Nieuwsflits week 25

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 25 in de regio hebben afgespeeld.

Woensdag 19 juni:

Den Haag - De brandweer van kazerne Laak moest vanmiddag uitrukken vanwege een flinke brand in een kleding-verzamelcontainer aan de Raaphorstlaan. Enige tijd waren er vlammen en rook te zien. De brand is met een flinke lading water geblust. (Foto's: Via Whatsapp : 06 15 15 15 02)

USBSwU.jpeg

w4PI9H.jpeg

WVwrhS.jpeg

Donderdag 20 juni:

Honselersdijk - Twee wielrenners kwamen vanavond rond acht uur met elkaar in botsing op het fietspad aan de Middel Broekweg/N466. Beiden raakten gewond en zijn door het ambulancepersoneel onderzocht. Eén van beiden heeft een hoofdwond opgelopen en is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De ander hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. (Foto's: Gabi Gonzalez)

lnkKna.jpeg

LsG9q4.jpeg

0bGB7n.jpeg

1TLKtL.JPG

DPE2Kz.JPG

Den Haag - Een auto en een maaltijdbezorger op een scooter kwamen vanavond met elkaar in botsing op de Delftselaan. De maaltjdbezorger raakte lichtgewond en is niet vervoerd. (Foto's: Gabi Gonzalez)

Ipj49d.JPG

TTI0Ek.jpeg

svxhps.JPG

Vrijdag 21 juni:

Den Haag- Vannacht moest de bemanning van de tankautospuit van brandweerkazerne Scheveningen uitrukken voor een voertuigbrand in de Lijnstraat. Ter plaatse stond een scooter in de brand. Ondanks  snelle optreden van de brandweer moet de scooter als verloren worden beschouwd. Brandstichting wordt niet uitgesloten; er zijn getuigen die verklaren een persoon te hebben weg zien lopen nadat de scooter in brand werd gestoken. (Foto's: Nicky Pronk)

l5DXJG.jpeg

xo0U2J.jpeg

oibLQn.jpeg

RFUrhE.jpeg

Zaterdag 22 juni:

De Lier - Op de Burgemeester van Doornlaan/N223 kwamen vanmiddag rond half twee een vrachtwagen en een personenauto met elkaar in botsing. Een inzittende van de auto raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. (Foto's: Danny Botman)

vSifb3.JPG

LH7QZw.JPG

kryTio.JPG

gLZQAv.JPG

Den Haag - Twee auto's kwamen vanmiddag met elkaar in botsing op de kruising van de Nieuwe Parklaan met de Nieuwe Duinweg. Beide auto's raakten zwaar beschadigd en ook een lantaarnpaal moest eraan geloven. Eén inzittende is naar het ziekenhuis vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft de auto's afgevoerd.

w parklaan1 1

w parklaan2 1

w parklaan4

Zondag 23 juni:

Den Haag-  Op de Gevers Deynootweg, ter hoogte van de Harteveltstraat vond even voor half vijf een ongeval plaats tussen een personenauto en een MP3 (driewielige scooter). De politie bood hulp bij het invallen van het schadeformulier. Over eventuele slachtoffers is niets bekend.(Foto's: Olav Spa)

4cruW1.JPG

GPJmTj.JPG

Hwx8y7.jpeg

Rijswijk - Op de A4 richting Rotterdam, ter hoogte van Rijswijk, is vanmiddag rond kwart voor vijf een motorrijder hard onderuit gegaan. Deze raakte daarbij gewond en is zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. Er moesten tijdelijk twee rijstroken worden afgesloten. Berger Vreugdenhil heeft de motor afgevoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

2MKULh.JPG

5xjadf.JPG

6Ns9LA.JPG

kFeooz.JPG

3DyxCa.JPG