Nieuwsflits week 9

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 9 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 25 februari:

Maasdijk – Allemaggies! Dat zullen de mensen van het 'Circus X festival' zeker hebben uitgeroepen toen zij vandaag de caravan in het water zagen liggen die zij ter promotie van het festijn op een terrein bij de McDonald's aan de Blauwhek hadden geplaatst. Onverlaten, die kennelijk dachten 'leuk' te zijn, vonden het zeker een prima idee om andersmans bezit te mollen en besloten afgelopen weekend de caravan een duwtje het water in te geven. Berger Vreugdenhil heeft de caravan weer op het droge gezet. Aan de binnenkant van onze ogen zien wij aanhoudingen en schadevergoedingen. Dus hopelijk melden getuigen zich. Drommels! (Foto's: Fred van der Ende)

lDXdXm.jpeg

dNJTTp.jpeg

dEbK9r.jpeg

Delft - Vanmiddag heeft een kleine brand gewoed in een woning aan de Sint Olofslaan. De brandweer had de brand snel onder comtrole. De hoogwerker had problemen om snel ter plaatse te komen vanwege de geparkeerde auto's. In verband met de spoed waarmee de brandweer ter plaatse was gestuurd, kon niet voorkomen worden  dat (verkeerd) geparkeerde auto's daardoor schade hebben opgelopen. (Foto's: Daan van den Ende)

TjTBbz.JPG

HYroNj.JPG

ChyQUu.JPG

wbj00P.JPG

LSDvir.JPG

9kaCjT.JPG

Dinsdag 26 februari:

De Lier - Vanmorgen rond half negen zijn een personenauto en een voertuig van de Koninklijke Marechausse met elkaar in botsing gekomen op het Westerleeplein/N213. Er vielen geen gewonden, maar met name de personenauto raakte zwaar beschadigd. Deze is door berger Vreugdenhil afgevoerd. (Foto's: Fred van der Ende)

pFYDJF.jpeg

MxkLEE.jpeg

z0bVV1.jpeg

GT538z.jpeg

O12hUi.jpeg

OaswSx.jpeg

's-Gravenzande - Op de Maasdijk heeft vanmiddag rond kwart over twee een kop-staart aanrijding tussen twee voertuigen plaatsgevonden. Ook hier vielen geen gewonden, maar raakten de voertuigen zwaar beschadigd. Berger Vreugdenhil heeft de voertuigen afgevoerd. (Foto's: Gabi Gonzalez)

B4Z2gw.JPG

0Za968.JPG

OkcXCi.JPG

TxiZpG.jpeg

8LFgl0.JPG

YuP7zy.JPG

Den Haag - Vanavond rond kwart voor acht moest de Utrechtsebaan richting Den Haag deels afgesloten worden door een (waarschijnlijk eenzijdig) ongeval nabij de afrit bij het Bezuidenhout. De auto raakte daarbij zwaar beschadiogd. De inzittende is in de ambulance onderzocht en is daarna naar een ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

8kwXK7.JPG

poj0am.JPG

dTqU6X.JPG

Jpqyya.JPG

972YDx.JPG

L2EUp9.JPG 

Woensdag 27 februari:

Den Haag - Rond kwart over vier vanmiddag ontstond op de Laan van Meerdervoort een kop-staart aanrijding waarbij twee auto's waren betrokken. Twee oudere inzittenden van de achterste auto zijn even onderzocht door het ambulancepersoneel, maar er is niemand vervoerd. (Foto's: Carlo Zwinkels)

C10Rmh.JPG

O01f2b.JPG

f99PqG.JPG

VZ3aZ8.JPG

Zoetermeer - Rond kwart over vijf vanmiddag is op de Australiëweg een bestelwagen van een apotheek achterop een personenauto gebotst. Hierdoor was enige tijd één rijstrook afgesloten en dat gaf tijdens de spits best wel wat verkeersoverlast. De goederen in het voertuig van de apotheek zijn overgeladen op een ander voertuig. Eén inzittende is onderzocht door het ambulancepersoneel. Berger Vreugdenhil heeft de auto's afgevoerd. (Foto's: Roy Wolters)

leYyZJ.JPG

ZQ9Hk1.JPG

Ty209G.JPG

lQ5rtq.JPG

1ZOD0Y.JPG

30TUCs.JPG

Donderdag 28 februari:

Zoetermeer - Vanmiddag om even voor half drie werd op de Akkerdreef met de Erwtendreef een vrouw op een scootmobiel aangereden door een personenauto. De vrouw raakte daarbij gewond. Zij is door het ambulancepersoneel onderzocht en is daarna zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Fred Wolters)

Q6VS5L.jpg

XjTHKn.jpg

xJCG7F.jpeg

7rdvgP.jpeg

Bleiswijk - Aanrijding tussen twee personenauto's vanavond op de Nieuwe-Hoefweg/N209. Ambulancedienst uit Haaglanden is ter plaatse geweest om inzittenden te controleren op letsel. Uiteindelijk niemand vervoerd naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft beide voertuigen opgehaald. Nadat de weg schoongeveegd was kon deze weer vrijgegeven worden. (Foto's: Roy Wolters)

XjhCoA.JPG

oqpdcn.JPG

kXasev.JPG

OV0uKd.JPG

hbejeZ.JPG

Schipluiden- Op de snelweg A4 richting Rotterdam, ter hoogte van Schipluiden raakt door een nog onbekende oorzaak een BMW in brand. Ondanks de snelle inzet van de brandweer is het voertuig volledig uitgebrand. Een berger heeft het voertuig later meegenomen naar het depot. (Foto: Rene Wagner)

OdP0l9.jpeg

Vrijdag 1 maart:

Den Haag - Op de De Genestetlaan is vanmorgen rond kwart over tien een 45 km/u wagentje na een aanrijding met een ander voertuig tegen een Hagenaartje gebotst dat op de stoep stond. De bestuurder raakte gewond en is door het ambulancepersoneel onderzocht. Hij is daarna vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Carlo Zwinkels)

9rBjrY.JPG

KzVq6B.JPG

GX4Mvs.JPG

4xU1O7.JPG

EarKXb.JPG

Den Haag - Aanrijding tussen twee auto's op de Melis Stokelaan met de kruising Beresteinlaan in Den Haag. Er zijn geen mensen gewond geraakt. (Foto's: Nick van Mourik)

uPlDkr.JPG

yqnYkO.JPG

nDZ6I6.JPG

PlYjMA.JPG

Zaterdag 2 maart:

Wassenaar - Twee auto's kwamen vanmorgen rond kwart over acht met elkaar in botsing op de kruising van de N14 met de Zijdeweg. Beide auto's raakten zwaar beschadigd, maar er raakte niemand gewond. Eén rijstrook moest tijdelijk worden afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft beide auto's afgevoerd. (Foto's: Herman van der Woude)

4cf4Lf.JPG

nB63ty.JPG

lLeRQf.JPG

41BMk2.JPG