Nieuwsflits week 32

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 32 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 5 augustus:

Den Haag - De brandweer rukte vanmiddag rond kwart over één uit met een aantal voertuigen na een melding 'gebouwbrand' op de Steenwijklaan. Daar aangekomen bleek dat er iets brandde op het balkon van een woning in een portiekflat. De brand is daarna met een emmertje water geblust. (Foto's: Nick van Mourik)

O2msW2.jpeg

HlODDc.jpeg

jT39Tp.jpeg

C5UxrZ.jpeg

Woensdag 7 augustus:

Den Haag - Een maaltijdbezorger en een personenauto kwamen vanavond op de Anna Bijnslaan met elkaar in botsing nadat de auto wegreed uit parkeerstand. De maaltijdbezorger is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. (Foto's: Dean de Bood)

AYJa2q.jpeg

rlq2Dw.jpeg

vNiN7g.jpeg

Donderdag 8 augustus:

Den Haag - Vanmiddag rond half zes is een motorrijder in botsing gekomen met een personenauto op de Maanweg. De auto kwam uit een uitrit en de motorrijder reed in de richting van de Binckhorstlaan. De motorrijder is daarom tegen de zijkant van de auto gebotst en gewond geraakt. Hij is voor verdere behandeling naar het ziekenhuis overgebracht. De VOA heeft onderzoek gedaan naar het ongeval. Door dit alles was de rijbaan richting Binckhorstlaan geruime tijd afgesloten. (Foto's: Sebastiaan Barel)

zq9zsr.jpeg

ozifwe.jpeg

Z01VCu.jpeg

TlLeYh.jpeg

Wassenaar - Op de N44 richting Den Haag ontstond er rond kwart voor zes een kop-staart aanrijding tussen drie voertuigen. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar er is niemand vervoerd. Er was tijdelijk één rijstrook afgesloten, maar dat leidde niet tot noemenswaardige overlast voor het verkeer. (Foto's: Arthur van Wezel)

w DSC0826

w DSC0827

w DSC0830

w DSC0831

w DSC0833

Nootdorp - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT zijn vanavond ingezet ivm een medische noodsituatie in een woning aan de Valeriaan. De traumaheli is geland op het voetbalveld van RKDEO. (Foto's: Jim Scheffers)

6y4NsQ.jpeg

aYagya.jpeg

IBdXvX.jpeg

cGWhjU.jpeg

Vrijdag 9 augustus:

Den Haag - Op de Duivelandsestraat met de Baden Powellweg kwamen vanavond rond kwart voor zeven een fietser en een auto met elkaar in botsing. De fietser kon zelf op de brancard stappen en is in de ambulance onderzocht. Het is niet bekend of hij ook is vervoerd. (Foto's: Nicky Pronk en Dean de Bood)

ZRp7mt.jpeg

YTF2pw.jpeg

Kfglod.jpeg

tyq6Dh.jpeg

Zaterdag 10 augustus:

Leidschendam - Door de hard wind is vanmiddag een deur van een ruimte op het dak van een flat aan de Prins Frederiklaan naar beneden gewaaid en op een geparkeerde auto op de Dillenburgsingel terecht gekomen. De auto raakte hierdoor flink beschadigd. (Foto's: Via WhatsApp en Sebastiaan Barel) 

J8a2Qx.jpeg

qYTKgs.JPG

kx0lZf.JPG

Den Haag - In de van Ostadestraat brak vanmiddag door de harde wind een flinke tak van een boom en bleef hangen tegen de gevel van een woning. De straat is tijdelijk afgezet en de brandweer heeft de tak vanuit de hoogwerker afgezaagd. ( Foto's: Herman van der Woude)

DIGF2z.JPG

oUZz21.JPG

gu7y1S.JPG

pERPrn.JPG

Naaldwijk - Door de harde wind was op de Zandheuvelweg een aantal dakpannen van een woning in aanbouw gewaaid. De brandweer heeft de nog losliggende dakpannen verwijderd. (Foto's: Lucien de Vries)

QjzMMw.jpeg

ffC0cO.jpeg

ZadXLJ.jpeg

Den Haag - Op de Doddendaallaan is een boom in de tuin van een woning omgewaaid. Een gedeelte van de boom kwam hierdoor op het trottoir terecht. De brandweer heeft het trottoir weer begaanbaar gemaakt. (Foto's: Tim de Kleyn)

flbfTQ.JPG

zn3AWq.JPG

YKH3sr.JPG

pb3idc.JPG

Den Haag - In de Prins Willemstraat zorgde een openstaand venster voor gevaarlijke situaties. Door de wind was het venster gaan klapperen, waardoor het raam brak en glad naar beneden viel op het trottoir. De politie heeft het trottoir afgezet en de brandweer heeft het raam vastgezet en de glasresten verwijderd. (Foto's: Nicky Pronk en Herman van der Woude)

1ORLZG.JPG

mJzuz5.JPG

pmxY3Z.JPG

XwRMQW.jpeg

Scheveningen - Een 'slimme' automobilist dacht zaterdagmiddag niet te hoeven betalen voor zijn parkeeractie op het strand van Scheveningen. Hij wilde via het zand een weg inrijden waardoor je zonder een parkeerticket te betalen, het terrein kan verlaten. De automobilist kwam echter vast te zitten met zijn auto. De brandweer heeft de auto uit het zand gehaald. (Foto's: Daan van den Ende en Dean de Bood)

Gd2K3D.jpeg

twRr6J.JPG

fdkXWu.JPG

HE2yqT.JPG

3OovsZ.JPG

Q2Fw3b.JPG

Zondag 11 augustus:

Honselersdijk - Vanmiddag raakte een wielrenner gewond bij een val op een circuit aan de Broekpolderlaan. Ambulance en traumahelikopter met het MMT werden hiervoor gealarmeerd. De inzet van het MMT werd echter tijdens de landing alsnog geannuleerd. Het slachtoffer is zonder spoed vervoerd. (Foto's: Ivar Gieles)

hNtMF5.JPG

xFCqEs.JPG

QDFxhc.JPG

Den Haag - In een woning aan de Laan van Meerdervoort ontstond vanmiddag brand in een slaapkamer door kortsluiting in een elektrisch apparaat. De bewoners konden de brand zelf blussen, maar de schade was groot. De brandweer is ter plaatse geweest voor nacontrole. Twee personen hadden rook ingeademd en zijn daarom in een ambulance onderzocht. Daarna zijn zij voor verder onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis. Team Brandonderzoek en de politie zullen onderzoek doen naar de brand. (Foto's: Dean de Bood)

fKvQ4P.jpeg

ld7dhF.jpeg

dfmg7R.jpeg

IvpCX5.jpeg

DjDJSb.jpeg

Wassenaar - Vanavond kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de kruising van de N14 met de Zijdeweg. Er vielen hierbij geen gewonden. Door het ongeval moest een deel van het kruispunt tijdelijk worden afgesloten. Daardoor was er geen verkeer mogelijk richting Scheveningen. Nadat de berger beide voertuigen had afgevoerd, werd het kruispunt weer vrijgegeven. (Foto's: Sebastiaan Barel en herman van der Woude)

f72Q0J.JPG

lVeoCx.JPG

sB3zQi.JPG

youQCk.JPG

QDtUIj.JPG