Nieuwsflits week 44

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 44 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 28 oktober:

Rijswijk - Op de A4 richting Rotterdam, ter hoogte van de afrit bij de Prinses Beatrixlaan, ontstond vanmiddag een kop-staart aanrijding tussen drie voertuigen. Er is een Rapid Responder ter plaatse geweest, maar er is niemand naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

w9yrS5.JPG

MOTeht.JPG

kOz3iF.JPG

63DM8m.JPG

Rijswijk- Veel schade bij een ongeval tussen twee voertuigen, op de A4 richting Amsterdam ter hoogte van Event Plaza. Door een nog onbekende oorzaak komen de bestelbus en een witte bedrijfswagen met elkaar in botsing. Hierbij kwam de bestelbus tegen de vangrail terecht, waarna deze in het midden van de snelweg tot stilstand kwam. Bij het ongeval vielen geen gewonden. Bergingsbedrijf firma Vreugdenhil heeft de bestelbus afgevoerd. Een calamiteitenbedrijf is ter plaatse gekomen om een spoedreparatie uit te voeren aan de vangrail. (Foto's: Nick van der Toorn)

dUjJgm.JPG

VOds68.JPG

j2pwLK.JPG

rRvH7D.JPG

Dinsdag 29 oktober:

Den Haag-  Op de Nootdorpse Landingsbaan vloog door een onbekende oorzaak een bestelbus in brand. De meubels die in de laadruimte opgeslagen waren bleven onbeschadigd, maar de cabine van het voertuig raakte door de brand fors beschadigd. (Foto's: Rene Hendriks)

XubVGD.JPG

qAmNxV.JPG

wL9jFq.JPG

trMx9W.JPG

Woensdag 30 oktober:

Den Haag- Op het Gevers Deynootplein was er een brandje ontstaan op het dak van tramlijn 1, bij de pantograaf. De brandweer kwam ter plaatse en heeft de brand geblust. De tram zal worden weggesleept. (Foto's: Nicky Pronk)

Q9Xzzf.jpeg

qDzv68.jpeg

5l3kML.jpeg

DNXLl9.jpeg

Honselersdijk – Aan de Van Ockenburglaan is woensdagmiddag een onwel geworden vrouw in de berm aangetroffen door voorbijgangers. De voorbijgangers hebben direct de hulpdiensten verwittigd. Tijdens de behandeling door ambulancepersoneel ging de toestand van het slachtoffer dermate achteruit dat bijstand is gevraagd van het Mobiel Medische Team (MMT). Na behandeling op straat is het slachtoffer met spoed overgebracht naar een ziekenhuis voor verdere behandeling. (Foto’s: Tim de Kleijn)

LZZ7UE.jpeg

9Txvv2.jpeg

uKjm8p.jpeg

ufsOUs.jpeg

T7iPrl.jpeg

Vrijdag 1 november:

Den Haag- De brandweer moest vanmiddag utrukken vanwege een brand in een woning aan de Regentessenlaan. Volgens omwonenden zou het om een vergeten pannentje op het vuur gaan. De brandweer heeft het pand geventileerd. Er raakte niemand gewond. (Foto's: Dean de Bood)

EPyWoH.jpeg

Wi0D79.jpeg

wZNK3W.jpeg

2bUHKF.jpeg

Den Haag-  Even na acht uur vond er op de Volendamlaan een kop-staart aanrijding plaats tussen een HTM-bus en een bestelbus. Bij het ongeval vielen geen gewonden. Na het invullen van het schadeformulier konden beide partijen verder. (Foto's:Dean de Bood)

7h2KnV.jpeg

prko0p.jpeg

7Cqe8b.jpeg

Den Haag- In de Suze Robertsonstraat heeft zwaar vuurwerk veel schade veroorzaakt aan de ingang van een portiekflat. Er raakte niemand gewond. (Foto's: Dean de Bood)

ahV7ep.jpeg

ZKZoZu.jpeg

WLk3Ia.jpeg

quWPOU.jpeg

Zaterdag 2 november:

Den Haeg - Een automobilist heeft vanmiddag op de Zuiderparklaan een ongeval veroorzaakt en is er daarna vandoor gegaan. De automobilist sneed rond half vijf een andere auto af, waardoor deze moest uitwijken en tegen enkele geparkeerde auto's botste. De veroorzaker heeft niet gewacht en is er meteen vandoor gegaan. Er is geen mer/typpe van die auto bekend, behalve dat het om een 'snelle auto' zou gaan. Er raakte niemand gewond bij het ongeval. 

w zuiderparklaan1

w zuiderparklaan2

w zuiderparklaan3

Zondag 3 november

Nootdorp - Op de krusing Kerkweg/Koningin Julianastraat raken een fietser en een personenauto bij een botsing betrokken. Behalve een ambulance wordt ook de traumahelikopter op weg gestuurd; die landt op een grasveld. De bestuurder van de fiets wordt per ambulance maar zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd (foto's: Rene Hendriks en Sebastiaan Barel)

91y3nF.JPG

kGQs0D.JPG

Den Haag - Op de Loosduinseweg met de De la Reyweg raakt de bestuurder van een SUV de macht over het stuur kwijt en raakt een lichtmast. Het tramverkeer raakt door de aanrijding gestremd.

siuVBx.jpeg