Nieuwsflits week 6

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 6 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 4 februari:

Den Haag - De brandweer moest vanmiddag uitrukken voor een (mogelijke) persoon te water aan het Guldenpad in de Haagse wijk Ypenburg. Omstanders zagen een helm in het water liggen, waarop de hulpdiensten werden ingeschakeld. Na onderzoek bleek er gelukkig geen persoon in het water te liggen. De helm is door de politie meegenomen. (Foto's: Sebastiaan Barel)

kMxbqR.JPG

mx0mWX.JPG

gtQLrO.JPG

Dinsdag 5 februari:

Zoetermeer- Even voor half een werd de brandweer gealarmeerd voor een woningbrand gelegen aan de Hekbootkade. Door een nog onbekende oorzaak was er brand ontstaan in de woonkamer. De brandweer had het brandje snel onder controle. Er is door het ambulancepersoneel een persoon nagekeken in de ambulance op eventuele rookinhalatie, deze hoefde uiteindelijk niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Stichting Salvage is later ter plaatse gekomen voor afhandeling van de schade. (Foto's : Ruben van Essen en Sander van den Berg)

MGGzmC.JPG

0CI1wi.JPG

XDUmkx.JPG

Pijnacker - Vanavond om even voor tien uur is brand ontstaan in een schuurtje bij een woning aan de Boomkruiperzoom. De brand zou vermoedelijk zijn ontstaan in een oplader. De brandweer had het brandje snel onder controle. Er was wel enige rook- en waterschade. (Foto's: Jim Scheffers en Olav Spa)

Ch4gZi.JPG

bWy9rU.jpeg

VtrAuA.jpeg

8LGs0T.JPG

T1Z0Dc.JPG

n88NUr.jpeg

Woensdag 6 februari:

Kwintsheul - Onbekenden hebben vannacht vernielingen aangericht op de Heulweg. Van diverse auto's werden spiegels vernield en ook werd er puin op de weg gegoid en moest een ruit van een abri eraan geloven. De politie is op zoek naar de verdachten. (Foto's: Gabi Gonzalez)

5ZV4a4.JPG

oUAAw0.JPG

xL9Gfc.JPG

Y4jP92.JPG

XfwJV8.JPG

fRePgb.JPG

Naaldwijk - Op de Zuidweg kwamen vanmiddag een fietser en een auto met elkaar in botsing. De fietser is even onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Gabi Gonzalez)

1vnLnA.JPG

EJREnV.JPG

WOlkEL.JPG

Leidschendam - Vanmiddag rond vier uur kwamen op de Leidsekade met de Venestraat twee auto's met elkaar in botsing. Beide voertuigen raakten daarbij zwaar beschadigd. Enkele personen zijn onderzocht door het ambulancepersoneel, maar er hoefde niemand te worden vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

Z8tyD4.JPG

R9iH4C.JPG

8rpSlG.JPG

gRaPkb.JPG

Voorburg - Op de kruising van de Monseigneur van Steelaan met de Spinozalaan is vanavond een voetgangster aangereden door een auto. De vrouw is door het ambulancepersoneel onderzocht en per ambulance vervoerd. (Foto's: Bob van Keulen en Sebastiaan Barel)

BBLAf9.jpeg

babPig.jpeg

sG9spL.jpeg

52bLLB.jpeg

Vrijdag 8 februari:

Voorburg - Op de Koningin Wilhelminalaan zijn vanmiddag twee auto's op elkaar gebotst. Eén van de auto's is daarna tegen een derde, geparkeerde, auto tot stilstand gekomen. Er vielen bij dit ongeval geen gewonden. De Koningin Wilhelminalaan was door dit alles enige tijd geblokkeerd. (Foto's: Herman van der Woude)

bxs9AH.JPG

QtXH3K.JPG

nNjjuA.JPG

x7M8eh.JPG

xa0sy2.JPG

Zoetermeer - Op de Weteringdreef is vanmiddag een automobilist de macht over het stuur verloren en is met zijn voertuig tegen een boom gebotst. De bestuurder is naar het ziekenhuis vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. (Foto's: Roy Wolters)

NXOK8y.JPG

FND0bS.JPG

6B0fEl.JPG

2BGPag.JPG

ySMwJK.JPG

Zoetermeer - Politie, ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT zijn vanavond ingezet in verband met een medische noodsituatie op het Jagersbos in Zoetermeer. De patiënt is met spoed en onder motorbegeleiding naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. (Foto's: Roy Wolters en Sander van den Berg)

BuaxeS.jpeg

F2tQAy.JPG

rYGQhB.JPG

2RmUbe.JPG

Hp3yEG.JPG

5RPElO.JPG

Wassenaar - De brandweer heeft vanavond op de Stoeplaan enkele steigerdelen vastgezet, die door de wind los waren geraakt. Zo kon erger worden voorkomen. (Foto's: Sebastiaan Barel, Herman van der Woude en Koen Jongen) 

7bsduG.JPG

MVAZ6m.JPG

JJTTk7.JPG

2X57cv.JPG

W1iPmI.JPG

Zaterdag 9 februari:

Zoetermeer - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT zijn rond half elf vanmorgen ingezet in een flatwoning aan de Van Leeuwenhoeklaan, in verband met een medische noodsituatie van een kindje. Het kindje is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Fred Wolters)

F2Zcj2.jpg

0R364S.jpg

1Bvugm.jpg

Wassenaar - Door de hard wind is vanmorgen op het Van Polanenpark een grote tak afgebroken van een boom en deze is terecht gekomen op een schuurtje in de achtertuin van een woning. De brandweer heeft de tak in kleinere delen gezaagd. (Foto's: Herman van der Woude)

QORKkt.JPG

FPDNPC.JPG

mfua21.JPG

4Q1GPf.JPG

Rijswijk - Vanmiddag is er een brandje geweest in een woning op de Minister Aalberselaan in Rijswijk. Het zou zijn gegaan om een vergeten pannetje op het vuur. De schade bleef beperkt. De brandweer heeft de woning geventileerd.(Foto's: Sebastiaan Barel)

CNVGgS.JPG

BAUK1F.JPG

EjWnbW.JPG