Nieuwsflits week 15

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 15 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 8 april:

Den Haag - De traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team is vandaag een aantal keren gealarmeerd voor een inzet in onze regio. In Voorburg en op de Erasmusweg in Den Haag is de heli ook daadwerkelijk geland. De inzet op de Erasmusweg betrof een medische noodsituatie op straat van een oudere heer. Vermoedelijk is deze onwel geworden. De patiënt is met spoed en onder motorbegeleiding vervoerd naar een ziekenhuis. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. (Foto's: Nick van der Toorn)

RB7wSt.JPG

HlpCHg.JPG

pZ0sfx.jpeg

kT23Jv.JPG

5myWt1.JPG

Wassenaar - Op de Rijksstraatweg/N44 vond aan het einde van de middag op de rijbaan richting Amsterdam een kop-staart aanrijding tussen vier voertuigen plaats. Hierbij vielen geen gewonden. Omdat er één rijstrook moest worden afgesloten, ontstond er achter het ongeval in no time een flinke file. Een bergingsbedrijf heeft drie auto's afgevoerd. (Foto's: Jonathan de Groot)

EUXD3f.JPG

sqiQW8.JPG

aA0Ldi.JPG

GABCco.JPG

drCAEM.JPG

Den Haag - Op het Hubertusviaduct kwamen rond tien voor zeven een motorrijder en een auto met elkaar in borsing. De motorrijder is onderzocht, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De afrit naar de Raamweg was enige tijd afgesloten. (Foto's: Jonathan de Groot)

ekw9cn.JPG

sJiT6x.JPG

8eOqOA.JPG

gs7D80.JPG

Den Haag - Vanavond werd de brandweer gealarmeerd voor een woningbrand aan de Govert Bidloostraat. Bij aankomst van de brandweer bleek dat het om een schoorsteenbrand ging. Brandweerlieden hebben vanuit de hoogwerker de schoorsteen geramoneurd. (Foto's: Gabi Gonzalez en Jonathan de Groot)

7de0zk.JPG

3tfTuW.JPG

9GJgvL.JPG

8cJRXq.JPG

9bOprh.JPG

Den Haag - Een maaltijdbezorger op een fiets werd vanavond rond kwart over negen aangereden door een auto op de kruising van de Rijswijkseweg met de Laakweg. Hij is onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Jonathan de Groot)

xMrEPK.jpeg

EHZxXz.jpeg

VFm8GJ.jpeg

Dinsdag 9 april:

Naaldwijk - Een vrachtwagen is vanmiddag op de N213/Burgemeester Elsenweg een deel van zijn lading verloren. Kennelijk waren de achterdeuren niet goed afgesloten en zijn onder andere enkele karren op het asfalt terecht gekomen. De weg moest enige tijd deels worden afgesloten om een en ander op te ruimen. (Foto's: Gabi Gonzalez)

mgnXiL.JPG

WODUrB.JPG

bBkr88.jpg

lYZTCJ.jpg

Den Haag - Rond half drie werd een stroomstoring gemeld in Leidschenveen. Volgens Stedin waren 2181 huishoudens enige tijd verstoken van spanning. Rond kwart voor vier was het euvel verholpen. (Foto's: Sebastiaan Barel)

R78xwl.JPG

X1GBkL.JPG

bPDhju.JPG

liFRYo.JPG

OGjjHv.JPG

Den Haag - Voor de verkeerslichten op de kruising van de Laan van Nieuw Oost-Indië met de Schenkkade vond vanavond een kop-staart aanrijding tussen drie voertuigen plaats. Eén inzittende is onderzocht in de ambulance, maar is niet vervoerd. (Foto's: Jonathan de Groot en Sebastiaan Barel)

qQXuRf.JPG

bLbseS.JPG

0L4rce.JPG

uZrwhn.JPG

FtqHKs.JPG

Donderdag 11 April:

Den Haag- De brandweer werd vandaag even voor twaalf uur gealarmeerd voor een gebouwbrand in de Spuistraat. Ter plaatse bleek er een brandje te zijn in het schoorsteen van fastfoodketen Burger King. Het nader bericht was 'kleine brand'. Over de oorzaak van de brand is niets bekend. (Foto's : Johnny)

iALhmI.jpeg

d7xirz.jpeg

Zaterdag 13 April:

Voorburg - Aanrijding twee auto's op de Prins Bernhardlaan/kruising Laan van Nieuw Oosteinde in Voorburg. Ambulancepersoneel heeft één persoon onderzocht. Er is niemand naar het ziekenhuis vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft de auto's geborgen. (Foto's : Nick van Mourik)

buFQwg.jpeg

EefPCq.jpeg

8QhYqA.jpeg

Zoetermeer - Op de Dirc van de Doortogelaan in Zoetermeer heeft vannacht een geparkeerde auto in brand gestaan. De brandweer kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. (Foto's : Nick van Mourik)

ad8BNj.jpeg

h0nvdB.jpeg

s9rGbZ.jpeg

NXRrgs.jpeg

Den Haag - Op de A12 in Den Haag is een auto van de weg geraakt en de vangrail ingereden. Twee personen zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel en voor extra controle zonder spoed (A2) naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's : Gabi Gonzalez)

amDdVS.JPG

n8WdRQ.JPG

rMhg3W.JPG

EmacTV.JPG

Wateringen – Na een ongeval tussen twee voertuigen op de Dorpskade ter hoogte van de Windmolen heeft de politie de bestuurders van beide voertuigen aangehouden. Vermoedelijk heeft er voorafgaand aan het ongeval een verkeersruzie plaatsgevonden. (Foto’s: Tim de Kleijn)

qiN1P1

tifky1

Pijnacker- De brandweer werd vanmiddag gelarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de AlbertSchweitzerlaan. Door middel van een hoogwerker is de schoorsteen geramoneurd. Het nader bericht was 'kleine brand'. Foto's: Wendy Groenewegen.

UJO5PA.jpeg

hFHYhI.jpeg

Zoetermeer - De ambulanxcedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team zijn vanavond rond half elf ingezet voor een medische noodsituatie in een woning aan het Hagelwit. De traumahelikopter is geland in het Burgemeester Hoekstrapark. De patiënt is naar een ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Roy Wolters en Martin van Oostveen)

xwYqEs.JPG

QAk9ZQ.JPG

SCR2bQ.JPG

3l5Zyu.JPG

Zondag 14 april:

Den Haag - Twee ambulances en het Mobiel Medisch Team werden vannacht ingezet bij een medische noodsituatie in een danscafé aan de Lange Houtstraat. Wat er precies is gebeurd is niet bekend. Een getuige verklaarde dat er iemand zou zijn gevallen, maar dat is nog niet officieel bevestigd. De patiënt is naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. (Foto's: Roy Wolters) 

jnbzdw.JPG

BB9q93.JPG

LSsPZI.JPG

SBoeDc.jpeg

wWbKPA.jpeg

XjvLX3.JPG

Den Haag- Bij een aanrijding op de Mgr. Nolenslaan tussen een personenauto en een scooter is vanmiddag de bestuurder van de scooter gewond geraakt. Het ongeval gebeurde vanmiddag even voor half vier, toen de bestuurder van de personenauto achteruit reed uit een parkeervak en daarbij de scooter over het hoofd zag.Het slachtoffer is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

dEAYLg.jpeg

bBfKb1.jpeg

x7g45o.JPG

Pijnacker - Vanavond rond zeven uur werden ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT gestuurd naar een nieuwbouwwoning aan de Brink van Kruimeltje in verband met een medische noodsituatie binnenshuis. De heli is voor deze gelegenheid geland op de Monnikenweg. Na eerste verzorging is de patiënt naar het ziekenhuis vervoerd. Het MMT is teruggevlogen naar de basis. (Foto’s: Sam Treewood)

2NbbnG.JPG

8xSThZ.JPG

tPLTXj.JPG

DenHoorn- Twee ambulances en het Mobiel Medisch Team werden vanmiddag ingezet bij een medische noodsituatie in een woning aan het Goudappel in Den Hoorn. Wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld is bij ons niet bekend. Twee ambulances zijn zonder spoed (A2) naar het ziekenhuis vertrokken (Foto's: Nick van Mourik)

Tw1y4r.jpeg

akkGCO.jpeg

jm57Lo.jpeg