Nieuwsflits week 20

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 20 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 13 mei:

Leidschendam – Een bouwvakker die aan het werk was bij de nieuwbouw van 'The Mall of the Netherlands', hoorde op de Eglantier gepiep komen uit een duiker bij het water. De brandweer werd gebeld en het bleek dat een piepklein meerkoetje in de duiker opgesloten zat. Met behulp van de brandweerlieden is het beestje herenigd met de rest van zijn/haar familie. (Foto's: Sebastiaan Barel)

1lRF5I.jpeg

HQJkbU.jpeg

BFWewi.jpeg

Voorburg - Een fietser is vanavond rond half zeven op de Laan van Nieuw Oosteinde aangereden door een auto. Het ongeval gebeurde ongeveer ter hoogte van de Prins van Lignestraat. Omstanders hebben eerste hulp verleend en hebben de ambulance gebeld. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel op een vacuümmatras gefixeerd en is daarna naar een ziekenhuis vervoerd. Volgens getuigen was de fietser zonder uit te kijken de rijbaan overgestoken. (Foto's: Sebastiaan Barel)

fuskIJ.JPG

Hu1YII.JPG

NwRzzv.JPG

KoM3wA.JPG

ZthudS.JPG

Den Haag - Op de Bezuidenhoutseweg is vanavond omstreeks elf uur een scooterrijder - mogelijk na een boom te hebben geraakt - ten val gekomen en gewond geraakt. De inzet van het MMT is gecanceld. De scooterrijder is naar het ziekenhuis vervoerd. Zijn scooter is door de politie meegenomen. (Foto's: Herman van der Woude en Rene Hendriks)

TWeV2N.JPG

dbSVc9.JPG

ss15ZN.JPG

nMlPDp.JPG

Ep1ojW.JPG

3j4af0.JPG

Dinsdag 14 mei:

Den Haag - Op de Weidevogellaan met de Zilvermeeuwlaan kwamen vanmorgen twee auto's met elkaar in botsing. De schade aan de voertuigen was groot, maar desondanks hoefde er niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft beide auto's afgevoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

YqK4MU.JPG

s8ahfI.JPG

DO5hIX.JPG

O8b0il.JPG

M7eQoi.JPG

Naaldwijk - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team werden vanavond gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning aan de Midden Woerd. De brandweer was nodig om de patiënt uit de woning te halen. De traumahelikopter is op een veld in de omgeving geland. (Foto's: Gabi Gonzalez)

zA6gVH.jpeg

qVQUO1.jpeg

SYklDF.jpeg

E8m7NV.jpeg

Woensdag 15 mei:

Wassenaar- Op de Starrenburglaan heeft op woensdag een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een scooter. Vanwege de melding werd ook het MMT met de lifeliner gealarmeerd. De inzet van het Mobiel Medisch Team was uiteindelijk niet nodig waarop deze werd geannuleerd. Het slachtoffer van de aanrijding is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Arthur van Wezel en Sebastiaan Barel)

FV7KIl.jpeg

TJ14Sk.jpeg

q76qY3.jpeg

Donderdag 15 mei:

Den Haag - Vanmiddag rond twee uur heeft er een steekpartij plaatsgevonden in een trein bij station Hollands Spoor aan het Stationsplein. Een man is daarbij vrij ernstig gewond geraakt. Voor hem zijn ambulance en Mobiel Medisch Team ter plaatse gekomen. Hij is na eerste verzorging naar het ziekenhuis vervoerd. Er is een vrouw als verdachte aangehouden. Het gaat mogelijk om een conflict in de relationele sfeer. (Foto's: Nander Hortensius, Nick v/d Toorn, Sebastiaan Barel en Nicky Pronk)

PRXvTk.jpeg

AOAfmH.JPG

5g2NgF.jpeg

K6eFNz.jpeg

QpAbbZ.jpeg

Den Haag - Omstreeks tien voor vijf vanmiddag werd een uitslaande kelderbrand gemeld bij een flat aan de Beresteinlaan. Toen de brandweer ter plaatse kwam, bleek het te gaan om een struik/heg die in de brand stond. Dat ging gepaard met veel rook. De brandweer heeft de brand kunnen blussen met de inzet van één tankautospuit. Het nader bericht was dan ook 'kleine brand'. (Foto's: Raïf Hoseinbaks en Tim de Kleyn)

RJrTKt.jpeg

v1JXLt.jpeg

cz8APz.jpeg

M5Jr0q.jpeg

UAj3Zk.jpeg

AyTRZl.jpeg

Vrijdag 17 mei:

Rijswijk - Vanmorgen rond kwart voor elf is een automobilist op de Sir Winston Churchilllaan tegen een lantaarnpaal gebotst. De lantaarnpaal is hierdoor omgevallen. De automobilist is in de ambulance onderzocht en is daarna zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. Het vermoeden bestaat dat de automobilist achter het stuur onwel is geworden. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

cTV0gD.JPG

EygrZx.JPG

dk7njV.JPG

IELuw0.JPG

IdiWMc.JPG

TxWMuH.JPG

Den Haag - De opzittende van een scootmobiel is vanmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Volendamlaan. Volgens getuigen werd de scootmobiel op de kruising met de Heiloostraat aangereden door een busje, maar dat kon nog niet worden bevestigd. Behalve twee ambulances werd ook de traumahelikopter met het MMT gealarmeerd. De inzet daarvan werd echter geannuleerd. Het slachtoffer werd zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Jack Bosma)

V89euc.jpeg

9f22Au.jpeg

LAJoq6.jpeg

SSPSKu.jpeg

wSBcQ5.jpeg