Nieuwsflits week 14

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 14 in de regio hebben afgespeeld.

Dinsdag 2 april:

Den Haag - Op de Duindorpbrug (Kranenburgweg/Nieboerweg/Westduinweg) kwamen aan het begin van de avond twee auto's en een motor met elkaar in botsing. De motorrijder is in de ambulance onderzocht, maar is niet vervoerd. (Foto's: Nicky Pronk en Nick van Mourik)

pDUZRh.jpeg

LWyi3U.jpeg

7z3lNX.jpeg

JGYxTC.jpeg

Maandag 2 april:

Den Haag - Op de Maartensdijklaan kruising Genemuidenstraat in Den Haag zijn twee auto's tegen elkaar gebotst. Eén persoon is in de amulance onderzocht, maar hij hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

0JUmSj.JPG

DLc9pu.JPG

IilPuk.JPG

Woensdag 3 april:

Wassenaar - Een flinkse botsing tussen twee auto's vanmorgen op de kruising van de Zijdeweg met de Rijkssraatweg. Gelukkig raakte daarbij niemand gewond. De brandweer was nog gealarmeerd vor een eventuele voertuigbrand, maar dat viel ook reuze mee. (Foto's: Rene Hendriks)

WTFHRi.JPG

KeW99X.JPG

wEqQ3q.JPG

APQcSh.JPG

Pijnacker - In de keuken van een woning aan de Linge ging het vanmiddag fout toen een magnetronoven in brand vloog en heftig begon te roken. Een buurman zag rook uit de woning komen en heeft de brandweer gealarmeerd. Het brandje was snel onder controle en de brandweer heeft de woning geventileerd. (Foto's: Olav Spa)

5bPtYr.jpeg

Qh8BYt.jpeg

VQhlsO.jpeg

pwnR37.jpeg

Z4Aa8W.jpeg

Leidschendam - Een flinke inzet van de hulpdiensten vanmiddag bij een instelling aan de Bouwlustweg. Meerdere politie-eenheden en ambulances en de traumahelikopter met het MMT zijn daar ingezet voor een medische noodsituatie. De patiënt is met spoed en onder motorbegeleiding vervoerd naar een ziekenhuis in Rotterdam. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. (Foto's: Sander van der Meule)

mWGa2p.jpeg

cY7put.jpeg

s1EJZH.jpeg

FwXUk4.jpeg

wgfc32.jpeg

Bleiswijk - Aan het begin van de avond zijn twee auto's met elkaar in botsing gekomen op de N209, ter hoogte van de af- en oprit van de A12 richting Utrecht. Beide auto's raakten daarbij zwaar beschadigd. Drie inzittenden zijn onderzocht door het ambulancepersoneel (onder andere uit Haaglanden). Eén inzittende is uiteindelijk zonder spoed vervoerd. (Foto's: Fred Wolters)

BUs7dj.jpeg

ojAl4D.jpg

eb1eBV.jpg

aT7p9V.jpeg

BvyoS8.jpg

Den Haag - Op de Houtrustweg werd een doos met fretten aangetroffen. De Dierenambulance werd gebeld om de aangetroffen diertjes te komen ophalen in de Koppelstokstraat. Rutger heeft de fretten meegenomen en zij zullen opgevangen worden bij de dierenambulance. (Foto's: Nicky Pronk)

yGe57k.jpeg

hDpBmS.jpeg

wPNSVg.jpeg

Den Haag - Op de Van Alkemadelaan werd een loslopende hond gevangen door politieagenten. Het is nog niet bekend of de hond inmiddels weer bij de eigenaar is. (Foto's Nicky Pronk)

01xCKA.jpeg

7gNZGA.jpeg

Donderdag 4 april:

De Lier - Op de Zwethburg kwamen een personenauto en ene bezorgscooter vanavond met elkaar in botsing. De maaltijdbezorger is even onderzocht, maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. De maaltijd is alsnog op het juiste adres afgeleverd. (Foto's: Gabi Gonzalez)

LfIqa5.JPG

1ZZnbQ.JPG

FQzqPJ.JPG

V5WwG1.JPG

Vrijdag 5 april:

Den Haag - Een tram en een auto kwamen vanavond met elkaar in botsing op de kruising van de Loevesteinlaan met de Erasmusweg. De bestuurster is door de hulpverleners uit de auto geholpen en door het ambulancepersoneel op een vacuümmatras gefixeerd. Daarna is zij naar het ziekenhuis vervoerd. De kruising was door dit alles enige tijd deels afgesloten. De tram kon na enig lapwerk zelfstandig naar de remise rijden. (Foto's: Donny Kooistra)

RAcnoY.JPG

glijmg.JPG

Bi2I7H.JPG

9F4cOc.JPG

L5Jh0q.JPG

Zaterdag 6 april:

Pijnacker - Op de Delflanddreef is aan het begin van de avond een vrouw met haar scootmobiel tegen een openslaande autoportier gebotst. De vrouw was hierdoor erg geschrokken. Zij is nog even in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. (Foto's: Jim Scheffers)

p0991b.jpeg

Y048gY.jpeg

27Hs8M.jpeg

RJemRj.jpeg