Nieuwsflits week 11

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 11 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 11 maart:

Naaldwijk – Op de Middel Broekweg/Pijle Tuinenweg vond rond negen uur vanmorgen een aanrijding plaats tussen een fietsster en een personenauto. De fietsster is in de ambulande nagekeken, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Gabi Gonzalez)

XbiTKj.JPG

XhYUXV.JPG

MixT3l.JPG

gf3P1l.JPG

Pijnacker - Een trekker met aanhanger kwam vanmiddag in de problemen op de Katwijkerlaan. In een bocht sloeg de trekker half om en de aanhanger kwam zelfs geheel op de zijkant terecht. Er vielen geen gewonden. Berger Vreugdenhi heeft de aanhanger en de trekker weer op de wielen gezet, maar niet nadat de lading uit de aanhanger was gehaald en was overgeladen. (Foto's: Marcel Hillebrand)

yVSd0p.JPG

IDhUcg.JPG

E9gzIx.JPG

KBxZ5g.JPG

RocYED.JPG

VPSGSl.JPG

Zoetermeer- De hulpdiensten rukten vanmiddag uit vanwege een voertuig te water aan de Weidedreef. In het parkje achter het tankstation was een scooter gevonden in het nabijgelegen riet. Uiteindelijk werd er geen scooterbestuurder gevonden. De politie vermoed dat de scooter daar achtergelaten, cq. gedumpt is. (Foto's: Ruben van Essen)

K3HTLC.JPG

eucrIC.JPG

wmbdWx.JPG

 

Dinsdag 12 maart:

Leidschendam - Twee auto's kwamen vanavond rond negen uur met elkaar in botsing op de parallelrijbaan van de A4 richting Rotterdam, ter hoogte van de oprit bij Leidschendam. Of er daarbij gewonden zijn gevallen is niet bekend. Twee rijstroken werden tijdelijk afgesloten. Berger Vreugdenhil heeft beide auto's afgevoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

80GPf4.JPG

S82ZiM.JPG

85Ft8o.JPG

Woensdag 13 maart:

Voorburg - De brandweer is vanmiddag gestuurd naar een kerk aan de Laan van Nieuw-Oost Einde, alwaar een stuk lood van het dak dreigde te vallen. Na nadere inspectie is besloten dat een particuliere onderneming het dak zou gaan repareren. De politie heeft een lint gespannen ten behoeve van de veiligheid van eventuele voorbijgangers. (Foto's: Sebastiaan Barel)

TFrKFk.JPG

zn1ELM.JPG

yEIVGS.JPG

4lJv92.JPG

Rijswijk-  Bij de rotonde van de Sir Winston Churchillaan met de Schaapweg heeft even voor negen uur aan aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een scooter. De bestuurder van de scooter is door het ambulancepersoneel onderzocht op eventuele verwondingen, maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Het verkeer ondervond lichte hinder. (Foto's: Roy Wolters)

9foMPJ.jpeg

xPAYTx.JPG

rcwYEK.jpeg

Donderdag 14 maart:

Delft - Een auto is vanmiddag in de Voorstraat door onbekende oorzaak het water van de gracht in gerold. De auto stond daarvoor geparkeerd en mogelijk is de bestuurder de handrem vergeten. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit het water getakeld en afgevoerd. (Foto's: Nathan Alblas en Peter Kollenveld)

pPndjK.jpeg

DiatAM.jpeg

LVHK7k.jpeg

09z0pB.jpeg

Vrijdag 15 maart:

Zoetermeer - Door de harde wind vloog er vannacht of vanmorgen een dakpan van een dak aan de Broekwegzijde. De brandweer heeft de dakpan vervangen en enkele andere dakpannen weer goed gelegd. (Foto's: Bert Strathausen)

w bert5

w bert1

w bert2

w bert3

w bert4

Voorburg - De brandweer heeft vanmiddag enkele losliggende dakdelen verwijderd van de Onze-Lieve-Vrouw ten Hemelopnemingkerk aan de Laan van Nieuw Oosteinde. Door de harde wind was daklood los komen te liggen. (Foto's: Sebastiaan Barel)

YTy7KV.jpeg

aLhqcu.jpeg

ZOKcSL.jpeg

aAXFp3.jpeg

Zoetermeer - Op de Europaweg, vlak voor de verkeerslichten op het kruispunt met de Aziëweg/Australiëweg, ontstond vnavond een kop-staart aanirjding tussen twee personenauto's. Eén inzittende is in de ambulance onderzocht en naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Roy Wolters)

CjieZq.JPG

fhQpze.JPG

uaZsUF.JPG

19egZZ.JPG

OtHmvb.JPG

Zaterdag 16 maart:

Den Haag - In de bochjt van de A4 naar de A13 kwamen vanmorgen, rond kwart voor tien, twee auto's met elkaar in botsing. Onder andere de brandweer werd gealarmeerd, maar er zat niemand bekneld. Er waren tijdelijk twee rijstroken afgesloten. (Foto's: Rene Hendriks)

qcGNFa.jpeg

hpsYGe.jpeg

wRMzyH.jpeg

fFqXye.jpeg

Den Haag - Op de Utrechtsebaan is een bestuurder van een Jeep vanavond zijn dak verloren. Deze kwam op de rechterrijstrook terecht. De politie heeft de weg afgezet en het dak teruggeven aan de rechtmatige eigenaar. (Foto's: Danny Botman en Ruben van Essen)

RVBysc.jpeg

UxUbQ0.jpeg

Zondag 17 maart:

Zoetermeer - Rond het middaguur is een brandje ontstaan in een woning aan de Waalstroom. De brandweer heeft de bemanning van één tankautospuit ingezet. Eén bewoner is naar het ziekenhuis vervoerd in verband met rookinhalatie. (Foto's: Roy Wolters)

IOAqzY.JPG

25D8Lm.JPG

GxFE7Q.JPG

d7NKcj.JPG

H9D84Z.JPG

Den Haag - Op de Frankenslag in hing een reclamedoek met frame gevaarlijk los. De brandweer heeft met behulp van een hoogwerker het reclamedoek gedemonteerd en naar beneden gehaald. (Foto's: Jim Scheffers, Nicky Pronk en Roy Wolters)

HhAIzX.jpeg

eLQA75.jpeg

dVE8Ec.JPG

SeAZUE.jpeg

ZTnAZx.JPG