieuwsflits week 5

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 5 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 28 januari:

Den Haag - Om even voor zes uur vanavond botsten twee auto's achterop elkaar op het Buitenom. Brandweer en ambulancedienst kwamen met meerdere voertuigen ter plaatse; er werd rekening gehouden met een belkneld persoon. Van een beknelling bleek echter geen sprake en er hoefde ook niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd. (Foto's: Sander Brant)

w sander1

w sander2

Voorburg - De brandweer werd rond kwart over zes vanavond naar de Prinses Irenelaan gestuurd voor een melding schoorsteenbrand. Het viel met rook/vonken/vlammen uit de schoorsteen wel mee. De brandweer heeft het rookkanaal geïnspecteerd en geramoneurd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

qqXefo.JPG

wWGDSf.JPG

C7pRfZ.JPG

hfPkcr.JPG

's-Gravenzande - Om even na acht uur vanavond kwamen een auto en een fietsster met elkaar in botsing op de kruising van de Eikenlaan met de Lijsterbesstraat. De fietsster is in de ambulance onderzocht en is daarna zonder spoed vervoerd. (Foto's: Gabi Gonzalez)

mOY9OR.JPG

tJh08m.JPG

HZtimo.JPG

l4Tucq.JPG

Dinsdag 29 januari:

Den Haag - Iets voor half twaalf vanavond botste op de Houtwijklaan in Den Haag een auto tegen een boom. Waardoor de bestuurder de macht over het stuur verloor is niet bekend. Hij is onderzocht door het ambulancepersoneel naar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Berger Vreugdenhil heeft de auto weggesleept. (Foto's: Nick van Mourik)

2Ig9Op.JPG

azM19f.JPG

zlOKV7.JPG

qqAPRP.JPG

rbDa7p.JPG

Woensdag 30 januari:

's-Gravenzande - Op de Dijckerwaal is vanmorgen een trekker met oplegger, beladen met begtonplaten, vast komen te zitten in de modder. Berger Vreugdenhil moest eraan te pas komen om het gevaarte los te trekken. (Foto's: Fred van der Ende)

1IryYq.jpeg

LmtPgS.jpeg

yjfHdk.jpeg

gjlpzU.jpeg

lQBHug.jpeg

zSDvMx.jpeg

Den Haag - Dinsdag vond er op de Lijnbaan, bij het ziekenhuis Westeinde, een vechtpartij plaats. De politie heeft in verband met de vechtpartij één aanhouding verricht. Omdat er volgens getuigen door één van de vechtersbazen iets in het water van de Zoutkeetsingel was gegooid, zijn vandaag duikers van het arrestatieteam het water in gegaan op zoek naar het mogelijke voorwerp. Voor zover bekend hebben zij niets aangetroffen. (Foto's: Nicky Pronk)

dbs5aX.jpeg

Ceyw00.jpeg

ddgb4U.jpeg

iRQKyQ.jpeg

ooqguX.jpeg

Donderdag 31 januari:

Rijswijk - Op de Verrijn Stuartlaan kwamen vanmiddag een lesauto en een andere auto met elkaar in botsing. Twee personen zijn in de ambulance onderzocht en zijn daarna vervoerd. (Foto's: Fred Wolters)

dii1Tb.jpeg

wKi09q.jpeg

6n8grL.jpg

Zaterdag 02 februari:

Nootdorp - Twee fietsers zijn vanmiddag te water geraakt langs de Molenweg. Door nog onbekende oorzaak belandde de twee opzittenden met hun duofiets in het water. Omstanders hebben beide personen uit het water kunnen halen. Zij zijn samen elders opgevangen om bij te komen en op te warmen. De brandweer heeft de fiets uit het water gehaald en schoongespoten. (Foto's: Jim Scheffers)

9sxtG8.jpeg

XCgeQd.jpeg

Yr7BJn.jpeg

XEeZPe.jpeg

Den Haag - Op de kruising van de Meppelweg met de Leyweg kwamen vanavond rond half elf twee auto's met elkaar in botsing. Enkele inzittenden zijn onderzocht in de ambulance. De auto's raakten zwaar beschadigd. (Foto's: Nick van Mourik)

Yp6olI.JPG

aHYxod.JPG

SV64mm.JPG

QGfh6l.JPG

0fDPEi.JPG

Zondag 3 februari:

Hoek van Holland - Op de Dirk van den Burgweg is vanmorgen bij een eenzijdig ongeval een auto tegen een lantaarnpaal gebotst. Er is een ambulance uit Haaglanden ter plaatse gekomen. Niete bekend is of er iemand is vervoerd en wat de oorzaak van het ongeval was. (Foto's: Fred van der Ende)

0T770K.jpeg

JwD3dH.jpeg

Monster - Op het fietspad in de duinen nabij de Molenslag is vanmorgen een fietser zwaar ten val gekomen en gewond geraakt. De fietser is door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis vervoerd. De inzet van de gealarmeerde traumahelikopter is gecanceld. Oorzaak van het ongeval is waarschijnlijk gladheid geweest; het was hier en daar spekglad op het fietspad. Ondanks dat er in de duinen niet wordt gestrooid en dat ook middels borden wordt aangegeven, heeft de politie een en ander toch aan de gemeente doorgegeven. Agenden hebben ter plaatse op enkele gladde plekken alsnog zand gestrooid. (Foto's: Fred van der Ende)

MP9zeU.jpeg

A2b9yG.jpeg

uRkcKk.jpeg

lmXV9h.jpeg

eEblI4.jpeg

Leidschendam - Rond kwart over drie vanmiddag werd op de Veursestraatweg een voetganger aangereden door een auto. De jonge voetganger raakte daarbij gewond. Een voorbijgangster verleende eerste hulp. Het slachtoffer is onderzocht in de ambulance en is daarna naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

t8d2RR.jpeg

3YZrDL.JPG

qo2TAD.jpeg

ZTgW9b.JPG

Zondag 3 Februari:

Rijswijk - Op de Sir Winston Churchillaan heeft vanavond rond kwart voor 9 een kop-staart botsing tussen twee personenauto's plaatsgevonden. In verband met wegwerkzaamheden staan er tijdelijke verkeerslichten. Een automobilist stopte voor het rode verkeerslicht, waarna een bestuurster met haar auto achterop botste. Volgens een getuige reed de bestuurster met een flinke snelheid en kon daarom niet op tijd tot stilstand komen. De vrouw zorgde hierna voor enige onrust toen zij in gesprek ging met de tegenpartij, waarna zij vervolgens de auto in stapte en wegreed. De politie heeft ter plaatse verklaringen opgenomen en een korte zoektocht ingesteld naar de gevluchtte bestuurster. Het is niet bekend of zij haar hebben aangetroffen. Er zijn geen gewonden gevallen. (Foto's: Danny Botman)

DxPpkI.JPG

OUuME4.JPG

xZDyH5.JPG

Bleiswijk - Op de A12 richting Den Haag, ter hoogte van Bleiswijk, vond rond tien uur vanavond een eenzijdig ongeval plaats. De betreffende auto raakte door het ongeval zwaar beschadigd en is afgevoerd. Een inzittende is onderzocht in de ambulance, maar is niet vervoerd. De oprit bij Bleiswijk en twee rijstroken waren tijdelijk afgesloten. (Foto's: Roy Wolters) 

L8OCPh.JPG

yI0yF4.JPG

9gT0uu.JPG

5UcpRN.JPG

Delft- De brandweer werd op zondagavond gealarmeerd vanwege een brand in het Shanghai hotel gelegen aan de Kleveringweg. Het nader bericht was kleine brand. Wat er precies heeft gebrand is niet bekend. Bij de brand raakte niemand gewond. (Foto's: Ruben van Essen)

21kQQ6.JPG

LTIb0k.JPG

bKxBzX.JPG