Nieuwsflits week 30

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 30 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 22 juli

Rijswijk- Op het Julialaantje kwam een personenauto door een nog onbekende oorzaak met zijn neus in een greppel. Het voertuig is met behulp van een kennis weer op de kant getrokken. De politie heeft van de bestuurder van het voertuig wat met de neus in de greppel lag enkele gegevens genoteerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

qQnsMO.jpeg

RciHgX.jpeg

WhC580.jpeg

Den Haag - Vanmiddag rond kwart over drie werden politie, ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT gestuurd naar de Neptunusstraat op Scheveningen. Daar was een dame op leeftijd met haar fiets gevallen en zij had daarbij een hoofddwond opgelopen. De ambulancemedewerkers hebben de vrouw verzorgd en daarna is zij - zonder de komst van het MMT af te wachten - vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Dean de Bood en Nicky Pronk)

El9MMK.jpeg

MZ7GjE.jpeg

KOAkco.jpeg

Y63Cej.jpeg

Den Haag - Omstreeks half vijf vanmiddag is een scooterrijdster aangereden door een busje in de Zwolsestraat, nabij het Esso tankstation. De scooterrijdster is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Dean de Bood)

krQiSk.jpeg

uxXu1x.jpeg

OcnKs0.jpeg

Dinsdag 23 juli

Den Haag- In verband met het onderzoek naar de doodsoorzaak van de 91-jarige vrouw die daar op 8 mei j. overleed hebben medewerkers van de forensische opsporing wederom uitgebreid onderzoek gedaan. De politie gaat nog steeds uit van een misdrijf. De bejaarde vrouw werd gevonden toen een thuiszorgmedewerker niet binnen werd gelaten en daarop alarm sloeg. (Foto's: Ivar Gieles)

cV3RWc.JPG

6OYTpu.JPG

fBJzqf.JPG

oklwwK.JPG

Leidschendam- In verband met een medische noodsituatie op straat aan de Meerlaan werden vanavond het Mobiel Medisch Team met de lifeliner 2 alsmede een ambulance uit Hollands-Midden gealarmeerd. Het traumapersoneel was eerder ter plaatse dan de ambulance, waarop eerste hulp werd verleend. Bij aankomst van de ambulance werd het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd, het MMT keerde hierop retour thuisbasis Rotterdam The Hague Airport. (Foto's: Roy Wolters)

LZNkv9.JPG

3EGWSy.JPG

ydKKxk.JPG

U8cuB0.JPG

Wassenaar- Op het terrein van Duinrell ging het vermoedelijk fout toen de bestuurder van de personenauto een slagboom wou passeren. Een aanrijding was het gevolg. De slagboom is onbeschadigd gebleven, maar de voorruit van de personenauto raakte door de klap behoorlijk beschadigd. Bestuurder/bestuurster is even gecontroleerd in de ambulance, maar niet vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel en Herman van der Woude)

RnDUov.JPG

lpS8Zv.JPG

0hxSnk.JPG

Woensdag 24 juli:

Rijswijk - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Roterdam werden vanmiddag ingezet voor een medische noodsituatie in de Nicolastraat. De patiënt is met spoed verveord naar een ziekenhuis in Rotterdam. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. (Foto's: Jim Scheffers en Roy Wolters)

FqkZQr.jpeg

Zy4pr5.JPG

xKDqhC.JPG

Vunph1.jpeg

NEq0hb.JPG

Voorburg - Vanmiddag is brand ontstaan in een wasdroger in een woning aan de Distelweide. Het brandje was snel onder controle, maar ging wel gepaard met veel rook. De brandweer heeft de woning geventileerd. De bewoonster is onderzocht op rookinhalatie, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. (Foto's: Sebastiaan Barel en Lucien de Vries)

1YcRLB.JPG

RX5eOT.JPG

yOcAIj.jpeg

9v2aRO.JPG

vKglig.jpeg

qx4wCr.JPG

Donderdag 25 juli:

Delft - Het is bijzonder warm voor de zomerperiode. Voor amazone's op kampuitje van het Hippisch Centrum Nootdorp stond het traditionele ritje door de 'McDraf' op de Kleveringweg op de planning. In totaal gingen de kampgangers met zo'n 60 paarden langs het tweede raam om een verkoelend ijsje op te halen. Politieagenten waren ter plaatse om e.e.a. in goede banen te leiden. (Video en foto's: Herman van der Woude)

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

W9liOK.JPG

z2dL0z.JPG

ibwbgy.JPG

Den Haag - Op de kruising van de Laan van Nieuw-Oost Indië en de Bezuidenhoutseweg kwamen vanavond rond half elf een auto en een maaltijdbezorger op een scooter met elkaar in botsing. De scooterrijder is in de ambulance verzorgd, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Herman van der Woude) 

jenY5u.JPG

AGrw0F.JPG

JhMxZv.JPG

Den Haag - Een onbeheerde fiets langs de waterkant op de Burgemeester Patijnlaan liet vanavond alle alarmbellen rinkelen! Politie en brandweer gingen met spoed ter plaatse en brandweerlieden hebben het water doorzocht. Gelukkig werd er niemand aangetroffen. De politie heeft zich ontfermd over de fiets. (Foto's: Dean de Bood en Herman van der Woude)

I6a72L.jpeg

a7n257.JPG

0bSeKy.JPG

WKEB89.JPG

YiG8et.JPG

tnxN4o.JPG

Zaterdag 27 juli:

Den Haag - Vanmiddag rond half drie werd er een steekpartij gemeld op het Heeswijkplein. Er is een persoon in de ambulance onderzoxcht, maar die is niet vervoerd. De politie heeft één aanhouding verricht. Het slachtoffer is ook mee naar het bureau voor een verklaring. (Foto's: Nick van Mourik)

gkVFrq.jpeg

29JZ6w.jpeg

7PstED.jpeg

FlwHOL.jpeg

Voorburg - De politie heeft vanmiddag een inval gedaan in een woning aan de Bruijnings Ingenhoeslaan nadat er een melding was geweest van een bedreiging met een vuurwapen. Meerdere politie-eenheden, waaronder de hondenbrigade, gingen ter plaatse en agenten droegen kogelwerende vesten teneinde niets aan het toeval over te laten. Bij de inval zijn twee aanhoudingen verricht, maar is geen vuurwapen aangetroffen. Er is een persoon onderzocht door het ambulancepersoneel, maar niet vervoerd. Of dit de bedreigde persoon was en of hij ook was mishandeld, is niet bekend gemaakt. (Foto's: Bob van Keulen en Sebastiaan Barel)

a2KcOx.JPG

eMZfe4.jpeg

35N7PH.JPG

CdnglN.jpeg

TExwIG.jpeg

0nSWH2.jpeg

Den Haag - Op de Ammunitiehaven met de Lekstraat zijn vanavond een HTM-bus en een personenbusje met elkaar in botsing gekomen. Het busje heeft hierbij veel schade opgelopen. Berger Vreugdenhil heeft het busje afgevoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

OyUgyH.JPG

kYxN6L.JPG

DofXfQ.JPG

dKiCKj.JPG

Voorburg - Je zou zo'n melding met de hitte van de afgelopen dagen niet verwachten, maar de brandweer werd vanavond naar de Overburgkade gestuurd voor een schoorsteenbrand. Brandweerlieden hebben de schoorsteen vanuit de hoogwerker geramoneurd. (Foto's: Sander Paardekooper)

Igp5ok.JPG

9OFcuU.JPG

ghLwal.JPG

q2OHwe.JPG

Den Haag - Bestuurder van een bezorgscooter die onderweg was met een bestelling kwam zaterdagavond ten val op het Veluweplein. Vanwege mogelijk rugletsel is de bestuurder gefixeerd in een vacuümmatras wordt hij per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een collega is ter plaatse gekomen en bekijkt of de bestelling alsnog bezorgd kan worden. (Foto's: Sander Paardekooper)

4apovj.JPG

bFwIUV.JPG

usIp9v.JPG

qxPER3.JPG

Zondag 28 juli:

Den Haag - Een automobiliste heeft vanmorgen op de Oostduinlaan een paar verkeerspaaltjes op de middenberm omver gereden. Hierdoor zijn de airbags van de auto geactiveerd. Desondanks is zij doorgereden naar een/haar woning en heeft haar auto daar geparkeerd. Zij is door het ambulancepersoneel verzorgd, maar voor zover bekend niet vervoerd. (Foto's: Herman van der Woude)

i7Qbn4.JPG

WG7qWt.jpeg

3eAT81.JPG

kSHNCY.JPG

AqIuda.JPG

fc4tET.JPG