Nieuwsflits week 34

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 34 in de regio hebben afgespeeld.

Dinsdag 20 augustus:

Zoetermeer - Op de Van Aalstlaan, nabij de Australiëweg, is rond het middaguur een automobiliste door onbekende oorzaak met haar voertuig tegen een lantaarnpaal gebotst. De auto liep daarbij veel schade op. De bestuurster is in een ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. (Foto's: Martin van Oostveen)

Kuv0zI.JPG

yDhTZz.JPG

9A0AQo.JPG

p3JEgd.JPG

Den Haag - Op de A12/Utrechtsebaan, ter hoogte van de oprit bij de Schenkkade, ontstond vanavond een kop-staart aanrijding waarbij twee auto's betrokken waren. Volgens getuigen stond het voorste voertuig stil met pech op de rijbaan en is het achterste voertuig achterop geklapt. Eén rijstrook is voor het verkeer afgesloten. Twee inzittenden van de voorste auto zijn door het ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefden niet te worden vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft de auto's afgevoerd. (Foto's: Herman van der Woude)

Qlv9kg.jpeg

ZlVi4S.jpeg

F1rSIc.jpeg

VFqxGG.jpeg

NdrIAY.jpeg

Woensdag 21 augustus:

Honselersdijk - Op de Middel Broekweg/N466 werd vanmiddag een schaap in een sloot gemeld. De tankautospuit van kazerne Honselersdijk werd opgeroepen en brandweermensen zijn te water gegaan. Zij hebben het schaap snel weer op de kant weten te krijgen. (Foto's: Gabi Gonzalez en Lucien de Vries)

qJXxQX.JPG

Njbvhp.JPG

JWJkyN.JPG

CmSSGm.jpeg

Rq6ZQc.JPG

Loevesteinlaan - Hoewel er nagenoeg geen zuchtje wind stond, viel op de Loevesteinlaan vanavond een boom om en kwam op het fietspad terecht. Brandweermensen hebben de boom in stukken gezaagd en zodoende het fietspad weer vrijgemaakt. (Foto's: Dean de Bood)

yZSZTY.jpeg

Whw8cV.jpeg

YmcxBE.jpeg

Donderdag 22 augustus:

Den Haag - Vanmiddag kwamen een auto en een scooter met elkaar in botsing op de kruising van de Meppelweg en de Zichtenburglaan. De scooterrijder raakte lichtgewond en is onderzocht in de ambulance. Hij hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Dean de Bood)

yGX36X.jpeg

MgVPLS.jpeg

YBu5c4.jpeg

Jen7no.jpeg

Den Haag - Twee ambulances en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team werden vanmiddag gealarmeerd in verband met een medische noodsituatie in een flatwoning aan het Hongarenburg. De traumahelikopter is voor deze gelegenheid geland op een grasveld aan het Finnenburg. De patiënt is uiteindelijk met spoed vervoed en het MMT is terug naar de thuisbasis gevlogen. (Foto's: Sanser Paardekooper, Sebastiaan Barel en Dean de Bood)

RRvdhX.JPG

HiWvns.JPG

JLVTlm.JPG

bw0KR2.jpeg

ybqNlL.JPG

Zoetermeer - Vanmiddag rond vier uur heeft brand gewoed tegen de schutting en/of gevel van een woning aan de Stellendamstraat in Oosterheem. De brandweer rukte met groot materieel uit, maar de brand was snel onder controle. Toch waren gevel en schutting zwartgeblakerd en moest de woning worden geventileerd. Gelukkig vielen er geen gewonden. Het is niet bekend wat de brand heeft veroorzaakt. (Foto's: Martin van Oostveen)

PCOKcB.JPG

EH8IMq.JPG

N9Gi3f.JPG

raBusZ.JPG

6GWy9E.JPG

Den Haag - Een bestelauto en een fietser kwamen vanmiddag met elkaar in botsing op de kruising van de Juliana van Stolberglaan met de De Carpentierstraat. De fietser is in de ambulance onderzocht en is daarna met spoed verveord naar een ziekenhuis. (Foto's: Lucien de Vries)

Co4ue2.jpeg

holO1U.jpeg

I3QEfe.jpeg

Vrijdag 23 augustus:

Wateringen - Op de kruising van de 's-Gravenzandseweg met de Maaslandseweg kwamen vanmorgen twee voertuigen frontaal met elkaar in botsing. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar er is uiteindelijk niemand vervoerd.

o1FxFD.jpeg

4GD9vl.jpeg

WOJwmv.jpeg

Zoetermeer - Op de Stephensonstraat gaat bij een autobedrijf wat fout tijdens werkzaamheden. Daardoor ontstaat er brand tussen de beplating die de buitenzijde van het gebouw vormt. Na enige tijd wordt de brandhaard pal naast de roldeur ontdekt. Na wat sloopwerk kan de brandweer blussen (foto's: Martin van Oostveen, Marcel Hillebrand, Rene Hendriks)

91s8Ju.JPG

2vgfch.JPG

BKHJGB.JPG

VLshxW.JPG

8sJYC5.JPG

Den Haag/Rijswijk - Twee fietsers kwamen vanmiddag ten val, mogelijk nadat zij met elkaar in botsing waren gekomen, op de kruising van de Guntersteinweg en de Prinses Beatriclaan. Beiden zijn door het ambulancepersoneel onderzocht en verzorgd, maar zijn niet vervoerd. (Foto's: Lucien de Vries)

cYwFCU.jpeg

j36q15.jpeg

3dMW82.jpeg

uilJQB.jpeg

Zaterdag 24 augustus:

Den Haag - Ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT werden vanmiddag rond één uur gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning aan de Pisuissestraat. Het zou volgens buurtgenoten gaan om een onwel geworden kindje. Het patiëntje is per ambulance vevroerd. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. (Foto's: Dean de Bood)

ScrVts.jpeg

KS36WD.jpeg

uAaMr6.jpeg

08t2k7.jpeg

Naaldwijk - Op de Zwartendijk kwamen vanmiddag rond half drie een personenauto en een overstekende fietser met ekaar in botsing. De fietser is lopend de ambulance in gegaan en is onderzocht. Daarna is hij zonder spoed vervoerd. De Zwartendijk was enige tijd afgesloten. (Foto's: Gabi Gonzalez)

3h8cLp.JPG

VTfj9P.JPG

kZHscj.JPG

EoOwiM.JPG

Den Haag - Twee ambulances, politie-eenheden en de traumahelikopter met het MMT werden vanmiddag gestuurd naar de Laan van Poot, waar een man onwel geworden was en gereanimeerd moest worden. Volgens buurtbewoners vertoonde de man voorafgaande aan de onwelwording 'verward gedrag'; hij zou in tuinen en op een auto zijn gaan staan en zou vervolgens zijn geschrokken van een hond die vanuit een woning naar buiten liep. Hierop zou hij in een sloot sijn gesprongen en onwel zijn geworden. Dit alles is echter nog niet bevestigd. De man is na verzorging op straat naar een ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is niet met de ambulance meegereden. (Foto's: Dean de Bood)

smJL4i.jpeg

AhbgXZ.jpeg

WCF242.jpeg

piy2Ns.jpeg

QgbOtY.jpeg

Den Haag - Handhavers en agenten hebben vanavond op de Bezuidenhoutseweg, ter hoogte van het Centraal Station, twee jongens aangehouden die verdacht werden van het in bezit hebben van een gestolen scooter. De twee zijn overgebracht naar het bureau en de scooter is in beslag genomen. (Foto's: Dean de Bood)

PBYznd.jpeg

XGG7jL.jpeg

9exNVg.jpeg

d3LrAY.jpeg

Zondag 25 augustus:

's-Gracvenzande - Een duivenmelker keek vanmorgen flink op z'n neus toen bleek dat één van zijn duiven onder een zonnepaneel op het dak van een nabijgelegen woning terecht was gekomen. De duif kon/wilde er ogenschijnlijk niet zelfstandig onder vandaan komen. De brandweer bracht uitkomst en vanuit een hoogwerker is de duif het laatste 'zetje' gegeven dat nodig was om onder het paneel vandaan te komen. De duif heeft het avontuur ogenschijnlijk zonder kleerscheuren overleefd. (Foto's: Fred van der Ende)

c9W0G4.jpeg

3FTe8U.jpeg

7vPR0D.jpeg

nTf3iG.jpeg

lYzu5o.jpeg

Wassenaar - Enkele wielrenners kwamen vanmiddag door onbekende oorzaak ten val op de Wassenaarse Slag. Eén van hen raakte daarbij dusdanig gewond dat hij op een vacuümmatras moest worden gefixeerd en met spoed naar het ziekenhuis moest worden vervoerd. De verpleegkundige van een andere ambulance is zelfs met deze ambulance meegereden. Ook het Mobiel Medisch Team was gealarmeerd, maar de inzet daarvan is geannuleerd. Een andere wielrenner is door het ambulancepersoneel onderzocht, maar deze hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Herman van der Woude)

ld0REh.JPG

bq4JEg.JPG

hDgYPM.JPG

lVFBC0.JPG

Den Haag - Na een melding van wateroverlast werd zondagavond in een woning aan de De Moucheronstraat een kleine hennepkwekerij ontfdekt. Er werden 59 planten aangetrofen en ter plaatse vernietigd. Een 34-jarige Hagenaar is aangehouden als verdachte. Het energiebedrijf zal aangifte doen van de diefstal van stroom. (Foto's: Piet de Ruyter)

YPTv4q.JPG

obC3jn.jpeg

mIUuIq.jpeg