Nieuwsflits week 42

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 42 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 14 oktober:

Den Haag - Een auto is vanmiddag op de Prof. B.M. Teldersweg op een lantaarnpaal gebotst. De auto liep daarbij veel schade op. Er vielen echter geen gewonden. De auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd. (Foto's: Coen Lieferink)

w coen1

w coen2

w coen3

Zoetermeer - Twee auto's waren vanmiddag op de Meerzixhtlaan betrokken bij een kop-staart botsing. Een kindje uit één van de voertuigen is onderzocht in de ambulance, maar is niet vervoerd. (Foto's: Vincent Donkers)

0ict9R.jpeg

loV79N.jpeg

FAZjUc.jpeg

KZixVZ.jpeg

XoJsB1.jpeg

 Dinsdag 15 oktober:

Zoetermeer - In een winkel gelegen in winkelcentrum 'Het Stadshart' brak in de nacht van dinsdag op woensdag een klein brandje uit. Hierdoor werd het sprinklerinstallatie geactiveerd wat erger wist te voorkomen. Doordat het sprinklerinstallatie was geactiveerd stond een deel van de getroffen en de centrale hal van het winkelcentrum blank van het bluswater. Stichting Salvage is ter plaatse gekomen voor verdere afhandeling van de schade. Wat er in brand heeft gestaan is niet bekend. (Foto's: Olav Spa)

o068vT.JPG

874c8u.JPG

Q5KdGE.JPG

XUeBVE.JPG

Leidschendam - Op de A4 bij Leidschendam, op de rijbaan richting Leiden, botsten vanavond rond tien voor acht drie trekkers achterop elkaar. Hierbij raakte een opzittende van één van de trekkers gewond. Deze is in de ambulance onderzocht. (Foto's: Sebastiaan Barel)

VmMQtr.jpeg

G7aQTk.jpeg

9k3KPI.jpeg

Bga6tc.jpeg

m7Wbyp.jpeg

Donderdag 17 oktober:

Poeldijk - Vannacht is ingebroken in een juwelierszaak aan de Jan Barendselaan. Een omwonende belde direct de politie toen hij rond vier uur glasgerinkel en harde bonkgeluiden hoorde. Deze getuige zag nog vier onbekenden na de inbraak wegrennen in de richting van de Irenestraat. Deze vier personen zijn vervolgens via een steeg, die ligt tussen de flat en de rijtjeswoningen, gevlucht naar de Beatrixstraat. Na kort onderzoek bleek dat de vier verdachten goederen hebben gestolen uit de winkel. De eigenaar heeft aangifte gedaan van de inbraak. De inbrekers hebben een hek en een ruit vernield. (Foto's: Fred van der Ende)

nd5IXn.jpeg

plj8AK.jpeg

yg1LMP.jpeg

qrIXxq.jpeg

Delft - Bij werkzaamheden aan de Reinier de Graafweg is vanmorgen een gaslekkage ontstaan. De brandweer kwam ter plaatse en schaalde op naar 'middel hulpverlening'. Verkeer op de Reinier de Graafweg kon wel gewoon blijven rijden. Het gaslek was snel gedicht. Stedin heeft de zaak verder afgedaan. (Foto's: Sebastiaan Barel)

WsyDi2.JPG

okGPk7.JPG

7GmyWM.JPG

YFer3I.JPG

sQ240X.JPG

Delft - Drie auto's zijn vanmorgen rond kwart voor twaalf op elkaar gebotst op de oprit van de A13, richting Rotterdam, bij Delft-Noord. Enkele inzittenden zijn door het ambulancepersoneel onderzocht. (Foto's: Nick van Mourik)

j6N5Pz.jpeg

4x2UMp.jpeg

SRnRAG.jpeg

Den Haag - Op de kruising van de Laan van Leidschenveen met de Vrouw Avenweg is rond één uur vanmiddag een auto in botsing gekomen met een fiets met daarop twee meisjes. Beide slachtoffertjes zijn in de ambulance onderzocht. Het is niet bekend of er iemand is vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

LYSvc0.JPG

pMXzOr.jpeg

ihzLe7.jpeg

Zaterdag 19 oktober

Leidschendam - Een moeder laad even wat uit; de kleine zit even in de auto te spelen. Naar nu blijkt heeft het kind gezien waar de contactsleutel voor dient, en draait deze om. De auto hobbelt de sloot in. De kleine raakt gelukkig niet gewond. Een berger komt ter plaatse om de auto weer uit de sloot te halen (foto's: Rene Hendriks)

j1weIa.JPG

NNDKoF.JPG

VOdV0v.JPG

Wateringen - Een fiets in het water aan de Bovendijk trok vanavond rond elf uur de aandacht van voorbijgangers omdat de lichten van de fiets nog brandden. De hulpdiensten werden op de hoogte gesteld en politie en brandweer kwamen met spoed ter plaatse. Brandweermensen hebben in het water gezocht naar een eventuele opzittende, maar er werd niemand aangetroffen. Hierop is de inzet van de hulpdiensten beëindigd. (Foto's: Tim de Kleijn)

TDIYD3.jpeg

Lq0Pw0.jpeg

ANVzKD.jpeg

nf0KwN.jpeg