Nieuwsflits week 10

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 10 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 4 maart:

Rijswijk – Op de kruising Limpergstraat/Koopmansstraat raken 2 personenauto's beschadigd bij een aanrijding. De bestuurder van één van de auto's heeft mogelijk nekletsel, en wordt naar het ziekenhuis vervoerd (foto's: Rene Hendriks)

MMH9VQ.JPG

ZL0oAs.JPG

FZupfZ.JPG

k7vMV9.JPG

Dinsdag 5 maart:

Nootdorp - Ambulances en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team wrden vanmiddag rond half vier ingzet bij een medische noodsituatie in een woning aan de Hogeveenseweg. De traumahelikopter is geland nabij de Molenaars Blonkweg. De patiënte is met spoed en onder motorbegeleiding vervoerd naar een ziekenhuis in Rotterdam. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. (Foto's: Roy Wolters)

EQyUOE.jpeg

CmlXUT.JPG

Bfutis.JPG

cQWtss.JPG

rZZmvQ.JPG

Delft - Een camper en een motoragent kwamen vanmiddag met elkaar in botsing op de kruising van de Broekmolenweg met de Vrijenbanselaan. De motoragent was waarschjnlijk ingezet in verband met een brandmelding op de Brasserskade. Er raakte niemand gewond bij het ongeval. (Foto's: Roy Wolters)

HZ4KBz.JPG

Xw6WD0.JPG

3K97gw.JPG

3Jxu4H.JPG

IeNhtP.JPG

Pijnacker - Aanrijding tussen twee auto's vanavond op de Oude Leedeweg. Er is één inzittende onderzocht in de ambulance, maar die hoefde niet mee naar het ziekenhuis. (Foto's: Jim Scheffers en Olav Spa)

1a8V5M.JPG

82VSrN.jpeg

7F1hyM.jpeg

bnYspG.JPG

INwTB9.jpeg

Scheveningen - Een 'klassiekertje' in de haven, waar een auto van de kade af rolt. Alleen ditmaal heeft de eigenaar van de auto geluk, doordat het voertuig op een vlonder blijft hangen. De grote kraan van de brandweer zet de auto weer op de kant, waarna de bestuurder er gewoon mee wegrijdt. Dat hebben we wel eens anders gezien. (foto's: Jonathan)

4b8Vh9.JPG

tiGGN4.JPG

Kx3Ygf.JPG

LtK9m9.JPG

UiBGUM.JPG

Woensdag 6 maart:

Voorburg -  Bij een ongeval tussen een personenauto en een fietsster is vanmiddag de fietsster gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de kruising van de Van Zegwaardstraat met de Frans Halsstraat. Het slachtoffer is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De oorzaak van het ongeval betreft vermoedelijk een voorrangskwestie. (Foto's: Sebastiaan Barel)

8g44vy.jpeg

OpDSDp.jpeg

nSnmmv.JPG

 Donderdag 7 maart:

Zoetermeer - Op de Afrikaweg heeft vanmiddag een kop-staart aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Voor zover bekend zijn er bij het ongeval geen gewonden gevallen. De politie heeft geholpen bij het invullen van het schadeformulier. ( Foto's: Sander van den Berg)

aJCFUf.jpeg

5VXzCX.jpeg

Den Haag - De brandweer moest vanmiddag uitrukken naar de Albardastraat vanwege afgebroken takken, als gevolg van de harde wind. Door middel van een zaag en mankracht heeft de brandweer het fietspad alsmede het troittoir weer toegankelijk gemaakt. (Foto's : Nick van der Toorn)

hAldaE.JPG

i1JtSg.JPG

NWmnru.JPG

Wateringen – Donderdagmiddag belde een voorbijgangster de brandweer nadat er bij een flatgebouw aan de Dorpskade een zonnewering was losgeraakt. Op verzoek van de bemanning van de tankautospuit is een hoogwerker ter plaatse gekomen. Hierna heeft me een deel van de zonnewering gedemonteerd.(Foto’s: Tim de Kleijn)

ZAKvBg.jpeg

t9RrrM.jpeg

qO80EJ.jpeg

9kEIrG.jpeg

Leidschendam - Door de harde wind viel vanmiddag een boom in het water aan 'de Vliet', op de grens van Voorburg/Rijswijk. De brandweer kwam ter plaatse en deze heeft de boom aan een meerpaal vastgebonden. Of de scheepvaart hier consequenties van heeft ondervonden is ons niet bekend. (Foto's: Sebastiaan Barel) 

jO1WIO.JPG

qhdVS8.JPG

aBrDdl.JPG

Pijnacker - Een paard is vanavond te water geraakt in een sloot bij de Groenekade. De brandweer werd te hulp gevraagd zodat het paard weer op het droge kon worden getrokken. Na veel inzet van eigenaren en brandweerlieden is het uiteindelijk gelukt het paard op de kant te krijgen. Het paard maakt het naar omstandigheden goed. (Foto's: Jim Scheffers en Olav Spa)

VAzz5F.jpeg

z6BrSv.JPG

N32Xdr.JPG

oW9UjL.JPG

AXbzRc.JPG

Vrijdag 8 maart

Den Haag - Op de Steenwijklaan vindt een steekpartij in de woning plaats. De aanleiding zou een relationeel conflict zijn. Uiteindelijk wordt er niemand naar het ziekenhuis vervoerd. De politie sust de zaak en doet onderzoek (foto: Rene Hendriks)

fdbJW5.JPG

Monster - Op de kruising van de Madeweg met de Van Duijvenvoordestraat werd rond drie uur vanmiddag een jongetje op de fiets aangereden door een auto. Volgens getuigen fietste het jongetje de weg op, maar had kennelijk niet op de auto gerekend. Het jongetje is zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. De Verkeerspolitie heeft kort onderzoek gedaan. (Foto's: Gabi Gonzalez)

AnYnKR.JPG

r1rgA4.JPG

eewxyD.JPG

Q0SVwO.JPG

MMMLwy.JPG

Den Haag - Vanmiddag zijn op de Waldorpstraat een personenauto en een bestelwagen met elkaar in botsing gekomen. De bestelwagen kwam daarna tegen een lantaarnpaal tot stilstand. De schade was fors. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis. (Foto's: Martijn Mastenbroek en Lucien de Vries)

wE2yJd.jpeg

pUh7yi.jpeg

8WEGEf.jpeg

oYCnp3.jpeg

iAuKOE.jpeg

Zaterdag 9 maart:

Den Haag - Politie, ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team werden vanmiddag gealarmeerd in verband met een vrouw die op het Plein onwel was geworden en/of gevallen. De traumahelikopter is geland op het Malieveld. De vrouw is verzorgd en is daarna met spoed vervoerd naar een ziekenhus. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. (Foto's: Nick van Mourik en Jonathan de Groot)

Jj4PNj.jpeg

q1cRHh.jpeg

cMayER.jpeg

inLERd.jpeg

83uvy5.jpeg

IqGLGR.JPG

Voorburg - Door de harde wind zijn op de Loolaan een aantal dakpannen van een dak gevallen. Omdat hierdoor voetgangers gevaar liepen is een deel van het trottoir bij de woning afgezet. Brandweerlieden hebben vanuit de hoogwerker van Leidschendam-Voorburg een aantal dakpannen weer op hun plaats gelegd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

WfP72Q.JPG

vWGuKz.JPG

5qw8kX.JPG

uLxECK.JPG

SGCtZp.JPG

Delfgauw - Op de N470 is een automobilist vanmiddag van de weg geraakt en half op een talud tot stilstand gekomen. De hulpdiensten werden door voorbijgangers gealarmeerd, maar er vielen gelukkig geen gewonden. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgevoerd. Het verkeer ondervond niet al teveel last van het ongeval. (Foto's: Jim Scheffers en Roy Wolters)

hey13b.jpeg

ytICy2.jpeg

b4VB5G.jpeg

3zj1bT.jpeg

ZPri4j.jpeg

Zondag 10 maart:

Den Haag - Vanwege de harde wind leverden losliggende steigerdelen in de Richard Holstraat potentieel gevaar op. De brandwer heeft de steigerdelen zekergesteld. (Foto's: Daan van den Ende)

pHCmBs.JPG

vfcbOM.JPG

XSbfhS.JPG

QQRO6l.JPG

Wateringen - Een 'Domino-effect' op de Kerklaan. Of het door de harde wind kwam vertelt het verhaal niet. (Foto's: Tim de Kleyn)

FJiwgg.JPG

Den Hoorn - Een dikke boom is vanmiddag omgewaaid op de Tanthofkade. De gemeente Middel-Delfland zal voor het in stukken zagen en afvoeren van de boom zorgen. (Foto's: Erik Zalm)

V05b67.jpeg

ju2NVX.jpeg

wff9x1.jpeg

ryzKB5.jpeg

Zoetermeer - Op de Australiëweg met de Van Aalstlaan kwamen vanmiddag twee personenauto's met elkaar in botsing. De schade aan de voertuigen was groot. Er is één persoon onderzocht door het ambulancepersoneel, maar niet vervoerd. (Foto's: Fred Wolters)

LPwmjN.jpeg

XSA3FS.jpeg

nYGWlk.jpeg

MeUYWk.jpeg

yVOyFu.jpeg

Wateringen - De wijk Essellanden was zondagavond deels omsingeld na een melding van inbraak. Politie heeft zoekactie gehouden, voor zover bekend zijn er geen aanhoudingen verricht. (Foto’s: Tim de Kleijn)

mZs2pP.jpeg

BqgCNQ.jpeg

iAWZmf.jpeg