Nieuwsflits week 47

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 47 in de regio hebben afgespeeld.

Donderdag 21 november:

Den Haag - Een brandalarm bij het Ministerie van Defensie op het Kalvermarkt werd vanmorgen opgeschaald naar 'middelbrand'. Dit nadat er in de kelder rook was waargenomen en de oorzaak niet zo snel achterhaald kon worden. Direct na het brandalarm is de ontruiming door de BHV gestart. Na enige tijd schaalde de brandweer weer af. De 'rook' bleek stoom, wat door een storing in een technische installatie vrijkwam. (Foto's: Rene Hendriks)

YBXmCE.JPG

HlRx0s.JPG

Pwzku4.JPG

ePZpuq.JPG

Den Haag- Bij een aanrijding tussen een fietser en een personenauto op de rotonde van de Wildhoeflaan met de Sportlaan raakte vanmorgen de bestuurder van de fiets gewond. Het slachtoffer is gefixeerd op een vacuummatras waarna deze met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie is ter plaatse gekomen voor verdere verkeersonderzoek. (Foto's: Dean de Bood)

GNs7XP.jpeg

8e9NVv.jpeg

q3n87w.jpeg

Rijswijk - Op de Rotterdamseweg besluit de chauffeur van een vrachtwagen om even onder een viaduct te stoppen voor een plaspauze. Maar na afloop blijkt de vrachtwagen hopeloos vast te zitten in de modder.... (Foto's: Rene Hendriks)

aUuf1x.JPG

OxuJ62.JPG

Wateringen- Op het Plein, ter hoogte van het Vliethof werd even voor zes uur een scooterbestuurder aangereden door een personenauto. De bestuurder/bestuurster van de scooter raakte hierbij gewond. Echter reed de bestuurster van de personen na het ongeval direcht door, zonder zich over het slachtoffer te bekommeren. Helaas was er van het voertuig geen kenten oid. bekend. Het slachtoffer is later zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Tim de Kleyn)

hx8HTn.JPG

WdZj0i.JPG

Poeldijk - Op de N211/Nieuweweg vindt een kleine kettingbotsing plaats: 4 auto's klappen op elkaar. Er wordt zowel brandweer als twee ambulances gealarmeerd, maar uiteindelijk blijkt niemand bekneld en wordt er niemand naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurders gaan dus de formulieren invullen, en berger Vreugdenhil neemt de beschadigde auto's mee (Foto's: Fred van der Ende)

YyEWz3.jpeg

Ppj4Sh.jpeg

WxZ0Hm.jpeg

HbZ73F.jpeg

Den Haag - In de Hildebrandstraat is vanavond rond half negen een auto tegen een geparkeerde auto gebotst. Gezien de schade moet dat met flinke snelheid zijn gebeurd. De bstuurder van de auto is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Arnold Sneeuw)

xaO9Zg.jpeg

gwGyg9.jpeg

uhXzyH.jpeg

9Z4yCF.jpeg

am7nlu.jpeg

Vrijdag 22 november:

Wassenaar - Op de kruising van de N44 met de Lange Kerkdam is vanmiddag een wielrenner aangereden door aan afslaande auto. De wielrenner liep onbekende verwondingen op en is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Arthur van Wezel)

4UZozA.jpeg

jdqZxG.jpeg

dETbzB.jpeg

VSiWLU.jpeg

Den Haag - Op de Reigersbergenweg met Het Kleine Loo vond aan het begin van de avond een aanrijding plaats tussen een personenauto en een fiets. De fietser is in de ambulance onderzocht; het is niet bekend of hij is vevoerd. (Foto's: Dean de Bood)

hrOvGm.jpeg

XPxsZA.jpeg

K7ku9D.jpeg

Den Haag - Een fietser en een auto kwamen vanavond met elkaar in botsing op de Beeklaan. De fietser is in de ambulance onderzocht en is daarna zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Dean de Bood en Quintin Havenaar)

8Hb7RW.jpeg

XeM6af.jpeg

1iRG9s.jpeg

9KBB9R.jpeg

Zaterdag 23 november:

Den Haag - Twee auto's kwamen vanavond met elkaar in botsing op de kruising van de Mient en de Kamperfoeliestraat. Eén inzittende is onderzocht door de verpleegkundige van de Rapid Responder, maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. (Foto's: Dean de Bood)

NpY0RQ.jpeg

UhaQqY.jpeg

lv0toT.jpeg

Zondag 24 november:

Zoetermeer - Op de Zuidweg, in de bocht naar de Afrikaweg, is vannacht een auto na een aanrijding met een andere auto tegen de vangrail gebotst. Eén inzittende is in de ambulance onderzocht en is daarna zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De schade aan de auto is groot. Volgens het slachtoffer heeft de tegenpartij de plaats van het ongeval verlaten. Het zou gaan om een roodkleurige Volkswagen Polo Sedan (1995-1999) met een flinke schade aan de voorkant. (Foto's: Dean de Bood)

NlYS5G.jpeg

nOhhzf.jpeg

e5UoDQ.jpeg

GG5NIE.jpeg

Den Haag - Twee auto's kwamen rond vijf uur vanmiddag met elkaar in botsing op de kruising van de Prinses beatrixlaan met de Schenkkade. De verkeerslichten op het kruispunt waren op dat moment buiten werking. De aanrijding verorzaakte veel schade. Eén inzittende is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. Niet veel later ontstond op hetzelfde kruispunt weer een aanrijding tussen twee auto's. (Foto's: Rene Hendriks)

xfrjYn.jpeg

tkMo63.JPG

7TgFpB.JPG

1FxzJZ.JPG

Delft - Een auto en een scooter met twee opzittenden zijn vanavond met elkaar in botsing gekomen op de Nieuwe Langendijk. De bijrijdster op de scooter raakte daarbij gewond en is in de ambulance onderzocht. Zij is daarna zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Arnold Sneeuw)

hP7UyF.jpeg

ZtomEB.jpeg

ROWWrb.jpeg

JvyI8G.jpeg

Den Haag - De politie ontving vanavond meerdere meldingen over een persoon die met een mes zou zwaaien in de omgeving van de Gunstersteinweg. Hierbij zou de persoon ook iemand hebben neergestoken. Hiervoor werd het Mobiel Medisch Team (MMT) alsmede een ambulance met spoed gealarmeerd. Bij aankomst van de politie bleek gelukkig dat er van een steekpartij geen sprake was. Daarom werd de ambulance alsmede het MMT afbesteld. Politieagenten hebben nog in de omgeving gezocht naar de man met het mes, maar hebben deze niet aangetroffen. (Foto's: Nick van Mourik)

v4DTDP.jpeg

x3ug78.jpeg

IMCPUX.jpeg

Wt1n30.jpeg

Den Haag - Bij een ongeval op de kruising Koninginnegracht met de Laan Copes Van Cattenburch is de bestuurder van een personenauto tegen een paal gebotst. Mogelijk doordat de bestuurder daarvoor even onwel was geworden. Het slachtoffer is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's : Herman van der Woude) 

AsrBI0.JPG

pHbHDZ.JPG

aYz071.JPG

cGM1bR.JPG

Den Haag - Op de Benoordenhoudsewg kwam even voor twaalf een melding binnen van een scooter te water. Eenmaal ter plaatse gingen duikers van de brandweer het water in, op zoek naar een mogelijke drenkeling. Gelukkig is er niemand in het water aangetroffen. De scooter is weer op de kant gezet, waarna alle hulpdiensten weer retour gingen.
(Foto's: Sebastiaan Barel en Herman van der Woude)

45V30T.JPG

42sku0.JPG

RNnj0a.JPG

gCcFkQ.JPG