Nieuwsflits week 40

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 40 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 30 september:

Leidschendam - De brandweer moest in de nacht van zondag op maandag uitrukken in verband met een omgevallen boom op de Oude Trambaan, ter hoogte van de Westboschlaan. Brandweermannen hebben de boom in stukken gezaagd waardoor de rijbanen weer vrij waren voor het verkeer.  (Foto's: Sebastiaan Barel) 

CD9kRT.jpeg

Z73UXj.jpeg

UhN4ON.jpeg

fFKOAM.jpeg

NXWXIN.jpeg

Wateringen - De brandweer moest er vanmiddag aan te pas komen om kat 'Ivy', die op een dakkapel van een woning aan het Woudveen zat, uit diens benarde positie te bevrijden. Het beestje is door de Dierenambulance opgehaald bij de brandweer en aan de rechtmatige eigenaar overhandigd. (Foto's: Tim de Kleyn)

MhdC0e.jpeg

rpLRyI.jpeg

u0NVhC.jpeg

Tcp8z6.jpeg

Den Haag - Op de kruising van de Lozerlaan met de Escamplaan ontstond vanavond rond kwart over negen een kop-staart botsing waarbij drie auto's waren betrokken. Twee inzittenden zijn door het ambulancepersoneel onderzocht, maar er hoefde uiteindelijk niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Twee rijstroken van de Lozerlaan waren tijdelijk afgesloten. (Foto's: L. van Rijn)

JKez9J.jpeg

SXha4V.jpeg

BvfUA3.jpeg

PTxEHe.jpeg

Dinsdag 1 oktober:

Den Haag - Een fietsster werd vanmiddag op de Duinstraat met de Westduinweg aangereden door een bestelbus. De fietsster raakte daarbij gewond en is zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. De auto op de foto was van een behulpzame voorbijganger. (Foto's: Dean de Bood)

qUftu4.jpeg

JBHCvd.jpeg

zx7Y6t.jpeg

PKi83J.jpeg

m5n9XR.jpeg

Woensdag 2 oktober:

Rijswijk - In de bocht van de A4 naar de A13 toe, beter bekend als de Afrojack-bocht is vanavond een auto uit de bocht gevlogen. Gelukkig raakte hier niemand gewond. De twee rechter rijstroken waren een tijd afgesloten. Berger Vreugdenhil heeft de auto geborgen. Foto's: Nick van der Toorn)

mqGZDv.JPG

Q5Nbks.JPG

yeSEej.JPG

tQC6lT.JPG

Donderdag 3 oktober:

Den Haag - De ambulancedienst werd vanmiddag gestuurd naar de Breezandstraat in Duindorp vanwege een medische noodsituatie in een woning. De brandweer is ook gestuurd, om te helpen met het afhijsen van de patiënt. De traumahelikopter met het MMT was ondertussen geland op het veld van svv Scheveningen en de ambulances zijn naar het sportcomplex gereden, zodat de arts van het MMT kon overstappen op de ambulance. De patiënt is met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Dean de Bood)

dpWzeJ.jpeg

ImbRtf.jpeg

QXT07y.jpeg

BcEvAs.jpeg

Vrijdag 4 oktober:

Den Haag - Een automobilist is vanmiddag op de Laan van Meerdervoort, ongeveer ter hoogte van de Van Swietenstraat, tegen een geparkeerde auto gebotst. Beide voertuigen liepen daarbij veel schade op. Er vielen echter geen gewonden. Berger Vreugdenhil heeft beide auto's afgevoerd. (Foto's: L. van Rijn)

aXbkeX.jpeg

u63WKP.jpeg

1Fj1Kb.jpeg

o0Y2Y4.jpeg

iJ6r8v.jpeg

Zaterdag 5 oktober:

Den Haag - Vanmorgen rond elf uur werd de brandweer gealarmeerd voor een brandje in een woning aan de Herderslaan. Tijdens een feestje ging het fout met enkele kaarsen, waardoor het tafelkleed in brand was geraakt. Gelukkig kon de brand snel worden geblust. Een kooi met papagaai is tijdelijk even naar buiten gebracht. (Foto's: Bertus Brog)

bDXB4v.jpeg

HP33GN.jpeg

lRnOIu.jpeg

Cv4Nno.jpeg

Zondag 6 oktober:

Wateringen - Een Piaggio motorscooter die in de voortuin van een woning aan de Noordweg stond, is vannacht door onbekende oorzaak in brand gevlogen. Voorbijgangers aarzelden geen moment en hebben de brand met behulp van een tuinslang van de buren geblust. Tijdens het blussen viel de motorscooter tegen de gevel, waarna de voorbijgangers de motorscooter weg hebben gesleept. De brandweer heeft de motorscooter verder afgeblust. (Foto's: Tim de Kleijn)

lBkTIW.jpeg

gpbPIk.jpeg

4wO6Mm.jpeg

IlnUl5.jpeg

8CenO6.jpeg

Leidschendam - Meerdere politie-eenheden werden vanmiddag opgeroepen omdat er zich problemen zouden hebben voorgedaan in een sorthal aan het Fluitpolderplein. Agenten met kogelwerende vesten stonden enige tijd in de omgeving te wachten op een mogelijke inzet. Dat zou er op kunnen duiden dat men rekening hield met de mogelijke aanwezigheid van een vuurwapen. Nadat agenten in burger in de sporthal op onderzoek waren geweest, is de inzet beëindigd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

QoGsOn.JPG

ft3Xuu.JPG

UuJseI.JPG

F3Ss5V.jpeg

Den Haag - Een auto is vanavond rond half elf op de kruising van de Melis Stokelaan met de Vrederustlaan tegen een lantaarnpaal gebotst. Deze kwam daardoor flink scheef te staan. Twee inzittenden zijn in de ambulance onderzocht, maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd. (Foto's: Arnold Sneeuw)

pBiecH.jpeg

ju0vj0.jpeg

TjWgOT.jpeg

myTXdM.jpeg