Nieuwsflits week 17

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 17 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 22 april:

Den Haag - Op het Paul Krugerplein heeft vannacht een container met hout in de brand gestaan. De brand ging gepaard met veel rook. De brandweer kon de brand snel blussen.: Nick van Mourik)

n26dS8.jpeg

NYQGyP.jpeg

YCM2kB.jpeg

945wF5.jpeg

Den Haag- De brandweer moest vanavond uitrukken voor een 'persoon te water' op de Dr. J. Presserstraat. Iemand zou een scooter het water in hebben zijn rijden. In het water werd inderdaad een (gestripte) scooter aangetroffen. Brandweerlieden hebben een zoekslag in het water gemaakt, waarna duidelijk werd dat er niemand te water was geraakt. Hierop werd de zoekactie gestaakt. (Foto's: Nick van der Toorn)

vNbZVq.JPG

GvXDRJ.JPG

BozY3W.JPG

pWcY3j.JPG

Rijswijk - Vanavond rond haldf acht is op de Laan van Hoornwijck, nabij hotel Savarin, een taxi in brand gevlogen. De tankautospuit van kazerne Rijswijk was snel ter plaatse, maar de taxi heeft desondanks veel schade opgelopen. De oorzaak van de brand is onbekend. (Foto's: Sebastiaan Barel)

X004ix.JPG

63okzR.JPG

1LF37r.JPG

TQuUu8.jpeg

CI9P4i.JPG

OjwQAj.jpeg

Den Haag - Ondanks het zeer mooie weer deze Paasdagen, moest de brandweer vanavond toch uitrukken voor een melding 'stormschade'. Op Het Kleine Loo met het Vlamenburg was een flinke tak van een boom afgebroken en dreigde een andere tak te bezwijken. De brandweer heeft de tak preventief afgezaagd. (Foto's: Sebastiaan Barel en Lucien de Vries)

u27bgW.JPG

zmIqsS.JPG

N32ctx.JPG

v921MI.JPG

w lucien2

w lucien

 Woensdag 24 april

Zoetermeer- Woensdagavond heeft er op de Europaweg een ongeval tussen twee personenautos plaatsgevonden.Een van de voertuigen kwam daarbij in de berm tot stilstand. Over de oorzaak van het ongeval alsmede over eventuele slachtoffers is niets bekend.Firma Vreugdenhil heeft beide voertuigen geborgen. (Foto's: Nick van der Toorn) 

TW3NW5.JPG

TnJ8BA.JPG

p3af1y.JPG

SGqBDk.JPG

Donderdag 25 april

Leidschendam- Ambulance en de traumahelikopter met het MMT aan boord waren donderdagavond gelarmeerd vanwege een medische noodsituatie bij een instelling aan de Bouwlustweg. De traumehelikopter was in de buurt geland. Het is onbekend of het slachtoffer naar het ziekenhuis is vervoerd. Het MMT is later retour gevlogen richting thuisbasis Rotterdam. (Foto's: Sebastiaan Barel)

04LBPt.JPG

Ukgxgs.JPG

Donderdag 25 april:

Zoetermeer - Een fietser is vanmiddag zwaargbewond geraakt bij een val op de Gaardedreef. Behalve de ambulandedienst werd hier ook het Mobiel Medisch Team ingezet. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Roy Wolters)

V9STxA.JPG

5wryRr.JPG

LoTXbn.JPG

mx6OP4.JPG

7MJofl.JPG

Vrijdag 26 april:

Den Haag - De brandweer werd vanmorgen gealarmeerd omdat er op de Neherkade een busje in brand zou staan. Er kwam en inderdaad grote rookwolken uit het voertuig. Toen de brandweer eenmaal ter plaatse was, was de rook echter al verdwenen. (Foto's: Barbera Paardekooper)

dkRRQ8.jpeg

ruqxLn.jpeg

aQ1U3g.jpeg

Rijswijk - Op de Haagweg vond vanavond een kop-staart aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Rapid Responder en ambulance kwamen hiervoor ter plaatse. De bestuurster van het voorste voertuig is in de ambulance onderzocht en is daarna naar een ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

Pzbok9.JPG

JFmVrG.JPG

g8wERk.JPG

GOly2Z.JPG

VdB0cL.JPG

Zaterdag 27 april:

Den Haag - Vanmorgen rond elf ur kwamen twee auto's met elkaar in botsing op Het Kleine Loo. De voorste auto is na de botsing op de vrije trambaan terecht gekomen. Tram 6 stond daardoor tijdelijk gestrend richting Den Haag Centrum en werd omgeleid via de route van lijn 2. Na de aanrijding is één inzittende onderzocht door het ambulancepersoneel, maar die hoefde niet te worden vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft de auto van de trambaan gehaald en daarna beide auto's afgevoerd. (Foto's: Machiel Janssen en Sebastiaan Barel)

hxzeGo.jpeg

G9P1Ri.jpeg

ahgC41.jpeg

8FO3S5.JPG

Z2mcdF.JPG