Nieuwsflits week 27

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 27 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 1 juli:

Den Haag - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team werden vanmorgen opgeroepen in verband met een ongeval in een bedrijf aan de Schedeldoekshaven. Het slachtoffer is na eerste verzorging zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. De traumahelikopter was geland op de Laan van Reagan en Gorbatsjov. (Foto's: Rene Hendriks)

2VqLoK.JPG

kcxcIH.JPG

5Y8FND.JPG

9geIAQ.JPG

Dinsdag 2 juli:

Leidschendam - Op de kruising van de Nieuwstraat en de Oude Raadhuisstraat kwamen vanmorgen rond kwart voor twaalf een auto en een scooterrijder met elkaar in botsing. De scooterrijder raakte daarbij gewond. Hij is door het ambulancepersoneel onderzocht en is daarna zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Sebastiaan Barel)

6YBerA.JPG

iHQkB5.JPG

qFV4Q0.JPG

xbPIWF.JPG

Den Haag- Even na zeven uur werden brandweerlieden van kazernes Centrum en Loosduinen gealarmeerd vanwege brand in een woning in de Walnootstraat. De brand werd bestreden met één straal hoge druk. Het nader bericht was 'kleine brand'. Volgens de brandweer betrof het een brandje wat mogelijk in het dak van de woning was geslagen. Bij de brand raakte niemand gewond. (Foto's: Nick van der Toorn)

grvCpL.JPG

cGYgbM.JPG

VcxNoc.JPG

X1QTHZ.JPG

Dinsdag 2 juli:

Nootdorp - Op de A12 richting Utrecht, vlak na de oprit bij Nootdorp, kwamen aan het einde van de middag een auto en ene motor met elkaar in botsing. De motorrijder is onderzocht in de ambulance. Het is niet bekend of hij ook is vervoerd. De motor is door berger Vreugdenhil afgevoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

3fRHQn.jpeg

RpxDKQ.jpeg

anEXou.jpeg

8oyfK3.jpeg

Leidschendam - Op de kruising van de Leidsekade met de Venestraat kwamen een fietsster en een man op een ligfiets vanavond met elkaar in botsing. De vrouw liep daarbij een hoofdwond op en is naar het ziekenhuis vervoerd. De man liep een wondje aan zijn arm op en is ter plaatse verbonden. (Foto's: Sebastiaan Barel)

FLuTjF.JPG

3IFqeY.JPG

y7uDq5.JPG

uA40dX.JPG

Woensdag 3 juli:

Den Haag - Op de rotonde op de kruising van de Groen van Prinstererlaan met de Albardastraat kwam vanmiddag een afslaande auto in botsing met een scooter. De scooterbestuurster is onderzocht door de verpleegkundige van de Rapid Responder. (Foto's: Nick van der Toorn)

uWr2Tq.jpeg

GZFIvV.jpeg

pL2FCG.jpeg

8Bpv1H.jpeg

Den Haag - Op de A4 richting Rotterdam, tussen het Prins Clausplein en de afrit Rijswijk-Centrum, is vanmiddag een vrachtwagen achterop een personenauto gebotst. Er waren tijdelijk twee rijstroken afgesloten. De bestuurder van de auto is ter plaatse onderzocht, maar is niet vervoerd. Zijn auto is door Vreugdenhil afgevoerd. (Foto's: Sander Paardekooper) 

OfQlbv.jpeg

jrhGhu.jpeg

XIiaDM.jpeg

PByAzS.jpeg

Den Haag - In de Capadosestraat is een personenauto zwaar beschadigd door een brand. Vermoedelijk was de brand veroorzaakt door kortsluiting in de stoelverwarming van de bijrijdersstoel. Een passant zag rook uit de auto komen en heeft een ruit ingeslagen en de brand geblust. De brandweer kwam ter plaatse en heeft e.e.a. gecontroleerd. De auto is weggesleept door berger Vreugdenhil. (Foto's: Sander Paardekooper en Sebastiaan Barel)

bugHWk.JPG

kFoPAa.JPG

xQHnCy.JPG

Z2HE61.JPG

 

OGwvqp.JPG

Den Haag- Aan de achterzijde van het Haga Ziekenhuis, locatie Leyweg heeft de brandweer vanmorgen een ongeval (lekkage) met enkele vaatjes chemicaliën gestabiliseerd. Er is niemand gewond geraakt. Het ziekenhuis was tijdens het incident normaal bereikbaar voor publiek. (Foto's: Ontvangen via de Whatsapp tiplijn : 0615151502)

Pogc3Z.jpeg

zSUpxZ.jpeg

Den Haag- Een gedeelte van het Atrium van het Stadhuis aan het Spui werd vanmorgen tijdelijk ontruimd in verband met een achtergelaten rugzak. Na controle door een medewerker van de afdeling Wapens Munitie en explosieven (WME) van de politie bleek dat er niets gevaarlijks in de tas zat. Hierop werd de afzetting opgeheven (Foto's: Ontvangen via de Whatsapp tiplijn : 0615151502)

7t7HZu.jpeg

7Ddben.jpeg

R7Ycyl.jpeg

VIHJo6.jpeg

Zoetermeer- Op een balkon van een flatwoning aan het Kadoelerbos brak even voor twee uur in de middag een brandje uit. De bewoners van de woning waren op dat moment niet thuis aanwezig. De brandweer heeft samen met de bovenburen het brandje met emmers water weten te blussen. (Foto's: Fred Wolters)

gzZ5S1.JPG

0omEgE.JPG

Glwvcm.JPG

Donderdag 4 juli:

Den Haag - Een motorrijder is vanavond met zijn passagier ten val gekomen op het fietspad van de Meppelweg, ter hoogte van de Beresteinlaan. De passagier is in de ambulance onderzocht en de motorrijder is meegenomen naar het bureau. Hoe de motor op het fietspad terecht is gekomen is onbekend. Volgens getuigen zou er 'gestunt' zijn, maar dat is niet bevestigd. De VOA heeft onderzoek gedaan naar het ongeval. (Foto's: Herman van der Woude)

2CZyXq.JPG

wjcZ2A.JPG

tsiXgM.JPG

KvB2Eg.JPG

AFkLZk.JPG

Vrijdag 5 juli:

Pijnacker - De bestuurder van een DPD-bestelbus probeerde vanmiddag bij de werkzaamheden op de N470 bij de Komkommerweg met zijn voertuig door het zand te rijden, maar zakte tot zijn assen in het zand. Urenlang werd geprobeerd de bestelbus los te krijgen, maar uiteindelijk moest een bergingsbedrijf uitkomst bieden. (Foto's: Jim Scheffers)

tHf8Gs.jpeg

yBhsig.jpeg

WZnW4p.jpeg

tkDLa4.jpeg

CWLNs9.jpeg

U5CzHf.jpeg

Den Haag - Een scooter met twee opzittenden is vanavond tegen een geparkeerde auto gebotst op de Laan van Eik en Duinen. De passagier raakte daarbij lichtgewond en is door ambulancepersoneel onderzocht. De bestuurder had geen rijbewijs, bleek onder invloed te hebben gereden en vond het bovendien nodig om agenten te beledigen. Hij is dan ook meegenomen naar het bureau. (Foto's: Sander Paardekooper)

B4cjoY.JPG

1r2JWC.JPG

yohYq0.JPG

Zaterdag 6 juli:

Den Haag - Een geparkeerde auto is vannacht rond drie uur in brand gevlogen op de Wezelrade. De brand is binnen in de auto begonnen, dus brandstichting wordt zeker niet uitgesloten. De brand is geblust door de bemanning van de tankautospuit van kazerne Loosduinen. (Foto's: Nick van der Toorn)

LjMTOA.JPG

c7EjXy.JPG

qAwXMg.JPG

3iwiZ4.JPG

Zoetermeer - Vannacht rond drie uur ontstond er op de Oostweg, ter hoogte van de verkeerslichten met het Maximaplein, een kop-staart botsing tussen twee personenauto's. Eén van de inzittenden raakte daarbij gewond en is na onderzoek in de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Roy Wolters)

WaCyLY.JPG

3fXlg4.JPG

xO47pg.JPG

IRhkaj.JPG

efYoDi.JPG

Zondag 7 juli:

Den Haag - Een automobilist is vanavond rond tien uur bij het verlaten van en tankstation aan de Waldorpstraat tegen een voorbijrijdende scooter op het fietspad gebotst. De scooterrijder raakte hierbij gewond en is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Olav Spa)

1TfDbV.JPG

zCtZGB.JPG

COFGPq.JPG

2rqQqR.JPG

P2MSHT.JPG