Nieuwsflits week 13

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 13 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 25 maart:

Pijnacker - Op de N470 ter hoogte van Pijnacker botsten vanmorgen rond half acht een busje en een personenauto achterop elkaar op de rotonde. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar er raakte niemand gewond. Het busje is door een berger afgevoerd. (Foto's: Olav Spa)

4L2JC1.JPG

aQujUC.JPG

EPBc5T.JPG

Bm69aW.JPG

Rijswijk – Twee ambulances en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam werden vanavond gestuurd naar de Generaal Spoorlaan in Rijswijk voor een medische noodsituatie in een woning. De traumaheli is voor die gelegenheid geland op het veld van voetbalvereniging Laakkwartier aan de Jan van Beersstraat. René van der Zwan maakte voor ons een video van het opstijgen van de heli na de inzet. Alhoewel altijd een trieste aanleiding blijft het een bijzonder gezicht.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.


Leidschendam - Om even over acht uur ontstond er in een woning aan de Veursestraatweg een schoorsteenbrand. Brandweereenheden zijn ter plaatse gekomen en vanuit de hoogwerker is de schoorsteen geramoneurd. (Foto's: René Satter, Sebastiaan Barel, Herman van der Woude en René Hendriks)

X4Uqb0.jpeg

0BgQMM.JPG

U8jZPn.JPG

g07Ce4.JPG

lYEDIl.JPG

Dinsdag 26 maart

Den Haag- Bij een aanrijding tussen een personenauto en een bestelbus raakte vanmiddag één persoon gewond. Het ongeval gebeurde op de Goeverneurlaan ter hoogte van het Jonckbloetplein. Over de oorzaak van de aanrijding is niets bekend. De verkeerspolitie is ter plaatse geweest. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel en Cherelle Bezuyen)

hwGBEC.jpeg

5coWuP.JPG

xReM0R.JPG

xF4KYO.JPG

Zoetermeer - Vanmiddag brak brand uit op de galerij van een flat aan de Berliozrode. Door onbekende oorzaak waren daar spullen in brand geraakt en de vlammen zijn mogelijk naar binnen geslagen bij een woning. De brandweer had de brand snel onder controle. Het nader bericht was 'kleine brand'. Eén inwoner is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Fred Wolters en Sander van den Berg)

iquyYS.jpg

V7h5Tc.jpeg

OWh6UR.jpeg

w2sX2M.jpeg

CrDZGR.jpeg

XGtZg7.jpeg

Donderdag 28 maart:

Den Haag - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT werden vanmiddag rond kwart voor drie gestuurd naar het van Imhoffplein voor een medische noodsituatie op straat. De traumahelikopter is voor deze gelegenheid geland op het voetbalveld van VUC. (Foto's: Sebastiaan Barel)

GaogWy.JPG

3t4ggZ.JPG

nNKwKT.JPG

Voorburg - Op de Monseigneur van Steelaan, ter hoogte van station Voorburg 't Loo, werd vanmiddag rond kwart voor vijf een fietser aangereden door een auto. De fietser raakte gewond en is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Sebastiaan Barel)

Ilz3eX.JPG

Ownjrn.jpeg

Y3fkGs.JPG

QMrIym.jpeg

0aTDUW.JPG

Vrijdag 29 maart:

Den Haag - De brandweer werd vannacht rond één uur gealarmeerd voor een schoorsteenbrand bij een woning aan de Pletterijstraat. De brandweermensen hebben vanuit de hoogwerker het schoorsteenkanaal geïnspecteerd en/of geramoneuerd. (Foto's: Roy Wolters)

yjk2pI.JPG

1jbkuc.JPG

1ccet1.JPG

mZtVU0.JPG

Naaldwijk - Een automobilist is vanmorgen rond half tien door onbekende oorzaak op de middenberm geklapt op de kruising van de Secretaris Verhoeffweg en de Simon van Slingerlandtstraat. De automobilist is in de ambulance onderzocht. Of hij ook is vervoerd is niet bekend. De rijbaan was als gevolg van het ongeval enige tijd deels afgesloten. (Foto's: Gabi Gonzalez)

0iuTSL.JPG

UTT7EB.JPG

Pkejq9.JPG

z5wqVp.jpeg

Den Haag - Vanmiddag is een jongen, die op zijn BMX fiets aan het crossen was in een bosperceel nabij de Haringkade, ten val gekomen op een helling en gewond geraakt. Het ambulancepersoneel heeft de jongen in een vacuümmatras gefixeerd en daarna is het slachtoffer door agenten en ambulancepersoneel vanuit het bos naar de ambulance gebracht. Hij is voor verder onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nicky Pronk)

qTc2of.jpeg

xbjFJZ.jpeg

VSXtYa.jpeg

EWNULc.jpeg

Zaterdag 30 maart:

Rijswijk - Vanmiddag kwamen een HTM-bus en een motorrijder met elkaar in botsing op de Prinses Beatrixlaan met de Wethouder Brederodelaan. De motorrijder is even onderzocht in de ambulance, maar is niet vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

NPGuTz.jpeg

vFg69h.jpeg

9bNtRJ.jpeg

Zondag 31 Maart

'S-Gravenzande- De brandweer moest vanmiddag uitrukken vanwege een brand in een woning aan de Prins Willem-Alexanderstraat. Door een onbekende oorzaak was er brand ontstaan. De brandweer wist erger te voorkomen en had het brandje al snel onder controle. Bij de brand vielen geen gewonden. (Foto's: Fred v/d Ende)

LCaMQt.JPG

x6lCLN.jpeg