Nieuwsflits week 28

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 28 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 8 juli:

Den Haag - Een medewerker van Dunea is vanmiddag rond één uur met zijn dienstvoertuig op de Spoorlaan van de weg geraakt en tegen een rotsblok gebotst. Politie, brandweermotor en ambulance zijn ter plaatse geweest. De medewerker is door het ambulancepersoneel onderzoxht op letsel. (Foto's: Sebastiaan Barel)

bqgpLU.JPG

k8rw2E.JPG

BqyHId.JPG

KVRmcD.JPG

AmPAnB.JPG

az9tdY.JPG

Dinsdag 9 Juli:

Den Hoorn – Een oudere man is dinsdagmiddag met zij fiets te water geraakt aan de Tramkade. Omstanders en hulpdiensten hebben de man uit het water gehaald. Na controle in de ambulance is de man door agenten thuisgebracht (Foto’s: Tim de Kleijn)

eypCrS.JPG

b5QP5O.JPG

QiC13g.JPG

MKE6nJ.JPG

Den Haag - Twee auto's waren vanmiddag rond vier uur betrokken bij een kop-staart botsing op de Donau. Enkele personen zijn door het ambulancepersoneel onderzocht, maar niemand hoefde te worden vevroerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

UO4l0P.JPG

oqCS5C.JPG

DNRUIO.JPG

1zNO4v.JPG

Woensdag 10 juli:

Zoetermeer - De ambulancedienst, brandweer (i.v.m. afhijsen) en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team werden vanmiddag gealarmeerd ivm een medische noodsituatie in een woning aan de Timmermanshove in Zoetermeer. De patiënt is met spoed vervoerd naar een ziekenhuis en de arts van het MMT is met de ambulance meegereden. (Foto's: Roy Wolters)

GG0Lpq.jpeg

S8JqNw.JPG

VWvFvS.JPG

HiL0oG.jpeg

NFZEvU.jpeg

MRnL9c.jpeg

Zoetermeer - Op de Dr. J.W. Paltelaan werd vanmiddag rond kwart voor één op een rotonde een jongetje op de fiets aangereden door een auto. Het jongetje raakte daarbij gewond en is door het ambulancepesoneel onderzocht. Daarna is het slachtoffertje per ambulance vervoerd. (Foto's: Sander van den Berg)

hdQSg8.jpeg

OVjUU7.jpeg

jM8nSI.jpeg

jwGkr7.jpeg

Voorschoten - Op de kruising van de Veurseweg en de Haagwijk is een fietsster tegen een bestelbus gebotst. De vrouw raakte gewond en is in de ambulance onderzocht en daarna vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

8M2tD0.JPG

3PJyJ4.JPG

8JDOhf.JPG

Pijnacker - Een automobilist heeft vanmiddag op de Klapwijkseweg een lantaarnpaal omver gereden. De bestuurder was door onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren. Hij is in de ambulance onderzocht. (Foto's: Olav Spa)

fdf25y.JPG

4cu7AP.JPG

egPuOE.JPG

OCEttC.JPG

i5CmAN.JPG

2Rilb5.JPG

Donderdag 11 juli:

Den Haag - Vanmiddag rond twee uur is er een brandje geweest in een flatwoning aan de Robijnhorst. Het brandje was snel onder controle en het nader bericht was 'kleine brand'. Enkele personen zijn in de ambulance ondrzocht op rookinhalatie. Eén bewoner is daarna zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Machiel Janssen en Sebastiaan Barel)

kMjV9I.jpeg

u6HnOn.jpeg

GVaho4.jpeg

hlTxQ4.JPG

4j5QPX.jpeg

WSZkp0.jpeg

Vrijdag 12 juli:

Wassenaar - Vanmiddag rond vier uur werd er brand gemeld in de St. Willibrorduskerk aan de Kerkstraat. Volgens onbevestigde berichten zou er een brandje zijn ontstaan in de gebedsruimte. Brandweereenheden uit Wassenaar en Leiden zijn ter plaatse geweest, maar het brandje was al snel onder controle. Het brandende voorwerp is buiten verder afgeblust. Er vielen geen gewonden. (Foto's: Herman van der Woude)

5aUHAB.JPG

0RJYKU.JPG

hkh4qX.JPG

VZQoo8.JPG

Wassenaar - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT werden vanmiddag gestuurd naar de Houtlaan voor een medische noodsituatie in een woning. De traumahelikopter is in de omgeving geland. Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. Volgens onbevestigde berichten zou een persoon in/bij de woning zijn gevallen. (Foto's: Arthur van Wezel en Sebastiaan Barel)

8wOq8Z.JPG

qyxOyE.jpeg

TPqncQ.JPG

1NND9R.JPG

Zaterdag 13 juli:

Den Haag - Vanmiddag kwamen een auto en een scooter van een bedrijf met elkaar in botsing op de Slachthuislaan, tegenover het politiebureau. De scooterbestuurder raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

VccL1b.JPG

oXIEn9.JPG

MgpoCC.JPG

JMmbxj.JPG

Den Haag - Vanmiddag rond half drie is door onbekende oorzaak brand ontstaan in een kelderbox van een flat aan de Melis Stokelaan. Brandweereenheden van kazernes Loosduinen en Wateringen zijn ingezet en de brandweermensen hadden de brand snel onder controle. Alhoewel de bemanning van twee tankautospuiten was ingezet, was het nader bericht 'kleine brand'. (Foto's: Tim de Kleyn)

50lY9U.JPG

p4ikMi.JPG

Vf646E.JPG

A9m3CG.JPG

60Cumc.JPG

Zondag 14 juli:

Den Haag - Vanmiddag kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de kruising van de Frederik Hendriklaan met het Prins Mauritsplein. Beide auto's raakten zwaar beschadigd. Ook een reclamezuil werd geraakt. Enkele personen zijn door het ambulancepersoneel onderzocht, maar er hoefde niemand te worden vevroerd. (Foto's: Nicky Pronk)

Ko7FKt.jpeg

pLewKj.jpeg

0PU48m.jpeg

hPSzWO.jpeg

mUoT8F.jpeg

6TTC6X.jpeg