Nieuwsflits week 18

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 18 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 29 april:

Wateringen – Maandagmiddag is het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Amsterdam ingezet bij een medische noodsituatie in een woning aan Het Tolland. De traumahelikopter is geland in het Hofpark, waarna het team per politieauto naar Het Tolland is gereden. Het slachtoffer is na stabilisatie met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden.Team verkeer van de politie-eenheid Den Haag heeft een spoedtransport verzorgd. (Foto’s: Tim de Kleijn)

mmp02N.jpeg

VbxfWP.jpeg

k3dF3r.jpeg

bkzjLO.jpeg

rZxSLB.jpeg

Dinsdag 30 april:

Voorburg - Vanmiddag rond half twee heeft brand gewoed in een woning aan de Jacques Perkstraat. De brand woedde op de zolderetage en veroorzaakte veel schade. De brandweer had de brand echter snel onder controle; het nader bericht was 'kleine brand'. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. (Foto's: Nick van der Toorn)

mHpMxt.JPG

sItHjx.JPG

oguGlG.JPG

oO6wqG.JPG

cMOpOg.JPG

ZOKyJm.JPG

Woensdag 1 mei:

Den Haag - Bij een kop-staartbotsing tussen drie voertuigen op de Vreeswijkstraat is woensdagmiddag één persoon gewond geraakt. Het slachtoffer is na controle door ambulancepersoneel vervoerd naar het ziekenhuis. De weg was tijdelijk dicht in de richting van het Soestdijkseplein. (Foto's: Sebastiaan Barel)

QjKmQB.JPG

Y9ZtCt.JPG

5ZqdZX.JPG

's-Gravenzande - Vanavond rond half twaalf is een aanhangwagen in brand gestoken bij een tankstation aan de Koningin Julianaweg. Een andere aanhangwagen liep hierdoor schade op, evenals een bedrijfspand nabij het tankstation. De brand was snel onder controle en de brandweer heeft wat sloopwerkzaamheden moeten verrichten aan de gevel van het bedrijfspand om te kijken of de brand niet naar binnen was geslagen. (Foto's: Gabi Gonzalez)

dpe08m.JPG

uAS4sP.JPG

bpSsRW.JPG

HUzTod.JPG

QsGOiA.JPG

Donderdag 2 mei

Naaldwijk - Op de Zuidweg is vanmorgen rond negen uur een scotmobiel met bestuurder en al te water geraakt. De bestuurder is mede met hulp van omstanders op de kant geholpen en is daarna naar huis gebracht om op adem c.q. temperatuur te komen. De scootmobiel is met vereende krachten weer op de kant gezet. (Foto's: Ivar Gieles)

pRgc9L.JPG

rzCrP3.JPG

ymlaNN.JPG

zguCmb.JPG

wgK38n.JPG

Leidschendam - Vanmiddag rond half vier heeft op de N14, bovenaan de oprit naar de A4 richting Rotterdam, een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een busje is daar uit de bocht gevlogen en is tegen de paal gebotst. Eén inzittende is in de ambulance onderzocht en is zonder spoed naar een ziekenhuis vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft het busje afgevoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

OOTbRx.JPG

Chg1bM.JPG

lpoeG7.JPG

Den Haag- De brandweer van kazerne Loosduinen werd vanmiddag naar de Meppelweg gestuurd vanwege de melding 'dier in problemen'. Een oplettende buurman had geconstateerd dat er een duif verstrikt was geraakt in een net wat was gespannen over het balkon van zijn buren. Aangezien de bewoners niet thuis waren heeft de brandweer via de achterzijde van de woning de duif weten te bereiken en bevrijden.Nadat duidelijk werd dat de duif niet gewond was vloog deze weer verder op zoek naar een volgend avontuur. (Foto's: Nick van der Toorn)

FE0vH8.JPG

DGRYoI.JPG

wMWXOs.JPG

g2imxd.JPG

Vrijdag 3 mei:

Den Haag - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team werden vanmorgen rond tien uur gealarmeerd in verband met een medische noodsituatie van een kindje aan de Athenesingel. De trauahelikopter is geland op een speelveldje aan de Laan van Wateringse Veld. Het patiëntje is met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. (Foto's: Nick van Mourik)

JSW0vG.jpeg

7mqYEM.jpeg

ceE03s.jpeg

dDZ7oY.jpeg

Den Haag - Een steiger was vanmorgn in de Korbootstraat instabiel geworden nadat een aanhangwagen tegen de steiger aan was gereden. De brandweer moest ter plaatse komen om de situatie veilig te stellen. (Foto's: Nicky Pronk)

THhDUi.jpeg

uRNAab.jpeg

JSLlDm.jpeg

1aHZ3p.jpeg

K2IxHi.jpeg

Vrijdag 3 mei:

Den Haag - Een kop-staart aanrijding op de Rijswijkseweg zorgde omstreeks 18:00 uur voor wat extra verkeersdrukte rond het Rijswijkseplein. Tussen het Rijswijkseplein en de Waldorpstraat waren 2 auto's op elkaar gebotst en daardoor was 1 rijstrook afgesloten. De bijrijdster van de voorste auto raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

0T4Ml8.JPG

6wu3HR.JPG

6hrTFH.JPG

Zaterdag 4 mei:

Zoetermeer - Ongeval met scootmobiel bij het Scheveningsebos in Zoetermeer. Twee personen raakten hierbij gewond. Eén van hen is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Koen Jongen)

QyFulT.JPG

v5nlr3.jpeg

6sb6mN.jpeg

g9gtKg.JPG