Nieuwsflits week 43

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 43 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 21 oktober:

Den Haag - Op de kruising van de Mient met de Kornoeljestraat kwamen twee auto's vanmiddag om even voor drie uur met elkaar in botsing. Twee inzittenden zijn in de ambulance onderzocht, maar niemand is uiteindelijk vervoerd. De Mient was enige tijd in beide richtingen afgesloten voor het verkeer, met uitzondering van het openbaar vervoer. (Foto's: Nick van Mourik en Dean de Bood)

khqJXE.jpeg

7ds6en.jpeg

FwUNXC.jpeg

Rj23kZ.jpeg

U89UOn.jpeg

Den Haag - Op de kruising van de Zoetermeerse Rijweg en de Laan van Leidschenveen heeft vanmiddag voor het verkeerslicht een kop-staart aanijding plaatsgevonden waarbij vier auto's waren betrokken. Eén inzittende is door het ambulancepersoneel onderzocht en vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Hans Groenewegen)

6yx6oY.jpeg

hxsNtE.jpeg

FbOH3i.jpeg

Rijswijk - Op de A4 richting Leiden vond vanmiddag ter hoogte van Event Plaza een aanrijding plaats tussen enkele personenauto's. Eén rijstrook moest daardoor tijdelijk worden afgesloten. Er is één persoon onderzocht in de ambulance, maar die is niet vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft enkele auto's afgevoerd. (Foto's: Arnold Sneeuw)

EgRMoq.jpeg

5MJpuP.jpeg

Dinsdag 22 oktober:

Honselersdijk - Op de N466 heeft een automobilist vannacht een lantaarnpaal uit de grond gereden. Daarna heeft hij zijn auto achtergelaten en is er vandoor gegaan. De kentekenplaten van de auto zaten niet meer op het voertuig en zijn later teruggevonden. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. De politie doet onderzoek naar de personalia van de eigenaar/bestuurder van de auto. (Foto's: Arnold Sneeuw)

9Slk40.jpeg

kVt6NG.jpeg

yIrEE0.jpeg

6CZwCi.jpeg

XHDe5l.jpeg

Den Haag - Op de kruising van de Westduinweg met de Statenlaan kwamen vanmiddag een busje en een personenauto met elkaar in botsing. Een inzittende van de auto is door ambulancepersoneel onderzocht op letsel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. (Foto's: Dean de Bood)

cD9BIo.jpeg

yFdLaG.jpeg

yQlzGz.jpeg

jmraTQ.jpeg

NQYhyY.jpeg

Den Haag- Brandweerlieden van kazernes Centrum en Loosduinen werden vanavond even voor elf uur gealarmeerd vanwege een brand in een woning op de Gooilaan. Een alerte buurtbewoner had in het portiek rook waargenomen, waarop deze 1-1-2 heeft gebeld. Ondanks enige zoekwerk van de brandweer is de oorzaak van de rookontwikkeling niet gevonden. (Foto's: Nick van der Toorn)

R4WPAS.JPG

xr5ESJ.JPG

HFRnAn.JPG

TpS1gk.JPG

Naaldwijk- Aan het Noordkapper brak vanavond een brandje uit in een slaapkamer van een woning. Hierop spoedden brandweerlieden van post Honselersdijk en Naaldwijk zich ter plaatse. Door vermoedelijk een telefoon in een oplader was er brand ontstaan in een deel van een bed en het matras. De brandweer heeft de brandende delen mee naar buiten genomen en daar afgeblust. Het nader bericht was 'kleine brand'. Stichting Salvage is ter plaatse gekomen voor afhandeling van de rook en waterschade. ( Foto's: Gabi Gonzalez)

vWEzVB.JPG

wnuvxZ.JPG

qCoywv.JPG

o8hSUK.JPG

Woensdag 23 oktober:

Rijswijk - Op de kruising van de Huis te Landelaan en de Karel Doormanlaan kwamen een bestelwagen en ene personenauto met elkaar in botsing. Er is één persoon door het ambulancepersoneel onderzocht, maar die hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Dean de Bood)

LizzjC.jpeg

Zj0Bab.jpeg

WYuXQJ.jpeg

Pi0oIF.JPG

Donderdag 24 oktober:

Den Haag- Bij een ongeval tussen een fietsster en een personenauto is vanmiddag de fietsster gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de kruising van de Bezuidenhoutseweg met de Carel Reinierszkade. Het slachtoffer is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

E0R5Ck.jpeg

Dyu8zG.jpeg

KArsEu.JPG

eCbsUC.jpeg

Vrijdag 25 oktober:

Den Haag - Vanmiddag rond half twee is een voetgangster op de Dr. Lelykade gewond geraakt bij een ongeval. Vermoedelijk is zij in botsing gekomen met een auto. Zij liep letsel op aan haar been, dat is gespalkt, en is daarna met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Dean de Bood)

r0Ozd5.jpeg

0eA1cz.jpeg

e19Wxy.jpeg

jtlYF7.jpeg

7KFFY5.jpeg

Den Haag - Vanmiddag rond half drie zijn twe auto's achterp elkaar gebotst op de Supernovaweg, nabij de verkeerslchten met de Mercuriusweg. Een inzittende van de voorste auto is door het ambulancepersoneel onderzocht en is daarna vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Sebastiaan Barel en Lucien de Vries)

5uVkRI.JPG

xDKazl.jpeg

ncItwz.jpeg

KNqbrq.jpeg

MwsZBd.JPG

CPrG37.jpeg