Nieuwsflits week 29

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 29 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 15 juli

Pijnacker - Op de rotonde op de kruising van de Europalaan met de Oranjelaan kwamen vanmorgen een auto en een (elektrische) fiets met elkaar in botsing. De fietser raakte daarbij gewond en is in de ambulance verzorgd. Daarna is het slachtoffer zonder spoed vervoerd. De Verkeerspolitie deed onderzoek. (Foto's: Olav Spa)

omgQNY.jpeg

wuyxVm.jpeg

jHK96y.jpeg

m783Vn.jpeg

hVdZFe.jpeg

pcKILj.jpeg

Wassenaar - Rond kwart voor twee vanmiddag botsten twee auto's op elkaar op de kruising van de Ridderlaan met de Poortlaan. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd. (Foto's: Herman van der Woude)

ZJL9os.JPG

FILhZP.JPG

TcWe5h.JPG

0rkde5.JPG

Wassenaar- Op het Rijnlands Lyceum aan de Backershagenlaan werd vanavond een multidisciplinaire oefening gehouden van de hulpdiensten uit verschillende regio's. Het scenario betrof een ongeval met gevaarlijke stoffen en ongeveer 10 slachtoffers, die geëvacueerd, ontsmet en behandeld moesten worden. (Foto's: Herman van der Woude)

n0xQZg.JPG

kaH0bq.JPG

0pMQ6H.JPG

RfbBCY.JPG

cSm6Yn.JPG

Dinsdag 16 juli

Delft- In de nacht van maandag op dinsdag zijn er meerdere vernielingen aangericht op de Papsouwselaan. Hierbij werden diverse (winkel)ruiten ingegooid alsmede plantenbakken vernield. De politie heeft een aantal verdachten kunnen aanhouden. Een glaszetter heeft de vernielde ruiten tijdelijk afgedicht. (Foto's: Marcel Hillebrand)

30F42l.JPG

f1AigN.JPG

9VJfbC.JPG

woZ6cw.jpeg

Leidschendam - Op een bouwplaats op de Parnashofweg vond vanmorgen een bedrijfsongeval plaats. Wat er precies is gebeurd is niet bekend. Een ambulance uit Hollands-Midden en de traumahelikopter met het MMT zijn ingezet. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Herman van der Woude)

XnWLPH.JPG

BNnTM3.JPG

1smEzW.JPG

lEw6Pf.JPG

p92OVM.JPG

Rijswijk - Op de Generaal Spoorlaan/Steenvoordelaan zijn twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Er kwamen twee ambulances ter plaatse voor het controleren van meerdere personen. Er zijn minimaal twee personen onderzocht door het ambulancepersoneel. (Foto's: Nick van Mourik)

Ha7LmI.jpeg

PbjM8f.jpeg

22sCpU.jpeg

Zd1HgG.jpeg

Den Haag - In verband met  een medische noodsituatie op de De Genestetlaan is het Mobiel Medische Team uit Rotterdan ingezet. De traumahelikopter is geland op een nabij gelegen voetbalveld. Het slachtoffer is met spoed (A1) naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

HIIRCA.jpeg

sELEOV.jpeg

tIB8Br.jpeg

E8qXfQ.jpeg

Leidschendam - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT zijn vanmiddag ingezet vanwege de onwelwording van een wandelaar op de Heuvelweg. De traumahelikopter is in de directe omgeving geland. De patiënt is met spoed vervoerd naar een ziekenhuis en de arts van het MMT is met de ambulance meegereden. (Foto's: Rene Hendriks en Sebastiaan Barel)

udmo6a.JPG

IssYVK.jpeg

u3EZEn.JPG

eCIyH2.JPG

Woensdag 17 juli:

Zoetermeer - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team zijn vannacht ingezet voor een medische noodsituatie in een woning aan het Vendelpad. De traumahelikopter is geland op de vaste landingsplaats nabij het Prinses Maximaplein (Foto's: Roy Wolters)

RfQkGk.JPG

jljwoH.JPG

bPvFQY.JPG

2aUmPL.JPG

Donderdag 18 juli:

Den Haag- Bij een aanrijding in de Theresiastraat tussen een voetganger en een personenauto raakte de voetganger lichtgewond aan zijn arm. Het slachtoffer is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De personenauto liep door het ongeval schade op. (Foto's: Sebastiaan Barel en Herman van der Woude)

CcBgRG.JPG

r7Jy5L.JPG

lDAl6f.JPG

's-Gravenzande - Een auto en een scooterrijder kwamen vanmorgen rond tien over elf met elkaar in botsing in de Wattstraat. De scooterrijder raakte daarbij gewond en is na eerste verzorging naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Gabi Gonzalez)

RdHVC4.JPG

OW5dxi.JPG

0FwquZ.JPG

EuJy0k.JPG

je0SkM.JPG

Den Haag - In de Jan Wapstraat is vanmiddag een hennepkwekerij ontmanteld. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de hennepkwekerij ontmanteld. Om hoeveel planten het gaat en of er aanhoudingen zijn verricht is onbekend. (Foto's: Sebastiaan Barel)

6Zbntj.JPG

tRVx7I.jpeg

UPWtCr.jpeg

XV5Z2r.JPG

tbYTTs.jpeg

Den Haag - Op het Vaillantplein met het Buitenom is vanavond rond zeven uur een auto uit de bocht gevlogen en heeft een geparkeerde auto geraakt. Beide voertuigen liepen daarbij veel schade op. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar er is niemand gewond geraakt. (Foto's: Nick van Mourik)

Le81zH.jpeg

BIe1Xk.jpeg

obcUJx.jpeg

y1stEs.jpeg

oGoYmn.jpeg

LIKsRQ.jpeg

Vrijdag 19 juli:

Naaldwijk - Een automobiliste heeft vannacht rond kwart voor twee op de Laan van de Glazen Stad een lantaarnpaal omver gereden. Zij hield hier nekklachten ana over, maar hoefde na onderzoek door het ambulancepersoneel niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Zij moest van de politie blazen. Daaruit bleek dat de bestuurster had gedronken. Zij is meegegaan naar het bureau voor een ademanalyse. De uitslag daarvan is nog niet bekend. (Foto's: Gabi Gonzalez)

zlMOCV.jpeg

zedhnh.JPG

hsd1rQ.jpeg

h8BVTs.JPG

XPQcQw.JPG

Benthuizen- De brandweer van kazernes Benthuizen en Oosterheem werden vanmorgen gealarmeerd vanwege een woningbrand aan de Appelgaarde. Tijdens het bakken van brood in de oven is er iets niet goed gegaan waardoor er rook uit de oven kwam. Door middel van de overdrukventilator is alle rook de woning uitgeblazen. De broodjes waren rijp voor de vuilnisbak. (Foto's: Wilbert Tintel)

p3eyPZ.JPG

CIS9wV.JPG

muMEWf.JPG

p4uypc.JPG

Den Haag - Op het Soestdijkdeplein heeft vrijdagavond een ongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een fietser. De bestuurder van de fiets raakte lichtgewond. (Foto's: Mike Groenewegen)

4vmIDz.jpeg

lHEbME.jpeg

Den Haag - Achtervolging door Laakkwartier nadat bestuurder op de Genestetlaan een stopteken van de politie negeerde. Uiteindelijk reed hij tegen het verkeer de Johan Gramstraat in, waar op dat moment een tegenligger aan kwam. Aangehouden door de politie en de bestuurder heeft voor diverse overtredingen een bekeuring gekregen. (Foto's: Barbera en Sander Paardekooper)

gong0f.jpeg

h1bFLx.jpeg

SSaey6.JPG

XfF1HF.JPG

LJrIs8.JPG

Zaterdag 20 juli:

Den Haag - Vanmiddag rond vier uur werd de politie er van op de hoogte gesteld dat vannacht rond twee uur een pizzeria aan de Rijswijkseweg zou zijn overvallen. Een man kwam binnen, zwaaide met een mes en eiste geld. Het personeel heeft hem geld gegeven, maar meer dan 20 euro zou het volgens de eigenaar niet zijn geweest. Er vielen geen gewonden en het signalement van de overvaller is niet bekend. Door hem moverende redenen heeft de eigenaar van de pizzeria geruime tijd gewacht alvorens de politie op de hoogte te stellen. Die heeft de gebruikelijke zoektocht naar de overvaller dan ook achterwege gelaten. (Foto's: Sander Paardekooper)

XF0Q4n.JPG

HMvqVf.JPG

nCdC8J.jpeg

lFCkDf.JPG

Den Haag - In de directe omgeving van de ambassade van Finland aan de Fluwelen Burgwal werd vanmiddag een achtergelaten tas aangetroffen. De politie nam geen enkel risico en heeft een deel van de straat afgesloten. Een explosievenverkenner van de politie is ter plaatse gekomen en die oordeelde dat de tas geen gevaarlijke inhoud had. De tas is meegenomen naar het bureau. (Foto's: Sander Paardekooper)

hR2ytL.JPG

BFxbtN.JPG

UX0reI.JPG

E9lweL.JPG

6yTsk3.jpeg

Wassenaar - Door de harde wind is vanmiddag op de Buurtweg een boom omgewaaid en op een fietspad terecht gekomen. Gelukkig fietstste daar op dat moment niemand. De brandweer heeft de boom in kleinere delen gezaagd. De politie heeft een deel van de Buurtweg afgesloten. (Foto's: Herman van der Woude)

53luPd.JPG

rRyo9V.JPG

Z2a7QJ.JPG

S5kEiC.JPG

Den Haag - In de Roemer Visscherstraat heeft vanavond rond half elf een geparkeerde auto in brand gestaan. Ondanks de inzet van de brandweer raakte de auto zwaar beschadigd. De politie sluit brandstichting niet uit. (Foto's: Nick van der Toorn)

lGFMzF.JPG

axB6cN.JPG

89k0d1.JPG

W1TnF3.JPG

LJJCoE.JPG

Zondag 21 juli:

Den Haag - Op de Loevesteinlaan, nabij de Genemuidenstraat, is een scooterrijder op het fietspad tegen een hek van een bouwplaats gebotst. Hij kwam daarop ten val en raakte gewond. Hij is onderzocht door het ambulancepersoneel. Het is niet bekend of hij is vervoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

cAdBHg.JPG

wmvEi7.JPG

afkHNG.jpeg

wR4FCM.jpeg

Zoetermeer - Vanmorgen rond half vijf is een man van de trap gevallen op het Theaterplein. In eerste instantie leek de toestand van het slachtoffer zo ernstig dat behalve een ambulance ook de traumahelikopter met het MMT was gealarmeerd. Deze is geland op de bekende landingsplaats bij het Prinses Maximaplein. Uiteindelijk viel het mee; het slachtoffer kon zelf op de brancard stappen. (Foto's: Marcel Hillebrand)

CA1qhA.JPG

LuMJC1.JPG

pp0dp0.JPG

tnF281.JPG

eCfWkj.JPG

Den Haag - Op de kruising De Genestetlaan / Laakkade heeft omstreeks kwart voor twee een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een scooter met 2 opzittenden. Een van de opzittenden van de scooter raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Politie heeft geholpen met het invullen van het schadeformulier. (Foto's: Sander Paardekooper)

9xSFrl.jpeg

0kr3qL.jpeg

wuvKMg.jpeg

jvNojx.JPG