Nieuwsflits week 24

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 24 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 10 juni:

Den Haag - De tankautospuit van kazerne Laak werd vannacht rond tien over half één naar de Stastokstraat gestuurd voor een buitenbrand. Er bleek daar een brommertje in brand te zijn gestoken. De brandweer heeft het brandje snel weten te blussen. (Foto's: Herman van der Woude en Sebastiaan Barel)

Dzjz10.JPG

y5jjTd.JPG

BgYzWR.JPG

qnhZSq.JPG

Den Haag - In de nacht van zondag op maandag assisteerde de politie een beveiligingsdienst bij een bedrijfspand aan het Leeghwaterplein. In het pand waren enkele insluipers gesignaleerd. De politie heeft het pand met onder andere een politiehond doorzocht, maar op enkele gereedschap en voetsporen na werden de insluipers niet meer aangetroffen. (Foto's : Nick van der Toorn, Nick van Mourik, Sebastian Barel en Herman van der Woude)

2Hkykt.JPG

Jnuh23.JPG

DCi2a2.JPG

q7GWwg.jpeg

ZOSwVp.JPG

kSToQh.jpeg

Den Haag - Bij een winkelpand aan de Madridweg is een glasplaat uit luifel gevallen. Brandweer heeft situatie veilig gesteld. De eigenaar van het pand zal de verdere afhandeling verzorgen. (Foto's: Tim de Kleijn)

43j4qr.JPG

L6IAzK.JPG

Den Haag - In de Utrechtsestraat viel een mapje met sleutels in de put. De brandweermotor kwam te hulp en dat had nut! De brandweerman is het gelukt de sleutels te pakken en de melder zal ze vanaf nu nooit meer in de put laten zakken. ( Foto's: Nicky Pronk)

T5KiCv.jpeg

VXYz4E.jpeg

LQ8nb0.jpeg

yI9bL6.jpeg

Rijswijk - Flinke plassen met (regen)water op de Huis te Landelaan na hevige regen en hagelval. De riolering kon de grote hoeveelheid water niet meer aan. Hierdoor stonden zowel de straat als een gedeelte van het trottoir onder water. ( Foto's Nick van der Toorn)

2yc20s.JPG

4X6nSp.JPG

lIG2uy.JPG

r7ee37.JPG

SjfJY4.JPG

Den Haag- Door de overvloedige regenval heeft een ritje met de Randstadrail over de Loosduinsekade meer iets van een Rjinreisje. (Foto's: Nick van der Toorn)

H91CJO.JPG

D5tfuf.JPG

Dinsdag 11 juni:

Den Haag - In de Meeuwenstraat in Duindorp is vanmorgen rond acht uur een persoon zwaargewond geraakt door een val van hoogte. Politie, ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT zijn ter plaatse gekomen. Het slachtoffer is met spoed en onder motorbegeleiding vervoerd naar het ziekenhuis. Een hond is door de Dierenambulance meegenomen. (Foto's: Nicky Pronk)

SNqpTS.jpeg

DbbUjY.jpeg

BfFfni.jpeg

kN7fFH.jpeg

Y4Z479.jpeg

O8M9Gn.jpeg

's-Gravenzande - Een scooterrijder en een pakketbezorger kwamen vanmiddag rond half twee met elkaar in botsing op de Kreeklaan met de Noordlandseweg. De scooterrijder raakte daarbij gewond en is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Fred van der Ende)

euxOBp.jpeg

mQ9Ztn.jpeg

AR0PKe.jpeg

Rijswijk - Op de kruising van de Verrijn Stuartlaan met de Frijdastraat werd rond half zes vanmiddag een scooter aangereden door een bestelwagen. De scooterrijder raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

hfM5Mo.JPG

htUq8j.JPG

RVQ96q.JPG

3HOte9.JPG

9gILf4.jpeg

Donderdag 13 juni:

Den Haag - Op de Waalsdorperlaan is vanmorgen een auto bijna het water in gerold. Een bergingsbedrijf heeft de auto weer met vier wielen op de kan gezet. (Foto's: Rene Hendriks)

J6v8at.JPG

pJl8kR.JPG

Emgqfs.JPG

r9Arxf.JPG

Rijswijk - Een jonge ooievaar in een ooievaarsnest aan de P. Werthweynstraat moest door de Dierenbescherming worden geringd. En dus werd vanmiddag een hoogwerker van de brandweer opgesteld en bleek het klusje een fluitje van een cent. DSe jonge ooievaar zit alweer veilig in het nest. (Foto's: Anneke Jans)

w anneke2

w anneke3

Zoetermeer - Op de Muzieklaan kwamen rond kwart over negen vanavond een auto en een maaltijdbezorger op een scooter met elkaar in botsing. De scooterrijder raakte daarbij gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Fred Wolters)

RJ2fXu.JPG

yZyFA7.JPG

e2VSPk.JPG

kTHEW8.jpeg

's-Gravenzande - Een man raakte donderdagavond onwel in een zwembad aan de Koningin Julianaweg. Politie, twee ambulances en de traumahelikopter met het MMT uit Rotterdam kwamen ter plaatse. De man is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Gabi Gonzalez)

cBFXzg.JPG

HZwrvU.JPG

U6Bkei.JPG

Yl6R7j.JPG

EA8wBB.JPG

Vrijdag 14 juni:

Den Haag- De brandweer werd vanmiddag gealarmeerd vanwege een kitten die aan de buitenzijde van een vensterbank op twee hoog zat op de Dierenselaan. Het beestje was al een paar keer bijna naar beneden gevallen. De politie heeft de kat weten te pakken en later overgedragen aan de eiganaar. (Foto's: Heleen Bouwmeester)

fK80Xl.jpeg

4Rmlbb.jpeg

8U0T0Q.jpeg

WGOxjM.jpeg

Zaterdag 15 juni:

Den Haag - Een wielrenner is aan het einde van de middag lelijk ten val gekomen op het fietspad op de Lozerlan, nabij de Cirkelflat. Vermoedelijk is de fietser geschrokken van een auto die rechtsaf sloeg. Voorbijgangers hebben eerste hulp verleend. Dat is later overgenomen door het ambulandepersoneel. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. Ook de traumahelikopter met het MMT was gealarmeerd, maar toen de heli boven het incident vloog, is de inzet alsnog geannuleerd. (Foto's: Nick van Mourik)

SgXIqh.jpeg

JnQtiW.jpeg

Yqc1wj.jpeg

fkaomM.jpeg

gOjmmM.jpeg

Zondag 16 juni:

Voorburg - Onbekenden hebben in de parkeergarage aan de Oude Haven vernielingen aangericht. Er zijn teksten op enkele geparkeerde auto's gekalkt. De bewoners daar hebben al langer last van hangjongeren en vernielingen. (Foto's: Sebastiaan Barel)

nnHl6a.JPG

M01sJJ.JPG

FCYjco.JPG

28Wgw8.JPG

Den Haag - Ook op de Dr. Lelykade in Scheveningen heeft een vandaal vannacht vernielingen aangericht. Getuigen hebben het signalement van de dader doorgegeven aan de politie. Of de man inmiddels is aangehouden, is niet bekend.

kWiJJY.jpeg

ecr1fS.jpeg

OZoAqZ.jpeg

Den Haag - Op de kruising van de Hoefkade met de Naaldwijksestraat heeft vanmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een scooter. De scooterrijder raakte daarbij gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nikolett)

zYaokB.jpeg

MByP5P.jpeg

SiQkA0.jpeg

Rijswijk - Op de A4 ter hoogte van afrit Plaspoelpolder heeft vanmiddag een kop-staart aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto's. Eén persoon is nagekeken door het ambulancepersoneel en zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. In verband met de aanrijding waren er een aantal rijstroken afgesloten in de richting van Rotterdam. Toch vond een automobilist het nodig om door één van de rode kruizen heen te rijden. De bestuurder werd direct aan de kant gezet door de politie en heeft hiervoor een proces verbaal gekregen. (Foto's: Nick van Mourik)

XnCazq.jpeg

z7kNMW.jpeg

ouXAv2.jpeg

wep5BH.jpeg

yGQa5P.jpeg