Nieuwsflits week 23

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 23 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 3 juni:

's-Gravenzande - Op de Hoflaan kwamen vanavond een auto en een maaltijdbezorger op een scooter met elkaar in botsing. De maaltijdbezorger raakte gewond aan zijn been en is in de ambulance onderzocht. Hij hoefde uiteindelijk niet te worden vervoerd. De schade was wel fors. (Foto's: Gabi Gonzalez)

c1fKo6.JPG

pwipZL.JPG

8hrniy.JPG

Leidschendam - Op verzoek van de Dierenambulance is de brandweer vanavond ingeschakeld omdat op de Oude Trambaan een jonge scholekster vast was komen te zitten onder een brug. Nadat een deel van de brug was gedemonteerd kon het beestje worden bevrijd. Het is door de Dierenambulance overgebracht naar het vogelasiel. (Foto's: Herman van der Woude en Sebastiaan Barel)

cbOGaj.JPG

FNQS1c.JPG

ur32Ha.JPG

jybN9m.JPG

90CIwB.JPG

2oPMjE.JPG

Dinsdag 4 juni:

Zoetermeer - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT zijn vanavond ingezet nadat een arrestant op het politiebureau Wegstapelplein onwel was geworden. De traumahelikopter is in de directe omgeving geland en het MMT is door de politie naar het bureau vervoerd. De arrestant is per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Wilbert Tintel, Piet de Ruyter en Martin van Oostveen)

k4mbyH.JPG

jYZHhD.JPG

7gAiGZ.JPG

0giaPs.JPG

ZcqUYb.JPG

lOqnN0.jpg

Woensdag 5 juli:

Leidschendam - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT werden aan het einde van de middag gestuurd naar een bouwterrein aan de Rietpolderweg. Het is onduidelijk of er iemand obwel was geworden of dat er een bedrijfsongeval had plaatsgevonden. De patiënt is in elk geval met spoed vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

x2poRn.JPG

18Fi0c.JPG

8LvtG4.JPG

DcZA5J.JPG

Donderdag 6 juni

Den Haag- De bestuurder van de vrachtwagen schatte vanmiddag de hoogte van zijn lading verkeerd in. Hierdoor kwam de chauffeur met zijn lading vast te zitten onder een viaduct aan de Dr. Aletta Jacobsweg. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen en heeft de vrachtwagen vakkundig onder de viaduct vandaan gehaald. Het is niet bekend of de viaduct alsmede zijn lading schade heeft opgelopen. (Foto's : Nicky Pronk)

U5g4gk.jpeg

DXDkhk.jpeg

vXPPAB.jpeg

Leidschendam - Vanmiddag is door onbekende oorzaak brand ontstaan in een kamer in een instelling voor geestelijke gezondheidszorg aan de Bouwlustweg. De brandweer heeft - met enige moeite - een gat gemaakt in een zwaar raam, teneinde de ruimte te kunnen ventileren. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar er is uiteindelijk niemand vervoerd. Het nader bericht van de brandweer was overigens 'kleine brand'. (Foto's: Sebastiaan Barel)

LSY1Wl.JPG

V3QUWX.JPG

udM3of.JPG

EGuzhp.jpeg

ES2xTX.jpeg

Y3UGRc.jpeg

Vrijdag 7 juni

Rijswijk - Op de Visseringlaan is vanmiddag een auto tegen een tram gebotst. Eén persoon is nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet te worden vervoerd naar het ziekenhuis. De schade van de auto is aanzienlijk. (Foto's : Nick van Mourik)

DNBvY1.jpeg

UuNWTe.jpeg

DbBX1V.jpeg

Zondag 9 juni:

Den Haag - Een auto is vanmorgen rond half twaalf op de Binckhorstlaan bij het verlaten van het BP tankstation tegen een passerende snorfietser gebotst. Deze raakte daarbij gewond en is naar het ziekenhuis vevroerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

8VFJv0.JPG

HLiJXZ.JPG

EzFGW6.JPG