Nieuwsflits week 38

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 38 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 16 september:

Rijswijk - Op de A4, ter hoogte van Plaspoelpolder in de richting van Amsterdam kwam vanmorgen een motorrijder ten val.  De bestuurder van de motor is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Het overige verkeer ondervond weinig tot geen hinder. (Foto's: Roy Wolters)

buPT1F.JPG

AgH0ZY.JPG

Woensdag 18 september

Leidschendam - Een klein brnadje in een ruimte achter een winkelpand op de J.S. Bachlaan. De brandweer blust, en met de overdrukventilator wordt vervolgens de rook uit het pand geblazen (foto's: Rene Hendriks)

COEqgm.JPG

CkQiOH.JPG

Dinsdag 17 september:

Poeldijk- Op de Poeldijksevaart is een oude Volkswagen Kever uit 1972 tijdens het rijden in brand gevlogen. Gelukkig konden omstanders de brand in de kiem smoren. De brandweer heeft het voertuig gecontroleerd. (Foto's: Danny Botman)

G8HFah.JPG

WwFpB4.JPG

EmysZd.JPG

zJvSNY.JPG

Woensdag 18 september:

Den Haag - Vanmiddag rond kwart voor vier maakte een automobiliste op de Westduinweg een stuurfout, waardoor ze op de rijbaan voor het tegemoetkomende verkeer terecht kwam. Hierdoor ontstond er een aanrijding met een andere auto. Eén van de inzittenden liep hierdoor nekklachten op. Omstanders verleenden eerste hulp en dat is later overgenomen door het ambulancepersoneel. De gewonde persoon is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Dean de Bood)

EIwdsz.jpeg

PMKhSK.jpeg

48X0jK.jpeg

D5iSL0.jpeg

BooxHV.jpeg

Den Haag - De politie, ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team zijn vanavond rond zes uur ingezet op het Notenplein in verband met een medische noodsituatie in een woning. De traumahelikopter is op een veldje in de omgeving geland. Het MMT is na de inzet teruggevlogen naar de thuisbasis. (Foto's: Dean de Bood)

BCTSEi.jpeg

OqHv9W.jpeg

zocj6e.jpeg

vLrVjB.jpeg

BOaNbu.jpeg

Vrijdag 20 september:

Den Haag - Vanavond kwam een fietser in de Waldorpstraat, ter hoogte van het tankstation, in botsing met een busje. De fietser raakte gewond en is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Dean de Bood) 

iEyxMS.jpeg

nRa6Bu.jpeg

qdPeTb.jpeg

T3aoH6.jpeg

uuVIdT.jpeg

Zaterdag 21 september:

Zoetermeer - Een fietsster werd vanmorgen rond elf uur op de kruising van de Boerhaavelaan met de Dunantstraat aangereden door een auto op een oversteekplaats voor (brom)fietsers. Het slachtoffer is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De Boerhaavelaan was enige tijd deels afgesloten. (Foto's: Jordi)

sOcbsa.jpeg

T6JMi1.jpeg

2qoni5.jpeg

Den Haag - Zaterdagavond werd de brandweer gealarmeerd voor een voertuigbrand in de Janssoniusstraat. Ter plaatse stond een geparkeerde motor in brand. De brandweer heeft de brand geblust, maar deze heeft forse schade opgelopen door de brand. De oorzaak van de brand is niet bekend. (Foto's: Sander Paardekooper)

aK4uRT.JPG

JRqrLa.JPG

TeCFg2.JPG

Naaldwijk - Een fietser is vanavond zwaargewond geraakt na een val op de Dreeslaan. De fietser kwam rond tien voor twaalf door onbekende oorzaak ten val en liep daarbij ernstig hoofdletsel op. Ambulancedienst en traumahelikopter met het MMT zijn ter plaatse gegaan. Het slachtoffer is verzorgd en is daarna naar een ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Lucien de Vries en Ivar Gieles)

yln2yh.jpeg

nTrS71.jpeg

C5mEFK.jpeg

voE1JQ.jpeg

Zondag 22 september:

Honselersdijk- Rond het middaguur brak er een brandje uit in een geparkeerde (sloop?) auto aan de Nachtegaalstraat. De brandweer het het vuur snel onder controle, maar voor deze auto is het waarschijnlijk 'einde oefening'. (Foto's: Danny Botman)

aaCEFS.JPG

BONAM7.JPG

LPXvYN.JPG

GgXd6x.JPG

tCvjoc.JPG