Nieuwsflits week 12

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 12 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 18 maart:

Naaldwijk – Rond half negen vanavond kwamen twee auto's met ekaar in botsing op het Westerlee. Eén van de bestuurders hield daar een pijnlijk been aan over en hem is geadviseerd om even langs de huisarts te gaan. Berger Vreugdenhil heeft één van de auto's afgevoerd. (Foto's: Gabi Gonzalez)

TdbdAr.JPG

5oRUMi.JPG

Yqwn7q.JPG

3uBF0h.JPG

eeDslC.JPG

Dinsdag 19 maart:

Honselersdijk - Een maaltijdbezorger op een scooter is vanavond op de Endeldijk lelijk ten val gekomen. De maaltijdbezorger is daarbij gewond geraakt en moest naar het ziekenhuis worden vervoerd. De inzet van de gealarmeerde traumahelikopter met het MMT is gecanceld. (Foto's: Gabi Gonzalez)

WLXQ7m.JPG

tKj1Rj.JPG

JiIYpI.JPG

uOzT8c.JPG

bEH5KE.JPG

Poeldijk - Vanavond vond in het pand van ABC-Westland een oefening van de hulpdiensten plaats. Daarbij werd een scenario nagebootst waarbij in een bedrijf een ongeval met gevaarlijke stoffen had plaatsgevonden. Een groot aantal LOTUS-slachtoffers zorgde voor een realistische setting. De dames en heren maakten het de hulpverleners af en toe knap moeilijk. Mede om paniek te voorkomen na de aanslag van gisteren, was besloten om de oefening binnen te houden. (Foto's: Fred van der Ende)

LBE1Kn.jpeg

guiw7a.jpeg

kp7l6A.jpeg

6Zh5ad.jpeg

UJUk1C.jpeg

JPlUyr.jpeg

8ewmlo.jpeg

MTRqIj.jpeg

V5dtVX.jpeg

ev4Gmt.jpeg

g4aaGL.jpeg

19XP2u.jpeg

B0JDpT.jpeg

Den Haag- Bij een aanrijding tussen een scooter en een fietser is vanavond één persoon gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de kruising Laan van Meerdervoort met de Anna Paulownastraat. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Inzet van het Mobiel Medisch Team (MMT) is gecanceld. (Foto's: Nick v/d Toorn)

Up13Tv.jpeg

ccnH7e.JPG

WBiusD.jpeg

Donderdag 21 maart:

Rijswijk - Rond tien voor acht vanavond kwamen een tram en een personenauto met elkaar in botsing op de Eikelenburglaan. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar er raakte niemand gewond. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

NEAV60.JPG

DEWUQ6.JPG

PE1roN.JPG

iuy77N.JPG

Zaterdag 23 maart:

Den Haag - Op een voetbalveld van SV Scheveningen aan de Laan van Poot raakte zeterdagmiddag iemand gewond nadat deze (volgens getuigen) een bal tegen het hoofd geschoten kreeg. Ambulance en traumahelikopter met MMT kwamen ter plaatse. De traumaheli is op het voetbalveld geland. Het slachtoffer is na eerste verzorging naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nicky Pronk)

43YPp0.jpeg

Nrc9P5.jpeg

YXTH00.jpeg

Zoetermeer - Op de Europaweg kwamen aan het begin van de avond een vrachtwagen en een personenauto met elkaar in botsing, ongeveer ter hoogte van de brandweerkazerne. De bestuurster van de auto is onderzocht en is daarna zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Twee rijstroken op de rijbaan richting Australiëweg moesten tijdelijk worden afgesloten. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

dL05cZ.JPG

w6WA1b.jpeg

9FrQeI.JPG

G7DfQc.JPG

dfzdkX.JPG

tQEZvw.jpeg

Naaldwijk - Een fietser kwam vanavond op de kruising van de Simon van Slingerlandtstraat met de Prinses Julianastraat in botsing met een auto. De fietser raakte gewond en is, na onderzoek in de ambulance, zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Gabi Gonzalez)

RiMYL0.JPG

xJK0mJ.jpeg

ZqwSmi.jpeg

lO2ajS.jpeg