Nieuwsflits week 39

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 39 in de regio hebben afgespeeld.

Woensdag 25 september:

Den Haag - Vanavond vond rond zeven uur een kop-staart aanrijding tussen twee auto's plaats op de Zuid-Hollandlaan, ter hoogte van tankstation Esso. Eén van de inzittenden is onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Dean de Bood)

57KTvW.jpeg

L6ZhjA.jpeg

AWnhxW.jpeg

4NWKKI.jpeg

Donderdag 26 september: 

Den Haag- Bij een ongeval tussen een personenauto en een scooter is vanavond de bestuurster van de scooter gewond geraakt. Het ongeval vond plaats op de Slachthuisstraat ter hoogte van de Laakweg. Het slachtoffer is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Dean de Bood)

owFdGd.jpeg

ZqvMcT.jpeg

ypM6sJ.jpeg

Vrijdag 27 september

Zoetermeer - Op de Broekwegzijde breekt brand uit in een kas achter een woonhuis. Er zijn dikke zwarte rookwolken te zien, en de brandweer schaalt op naar 'middelbrand'. Uiteindelijk blijkt het mee te vallen en wordt er teruggeschaald naar 'kleine brand' (foto's: Marcel Hillebrand)

TRccVC.JPG

owI8K7.JPG

XQ92Bd.JPG

Zaterdag 28 september

Nootdorp - Op de A12 (Den Haag richting Zoetermeer) gaat er waarschijnlijk iets fout bij het wisselen van rijstroken. Als de rook van de banden is opgetrokken staat 1 auto dwars voor de andere. 2 rijstroken 'stad uit' zijn dicht, wat een forse file oplevert (foto's: Rene Hendriks)

Pap0tp.JPG

GWSYwr.JPG

Den Haag - Op nagenoeg dezelfde plek als waar vannacht een auto tegen een boom botste en daarna in brand vloog, is vanmiddag weer een auto tegen een boom gebotst. Ook hier bleef het bij flinke materiële schade. In hoeverre snelheid een rol speelde bij deze twee ongevallen is niet bekend, maar buurtbewoners klagen dat op de Volendamlaan af en toe flnk hard wordt gereden. (Foto's: o.a. Mairan Sewtahal)

wTGUtb.jpeg

ak36cJ.jpeg

vsPN15.jpeg

Den Haag - Vanavond rond zes uur kwamen een auto en een scooter met elkaar in botsing op de Duindorpdam, nabij de Houtrustweg. De scooterrijdster raakte daarbij gewond en is zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Dean de Bood)

8oiAOx.jpeg

CrPOqf.jpeg

AyWkpI.jpeg

t2ykEK.jpeg

Den Haag - Op de kruising van de Melis Stokelaan met de Leyweg is rond kwart voor elf vanavond een voetganger geraakt door een tramstel van lijn 9. De voetganger raakte daardoor gewond en is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: erman van der Woude en Dean de Bood)

bWNq2Z.jpeg

JgJ4Cn.jpeg

vI7huq.jpeg

X8lgt0.JPG

Yyxegu.JPG

Zondag 29 september:

Den Haag - Op de Vaillantlaan is vannacht rond twee uur een maaltijdbezorger op een brommer, aangereden door een auto. De maaltijdbezorger is ter plaatse in de ambulance verzorgd. (Foto's: Roy Wolters)

ysJfRo.JPG

T68XE6.JPG

IoVAN0.JPG

Den Haag - Een automobilist is vanmiddag op de Maartensdijklaan, nabij de Hengelolaan, door onbekende oorzaak van de weg geraakt en bijna in de sloot beland. Onderweg botste de bestelwagen ook nog tegen een lantaarnpaal. Er vielen bij dit ongeval geen gewonden. (Foto's: Nick van Mourik)

RERDIA.jpeg

pgfwlF.jpeg

ibDwPZ.jpeg

Csmd97.jpeg

Den Haag - In de bocht van de A4 naar de A13 richting Rotterdam, neter bekend als de 'Afrojack-bocht', is vanmiddag een auto door onbekende oorzaak in de vangrail gebotst. Eén inzittende is in de ambulance onderzocht. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. Er waren tijdelijk twee rijstroken afgesloten. (Foto's: Rene Hendriks)

ifLUug.JPG

F2Ok3i.JPG

8aL0wQ.JPG

XOQbth.JPG