Nieuwsflits week 16

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 16 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 15 april:

Delft - Op de Renier de Graafweg, ter hoogte van het parkeerterrein van het ziekenhuis, zag een afslaande automobilist een fietser over het hoofd. De fietser raakte hierbij (licht)gewond. Het slachtoffer is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft geholpen bij het invullen van het schadeformulier. (Foto's: Walter Sedee) 

QZMsrg.jpeg

GEQlNK.jpeg

Leidschendam - De brandweer van kazerne Leidschendam-Voorburg werd vanavond rond acht uur gestuurd naar de Damlaan in verband met een (mogelijke) buitenbrand. Op straat werd een duidelijke brandlucht geroken, echter was  niet helemaal duidelijk waar de brandlucht vandaan kwam. Na een korte zoektocht door de brandweer bleek de brandlucht afkomstig te zijn uit een woning; het bleek in de keuken namelijk niet helemaal goed te zijn gegaan. De oorzaak was namelijk een tulbandcake die te lang in de oven stond. De brandweer heeft de cake op straat nageblust. (Foto's: Sebastiaan Barel)

Nuwoch.jpeg

0NlO8L.jpeg

ad76OR.jpeg

wRrGqU.jpeg

Dinsdag 16 april:

Benthuizen - Diverse brandweereenheden, waaronder de hoogwerker van kazerne Stadshart, gingen vanmorgen met spoed naar het Achterofsepad, omdat daar een onbeheerde fiets naast de sloot lag. Brandweermensen hebben even in de sloot gezocht, maar hebben niemand aangetroffen. De politie heeft de fiets meegenomen naar het bureau. (Foto's: Wilbert Tintel)

p1qxP7.JPG

AZ3nw8.JPG

0kfWJ0.JPG

cjo1kY.JPG

Pijnacker - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT zijn vanavond ingezet op het Kamille-erf in verband met een medische noodsituatie van een kindje. Volgens omstanders had het kindje zich verslikt. Het kindje is naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. (Foto's: Jim Scheffers)

rwIRMu.jpeg

s54aOs.jpeg

3v3nRy.jpeg

o9rsmR.jpeg

 Woensdag 17 april:

 Den Haag - Vanmorgen vroeg moest de tankautospuit van brandweerkazerne Loosduinen uitrukken vanwege een voertuigbrand aan de Gerrit van der Veenlaan. Ter plaatse stond een geparkeerde personenauto in brand. Ondanks dat de brandweer snel ter plaatse was, kon zij niet voorkomen dat het voertuig uitbrandde. Een andere auto, die naast het brandende voertuig geparkeerd stond, heeft lichte brandschade opgelopen. (Foto's: Roy Wolters) 

ve0bZ7.JPG

EmP9SG.JPG

xoiX4c.JPG

ySv2Cy.JPG

Den Haag - Op de Emmy Belifantedreef werd vanmiddag rond drie uur een scooter aangereden door een afslaande auto. Een opzittende van de scooter raakte daarbij gewond. Zij is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Sebastiaan Barel)

RUy2PG.jpeg

Cl3mJ1.jpeg

s0EJhH.JPG

NpIMP9.jpeg

Voorburg - Een automobilist moest vanmiddag omstreeks kwart over vijf op het Oosteinde plotseling uitwijken voor een bus. Hij kwam daardoor met zijn voertuig in de berm terecht, waar hij over een stenen obstakel is gereden. Dit veroorzaakte de nodige schade aan de auto. De bestuurder is even onderzocht door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

D7V91z.JPG

ENe4hX.JPG

LK0Ohr.JPG

takQSZ.JPG

XjJlUF.JPG

Den Haag - Vrijwel gelijktijdig met een verkeersongeval elders op de Hengelolaan, kwamen vanavond op de kruising met de Leyweg twee auto's met elkaar in botsing. De schade was groot, maar er waren geen gewonden. Berger Vreugdenhil heeft de auto's afgevoerd. (Foto's: Frank van Egmond)

S4GfQH.jpeg

bOsWND.jpeg

tJCAi9.jpeg

Donderdag 18 april

Rijswijk - Brandweerlieden van kazerne Delft moesten vannacht uitrukken voor een voertuigbrand op de Merellaan. Door een nog onbekende oorzaak stond een geparkeerde bestelbus in de brand. Ondanks snelle inzet van de brandweer raakte het voertuig zwaar beschadigd. (Foto's : Sebastiaan Barel)

58EjKp.JPG

1jQ6Az.JPG

kkXlqw.JPG

Den Haag- De hulpdiensten , waaronder het Mobiel Medisch Team (MMT) werden vanmorgen gealarmeerd vanwege een medische noodsituatie in een woning aan de Schoutendreef. De traumahelikopter is in de buurt van het incident op een veldje geland. Het slachtoffer is later met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Suzanne Krapels) 

510IkS.jpeg

KqsSvw.jpeg

UWJ7eT.jpeg

44b0bM.jpeg

Den Haag - Twee auto's kwamen vanavond rond kwart over negen met elkaar in botsing op de kruising van de Prins Clauslaan met de Theresiastraat. Enkele inzittenden zijn in de ambulance onderzocht, maar er is niemand vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

czsOZa.jpeg

WhSLBZ.jpeg

yeilb0.JPG

Voorburg - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT werden vanavond gealarmeerd in verband met een medische noodsituatie in een woning aan de Frederik van Eedenstraat. De traumahelikopter is geland in een weiland nabij molen 'De Vlieger'. De patiënt is door de brandweer afgehesen naar de straat en is daarna naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. (Foto's: Sebastiaan Barel en Bob van keulen)

zCaD3X.JPG

X7HXZL.JPG

Tn0WGM.JPG

Lh9RnM.JPG

OsqSBn.JPG

Vrijdag 19 april:

Den Haag - Rond kwart voor één vanmiddag kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de Binckhorstlaan, tussen de Plutostraat en het Trekvlietplein. De aanrijding zou zijn ontstaan toen één van de bestuurders een U-bocht wilde maken, waarna de andere auto zich in de zijkant van de eerste auto heeft geboord. De brandweer en meerdere ambulances zijn ter plaatse gegaan. Er bleek niemand bekneld te zitten. Meerdere personen zijn door het ambulancepersoneel onderzocht. Er is minimaal één persoon naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

D6UEBy.jpeg

EC4ZaN.JPG

unpQVO.jpeg

sVJwn0.JPG

UuFMKT.jpeg

rpV40x.jpeg

Den Haag - Niet veel later was het weer raak op de Binckhorstlaan. Twee auto's, waaronder een Tesla, botsten op elkaar ter hoogte van de Poolsterstraat. Hier vielen geen gewonden. Een kindje kreeg van de hulpverleners voor de schrik een zogenaamd 'troostbeertje'. (Foto's: Sebastiaan Barel)

Kp8yIa.JPG

2A7ubd.jpeg

Gzo8b9.jpeg

fjvdQa.JPG

Delft - Vrijdagavond botste een scooterrijder tegen een afslaande auto op de kruising Buitenhofdreef/van der Slootsingel. De bestuurster van de scooter kwam ten val en raakte lichtgewond. Zij is ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel. ( Foto's: Sander Paardekooper)

4IYew8.jpeg

i7InUU.jpeg

bR2yr8.jpeg

Zaterdag 20 april:

Voorburg - Een automobiliste is vanmiddag met haar voertuig achteruit het water in gerold op de Broekslootkade. Zij kon zelf uit haar auto komen en liep alleen natte kleren op. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit het water getakeld. (Foto's: Sebastiaan Barel)

JiDkv3.jpeg

8OefOH.jpeg

w30Ikx.JPG

WM0V0R.jpeg

utdCMI.jpeg

qlw3Un.jpeg

Hoek van Holland - De brandweer werd vanmiddag gealarmeerd voor een autobrand op de parkeerplaats aan de Badweg. Ter plaatse stonden er vijf auto’s in de brand. De brandweer heeft de brand bestreden met twee tankautospuiten, waaronder ook die van kazerne 's-Gravenzande. Het tweede blusvoertuig werd ingezet voor de waterwinning. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend. 

w hvh

Voorburg - Op de kruising van de Sint Martinuslaan met de Prins Bernhardlaan kwamen vanmiddag een auto en een snorscooter met elkaar in botsing. De opzittende van de scooter raakte daarbij gewond. Hij is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. Het ziet er naar uit dat één van beiden een rood verkeerslicht heeft genegeerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

ajJyiL.JPG

hMSeqZ.JPG

7zA80a.JPG

h2sF92.JPG

Naaldwijk - Vanavond rond kwart over zes is een vrouw gewond geraakt nadat zij in de van der Hoevenstraat was aangereden door een auto. Zij is onderzocht door het ambulancepersoneel en daarna zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. ( Foto's: Lucien de Vries)

BhiAjh.jpeg

WJ1Tnc.jpeg

cEeE89.jpeg

Den Haag - Politie, ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT zijn vanavond ingezet in verband met een medische noodsituatie bij een strandpaviljoen op het Noorderstrand van Scheveningen. Het zou volgens getuigen om een kindje gaan dat onwel was geworden. De traumahelikopter is geland op het strand. De patiênt is door het ambulance- en MMT-personeel verzorgd en is daarna met spoed vervoerd naar een ziekenhuis in Rotterdam. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. ( Foto's: Sander Paardekooper en Nicolas Rijnfrank)

L35pk0.JPG

2EG7NT.jpeg

661rz8.JPG

yEoq5W.JPG

ta5nzs.JPG

6CLuEa.JPG

Zondag 21 april:

Voorburg - Vannacht omstreeks kwart over één zijn twee auto's met elkaar in botsing gekomen op de rotonde op de kruising van de Mgr. van Steelaan met de Koningin Julianalaan. Eén inzittende is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft één van beide voertuigen afgevoerd. (Foto's: Herman van der Woude en Sebastiaan Barel)

o1j3jt.JPG

L4qtVb.JPG

TqcAsZ.jpeg

J8HZUy.jpeg

tQzMZd.jpeg

Pijnacker - Politie, ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT zijn vanmorgen ingezet voor een medische noodsituatie in een woning aan de Vleermuiszoom. Over de aard en afloop van de inzet is niets bekend. (Foto's: Liam Hubers)

bEf3Dm.jpeg

k91DNh.jpeg

Rijswijk - Tijdens uitladen van een rolstoel uit een auto rolde de rolstoel zonder opzittende de sloot in langs het Julialaantje nabij Kinderboerderij 't Akkertje. Brandweer heeft ter plaatse met een haak de rolstoel uit het water gehaald, waarna de rolstoel nog even werd schoongespoten. (Foto's: Sander Paardekooper)

p6ML5V.JPG

iV2opY.JPG

ef7ib4.JPG

mmORIS.JPG

Den Haag - Op de A12 (stad in) heeft vlak voor de afrit Den Haag Centrum een aanrijding plaatsgevonden tussen enkele personenauto's. Rijkswaterstaat sloot de afrit af en berger Vreugdenhil werd ter plaatse gestuurd. De politie heeft een aantal betrokken voertuigen de snelweg af begeleid om op een veilige plaats het papierwerk in te vullen. Een voertuig werd door de berger weggesleept. (Foto's: Sander Paardekooper)

hBTL2W.JPG

If9Gtj.JPG

q8Q32a.JPG

yOgenb.JPG

foU7ua.JPG