Nieuwsflits week 35

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 35 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 26 augustus:

Den Haag- De brandweer moest vanmorgen vroeg uitrukken naar een woningbrand op het Nicolaas Penninghof. Volgens de bewoner was er een lamp op het matras gevallen, waarop deze in brand vloog. Een eerste bluspoging door de bewoners met emmers met water mislukte. De brandweer had de brand snel onder controle. Het nader bericht was 'kleine brand'. Er zijn twee bewoners gecontroleerd in de ambulance op eventuele rookinhalatie, het is niet bekend of deze personen naar het ziekenhuis zijn vervoerd. (Foto's : Piet de Ruyter)

dkICkM.JPG

Ab0XeG.JPG

YPIavI.JPG

qXoPD5.JPG

qaYd3u.JPG

jQfcFJ.JPG

Dinsdag 27 augustus:

Wassenaar - Vanmiddag rond vijf uur zijn een auto en een scooter met elkaar in botsing gekomen op een rotonde in de Van Zuylen van Nijeveltstraat. De scooterrijdster raakte daarbij gewond. Zij is door ambulancepersoneel verzorgd en daarna zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Herman van der Woude)

XpOQRN.jpeg

m1GkMz.jpeg

9NjKV9.jpeg

GePCSf.JPG

Woensdag 28 augustus:

Den Haag - Vanmiddag rond kwart voor drie botsten twee auto's op elkaar op de kruising van de Beeklaan en de Laan van Meerdervoort. Beide auto's liepen daarbij fikse schade op. Eén inzittende is in de ambulance verzorgd, maar is niet vervoerd. (Foto's: Dean de Bood)

4P3sD5.jpeg

lzDurT.jpeg

vGeR5Y.jpeg

OtyFnN.jpeg

VZlIcl.jpeg

Den Haag - Vanmiddag omstreeks vier uur botsten vier auto's op elkaar op de Troelstrakade. De schade was flink, maar er vielen geen gewonden. (Foto's: Herman van der Woude) 

OBU36g.JPG

yX2MEQ.JPG

UENo3F.JPG

Wassenaar - Bij het afkoppelen van een aanhanger met boot van een auto bij een woning aan de Maaldrift ging het vanavond fout. De aanhanger met boot rolde hierdoor naar voren en belandde aan de overkant van de straat in een sloot. De brandweer werd hierop te hulp gevraagd. Toch was het één van de buren die met een shovel uitkomst wist te brengen. (Foto's: Herman van der Woude)

rHKqoM.JPG

nOXN4X.JPG

PjAEMR.JPG

3OkZ2H.JPG

Wucb8R.JPG

Donderdag 29 augustus:

Den Haag - Een gehuurd bedrijfsvoertuig is vanmorgen rond elf uur achterop een lesauto gebotst bij verkeerslichten op de Brasserskade. Zowel de instructeur als de leerling zijn door het ambulancepersoneel onderzocht. Eén persoon is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

fnDndq.jpeg

1gv9Cq.jpeg

JlSbnK.jpeg

FjQG1X.jpeg

885qe3.jpeg

Krmb3G.jpeg

Den Haag - Ambulances en de traumahelikopter met het MMT werden vanmiddag gealarmeerd voor een medische noodsituatie van een kindje in een woning aan de Stevinstraat. De traumahelikopter is geland op het plein voor het Circustheater. Het kindje is na eerste verzorging met spoed vervoerd. (Foto's: Nicky Pronk, Marc en Marc Charite)

q4qVyp.jpeg

k6CiDL.jpeg

3opY33.jpeg

Sny4R8.jpeg

Den Haag - De politie kreeg vanmiddag rond kwart voor zes de melding binnen over een opstootje in de Zwolsestraat. De melder vertelde dat er enkele personen bij het opstootje waren betrokken en dat er mogelijk een mes was gezien. De politie ging daarom in eerste instantie uit van een steekpartij, maar dat bleek later niet het geval. Wel is er mogelijk iemand geslagen tijdens het opstootje. Er is één aanhouding verricht. (Foto's: Nick van Mourik, Nick van der Toorn en Dean de Bood)

wKDD9Q.jpeg

d3jGT4.jpeg

Vw2kK2.jpeg

3Nu7TQ.jpeg

WOV6DI.jpeg

Den Haag - Vanavond rond kwart voor negen is een fietser tegen een auto gebotst op het Rijswijkseplein met de Rijswijkseweg. De fietser is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

NgIvqs.jpeg

fUqYxy.jpeg

PUhTcl.jpeg

SBnR76.jpeg

Den Haag - Een kleine brand in de meterkast van Sportpark Leeuwenbergh aan de Lindelaan zorgde voor de alarmering van diverse brandweer en politievoertuigen. Ter plaatse bleek de brand al snel weer onder controle door de brandweer en konden de meeste hulpdiensten al snel weer vertrekken.

5r3HEN.JPG

zf1561.JPG

RzZUid.JPG

TBon2j.JPG

Vrijdag 30 augustus:

Delft - In de sloot langs een weiland bij het Zwembadpad heeft de brandweer na een melding “Persoon te water” een warmhoudtas en bezorgbak van een bezorgscooter gevonden. Na controle konden de hulpdiensten weer retour. (Foto's: Sander Paardekooper)

xoqFQN.jpeg

DOVKqn.jpeg

xRWqOa.jpeg

6D18md.jpeg

Zaterdag 31 augustus:

Wassenaar - De gemeenschappelijke tuin van een instelling voor geestelijke gezondheidszorg aan de Bonte Oslaan bleek aan het einde van de middag besmeurd met een kleverige substantie. Omdat agenten het niet vertrouwden, werd de brandweer erbij gehaald. Na onderzoek bleek dat het om stroop te gaan dat door een onbekende in de tuin was aangebracht. Personeel van de instelling hebben het goedje vervolgens verwijderd. (Foto's: Herman van der Woude)

qwLfEb.JPG

ScicJV.JPG

cDbyoN.JPG

yHddzD.JPG

26L3Kc.JPG

Den Haag - Ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT werden vanavond rond kwart over zeven gestuurd naar een evenemententerrein nabij de SchalkBurgerstraat vanwege een medische noodsituatie. De traumahelikopter landde midden op het evenemententerrein. De landing en het opstijgen trokken veel bekijks. Het patiëntje is voor verder onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Daan van den Ende)

5DrKsV.JPG

lwlwDL.JPG

QkohNH.JPG

mtYPBG.JPG

TcIw1W.JPG

Zondag 1 september:

Delft - Vannacht is er een klein brandje ontstaan in een woning aan de Piet Heinstraat. De oorzaak is een vergeten pannetje op het vuur. Het ambulancepersoneel heeft één bewoner nagekeken op rookinhalatie. De brandweer ventileert de woning. (Foto's: Roy Wolters en Olav Spa)

VrNOk3.JPG

y11J5E.JPG

88S3Sn.JPG

vRVKU8.JPG

0a8nlr.JPG

Leidschendam - Politie en brandweer begaven zich vanmiddag rond één uur naar het Schrepelpad. Volgens een melder lag daar een schaap in het water. Bij aankomst troffen ze inderdaad een ram in het water aan, die er waarschijnlijk al een tijdje in had gelegen en nogal verzwaakt was. Met vereende krachten is de ram op de kant gehesen. Het duurde geruime tijd alvorens het beestje weer op z'n poten kon staan. Volgens de eigenaar kan het zijn dat een andere ram deze ram een 'ram' heeft gegeven, waardoor de ram het water in werd geramd! (Foto's: Sebastiaan Barel)

tnfDUE.JPG

NruDkD.JPG

iShMVv.JPG

BGk0mL.JPG