Nieuwsflits week 26

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 26 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 24 juni:

Den Haag - Brandje geweest in een portiekwoning op de tweede etage aan de Loevesteinlaan. De brandweer had de brand snel onder controle. Niemand hoefde naar het ziekenhuis. (Foto's: Nick vd Toorn)

rC4sVB.JPG

jAmzI4.JPG

TpkOtR.JPG

dFb2vD.JPG

n5spwL.JPG

YD9xNg.JPG

Naaldwijk - Vanmiddag is bij 'De Hoge Bomen' aan de Hoogwerf een man door onbekende oorzaak te water geraakt. Omstanders hebben de man uit het water gehaald. Hij is voor de zekerheid voor nader onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. ( Foto's: Gabi Gonzalez)

Vq9Rul.jpeg

lnrOVy.JPG

Y1XPgM.JPG

6Xf3jm.JPG

xpm9ea.JPG

Dinsdag 25 juni:

Den Haag- In de nacht van maandag op dinsdag brak er een brandje uit in een woning aan de Wouwermanstraat. Wat er precies heeft gebrand is niet bekend. Het nader bericht was 'kleine brand'. Nadat de woning was geventileerd konden de bewoners terug hun woning in. (Foto's: Carlo Zwinkels)

RPsyM7.JPG

ki31H2.JPG

DFdF3F.JPG

Dinsdag 25 juni:

Den Haag - Een scooterrijder is vanmiddag rond half twee op de Bezuidenhoutseweg achterop een autio geklapt, waarbij onder andere de achterruit van de auto sneuvelde. De scoterrijder raakte lichtgewond en is onderzocht door het ambulancepersoneel. (Foto's: Sebastiaan Barel)

zqtwTs.JPG

Z9X4RO.JPG

fpzV5Y.JPG

MAkYTu.JPG

DT746m.JPG

Woensdag 26 juni:

Den Haag - Woensdagavond omstreeks tien voor half zeven is er brand uitgebroken in een woning op de hoek van de van de Veldestraat/Trooststraat. De brandweer had de brand snel onder controle, maar wel moest er een ambulance ter plaatse komen. Na controle van de bewoners(s) hoefde er niemand naar het ziekenhuis vervoerd te worden. (Foto's: Sander Paardekooper)

Mlrj8Y.JPG

jEW7mL.JPG

vMOxl0.JPG

HwwlAG.JPG

De Lier - Op de Scheeweg vond woensdagavond even na negen uur een aanrijding plaats tussen een wielrenner en een vrachtwagen. De wielrenner raakte hierbij gewond en ook de fiets liep forse schade op. Na controle in de ambulance is de wielrenner naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Gabo Gonzalez)

LLmpmn.jpeg

1RNQQN.JPG

UymkVl.jpeg

Naaldwijk - Aan de Van Tijnstraat heeft woensdagavond een kleine brand gewoed op een dakterras. Bij aankomst van de brandweer was de brand inmiddels al uit. De brandweer heeft het dakterras daarna gecontroleerd.

MouwAK.JPG

4fpMDP.JPG

3QA83C.JPG

Donderdag 27 juni:

Den Haag - Aanrijding afslaande auto (taxi) vs scnorscooter ter hoogte van een tankstation op de #Schenkkade in #DenHaag. De bestuurster van de snorscooter is door het ambulancepersoneel nagekeken in de ambulance. (Foto's: Sebastiaan Barel)

kP84lR.JPG

e7MtdX.JPG

SdqiY6.JPG

Den Haag - Op de Louis Gimberglaan in Den Haag is een auto tegen een geparkeerde auto aangereden. Gelukkig raakte er niemand gewond. Wel is er materiële schade. (Foto's: Sebastiaan Barel)

uipem6.JPG

0EEzDE.JPG

EDqUz3.JPG

Leidschendam - Op de Burgemeester Kolfschotenlaan met de Burgemeester van Duyvendijklaan vond vanmiddag een aanrijding plaats tussen een personenauto en een fietsster. De fietsster is zonder spoed (A2) naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

bI0rXZ.JPG

YSJu0M.JPG

Den Haag - Een bestuurder stond met zijn auto stil op de rijbaan op de van der Kunstraat bij het Leeghwaterplein. Een rij automobilisten stonden inmiddels achter hem en een van hen heeft de politie en ambulance gealarmeerd omdat de bestuurder naar zijn mening iets mankeerde. Politie kwam ter plaatse ee bestuurder reageerde totaal niet op aanspreken en keek raar uit zijn ogen om zich heen. Volgens agenten was hij compleet "van de wereld" en zij hadden het vermoeden dat de bestuurder onder invloed van drugs was. Een speekseltest ter plaatse bevestigde het vermoeden van de agenten. Een ambulance is ter plaatse gekomen en de bestuurder is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Agenten zijn achter de ambulance aangereden naar het ziekenhuis t.b.v. het bloedonderzoek om het promilage en type drugs van te stellen. Er wordt proces verbaal opgemaakt voor rijden onder invloed. (Foto's: Sander Paardekooper)

Rw6Vdb.JPG

s54wMM.jpeg

7oqugi.JPG

Vrijdag 28 juni:

Naaldwijk - Op de Galgweg nabij de Hioge Bomen kwamen vanavond rond kwart voor acht een bestelwagen en een scooter met elkaar in botsing. De bestuurder van de bestelwagen zou geen voorrang hebben verleend. De scooterrijder raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoer. (Foto's: Gabi Gonzalez)

RrmBrI.JPG

6ZH57B.jpeg

ZfoSMn.JPG

FxUKlA.JPG

Delft - Op de kruising Troelstralaan/Poptahof Noord is vrijdagmiddag een ondergrondse brandkraan open gedraaid. Politie en Evides kwamen ter plaatse en hebben de brandkraan weer dichtgedraaid. Er kwam veel publiek op af en sommige zochten een verkoeling in het spuitende water. Toen de medewerker van Evides de brandkraan dichtdraaide, was niet iedereen het hier mee eens en lieten dit weten door een aantal minder vleiende worden naar zijn hoofd te gooien. (Video en Foto's: Sander Paardekooper)

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

KSmEkS.jpeg

ibLVXa.jpeg

JKxmas.jpeg

grDY1q.jpeg