Nieuwsflits week 31

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 31 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 29 juli

Den Haag - Vannacht rond half twee is op de Nieboerweg een motorscooter aangetroffen die in brand stond. De tankautospuit van kazerne Scheveningen is ter plaatse gekomen en de brandweermensen hebben de brand geblust. Gezien lokatie, tijdstip en ontbreken eigenaar wordt uitgegaan van brandstichting. (Foto's: Roy Wolters en Dean de Bood)

hLzTGY.jpeg

gISxzk.JPG

QlZFMB.JPG

rBoAM3.jpeg

5R3i1x.JPG

Zoetermeer - Vanmiddag rond kwart over één is brand gemeld in de Silverdome aan de van der Hagenstraat. Er zou een brandje hebben gewoed in een technische ruimte. Het pand moest ontruimd worden en twee medewerkers moesten onderzocht worden op rookinhalatie. Zij hoefden niet te worden vervoerd. De brandweer heeft het pand geventileerd; hierna kon iedereen weer naar binnen. Over de oorzaak van de brand is niets bekend. (Foto's: Marcel Hillebrand)

vPB0KD.JPG

3lZhtt.JPG

DYzrgp.JPG

x6mKo1.JPG

Xgu1AE.JPG

oEoodF.JPG

Dinsdag 30 juli:

Zoetermeer - Op de Meerzichtlaan is een fietser onwel geworden of ten val gekomen op het fietspad. Voorbijgangers hebben eerste hulp verleend, en dat is overgenomen door het ambulancepersoneel. De gezondheidstoestand van het slachtoffer verslechterde dusdanig dat inzet van het MMT noodzakelijk was. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is meegereden in de ambulance. (Foto's: Roy Wolters)

ibWGRN.JPG

5juGGh.JPG

12Prcg.JPG

8rl9cY.JPG

o2C091.JPG

Woensdag 31 juli:

Den Haag - Op de kruising van de Hengelolaan met de Leyweg kwamen vanmiddag rond twee uur een auto en een scooter met elkaar in botsing. De scooterrijder raakte gewond en moest naar het ziekenhuis worden vervoerd. Het MMT was ook gealarmeerd, maar de inzet daarvan werd geannuleerd. (Foto's: Rene Hendriks)

wcGwHL.jpeg

rO2b3k.jpeg

PUfJvI.jpeg

Naaldwijk - Rond half vier kwamen op de kruising van de Verdilaan met de van der Hoevenstraat een auto en een fietser met elkaar in botsing. De fietser raakte zwaargewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Gabi Gonzalez)

J49Gwe.JPG

yWfzxF.JPG

gSmi0i.jpeg

rwq5qn.jpeg

QRWVel.JPG

Wateringen - Vanavond rond half zeven werd de brandweer gealarmeerd voor een brandje in een woning aan de Prins Hendrikstraat. De brandweer heeft binnen wat sloopwerk moeten verrichten om te kijken of de brand daadwerkelijk onder controle was. Het bleek te gaan om een doorgebrande lichtdimmer. Er is één bewoner in de ambulance onderzocht. (Foto's: Tim de Kleyn)

7Ukkp5.JPG

BWJ6tt.JPG

AbXIvD.JPG

OKdylo.JPG

Den Haag - Een automobilist is vanavond op de kruising van de Volendamlaan met de Heiloostraat met zijn voertuig tegen een paal gebotst. De auto raakte daarbij zwaar beschadigd. De bestuurder is in de ambulance onderzocht. Waardoor de bestuurder de macht over het stuur is verloren is niet bekend. (Foto's: Dean de Bood)

uJsCXA.jpeg

ffyPL7.jpeg

uC9L6C.jpeg

Donderdag 1 augustus:

Leidschendam - Een automobiliste is vanmiddag op het Damplein de macht over het stuur verloren en heeft een paal omver gereden. Zowel paal als auto raakten daarbij flink beschadihgd. De automobiliste is in een winkel opgevangen en is later door het ambulancepersoneel verzorgd en daarna naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

foG2iP.JPG

975Ohi.JPG

NqORYH.JPG

WMIvdz.JPG

IwWfH0.JPG

NK5WZw.JPG

Den Haag - Een scooterrijder botste vanmiddag op de Groenteweg op een bedrijfsbusje dat achteruit reed vanuit parkeerstand en raakte daarbij gewond. De scooterrijder is onderzocht in de ambulance en daarna zonder spoed vervoerd. (Foto's: Dean de Bood)

k05tC0.jpeg

b69krJ.jpeg

naXZHI.jpeg

jFbTdY.jpeg

S8z5MC.jpeg

Zaterdag 3 augustus:

Delft - Een hond hapte vanmorgen naar (lees: in) een voorbij rijdende fietsster op de Bieslandsekade. Deze raakte daarbij lichtgewond en moest door de verpleegkundige van de Rapid Responder worden verzorgd. Of de hond ten tijde van het bijtincident los liep is niet bekend. (Foto's: Danny de Groot)

DtpdAo.jpeg

wd0Juq.jpeg

0nI1dp.jpeg

Rijswijk - Een auto en een scooterrijdster kwamen vanavond op de Haagweg met elkaar in botsing. De auto kwam uit een zijstraat en de scooter reed over het fietspad en had voorrang. De scooterrijdster is lopend de ambulance in gegaan om verzorgd te worden. (Foto's: Roy Wolters en Jim Scheffers)

WcVZ1X.jpeg

z4oLyE.jpeg

WQZVQe.jpeg

1lhIQU.jpeg

Den Haag - Een voetganger is vanavond rond tien uur aangereden toen hij de Laan van Leidschenveen overstak, ter hoogte van het Philippus Uythovenpad. De voetganger raakte daarbij gewond en is na verzorging in de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Roy Wolters)

RIZ1CP.JPG

pAvx2v.JPG

0muOTz.JPG

5bM92d.JPG