Nieuwsflits week 48

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 48 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 25 november:

Den Haag - Brandweerlieden van kazernes Archipel en Centrum werden in de nacht van zondag op maandag gealarmeerd vanwege een woningbrand op het Vlierboomplein. Over de oorzaak van de brand is niets bekend. Het nader bericht was 'kleine brand'. Bij de brand raakte niemand gewond. (Foto's: Nick v/d Toorn)

MFA4qc.jpeg

7F3iCE.JPG

QWglvd.JPG

FosMev.JPG

Den Haag - Bij een ongeval op het kruispunt van de Kerketuinenweg met de Zichtenburglaan vond vanmiddag een ongeval tussen een personenauto en een scooter plaats. De bestuurder van de scooter is kort in de ambulance onderzocht op eventuele verwondingen, maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. De politie heeft geholpen bij het invullen van het schadeformulier. (Foto's: Ivar Gieles)

TQKwh3.jpeg

uDyRXQ.jpeg

BDt2FF.jpeg

Zoetermeer - Bij een steekincident in een woning aan de Diepenbrockrode is een vrouw gewond geraakt. De politie kwam ter plaatse en personeel van de ambulancedienst heeft het slachtoffer onderzocht. Daarna is zij zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Sebastiaan Barel)

rujctv.JPG

O807fm.JPG

Dinsdag 26 september:

Zoetermeer- Vanwege een medische noodsituatie in een woning op het Donkergroen werd vanmiddag naast twee ambulances ook het Mobiel Medisch Team (MMT) met de lifeliner uit Rotterdam gealarmeerd. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. (Foto's: Arnold Sneeuw)

lxdtZF.jpeg

9L4dkx.jpeg

nP324O.jpeg

Den Haag- Vanmiddag vond er een kop-staart aanrijding tussen vier voertuigen plaats op de Benoordenhoutseweg. Drie van de vier voertuigen liepen bij het ongeval flinke schade op. Er zijn vier personen gecontroleerd op eventuele verwondingen, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Medewerkers van de brandweer hebben hand en spandiensten geleverd. (Foto's: Dean de Bood, Sebastiaan Barel en Bertus Brog)

ZWjIJG.jpeg

sUM7cI.JPG

yuzKbu.jpeg

FPgvvU.jpeg

Pijnacker - De brandweer moest vanavond uitrukken vanwege een brand in de schoorsteen aan de Grevelingen. Brandweerlieden hebben de schoorsteen door middel van een ramoneur geramoneurd. Het nader bericht was 'kleine brand'. (Foto's: Sam Treewood)

To4y6v.jpeg

lGtWTZ.jpeg

Ws8vUT.jpeg

aTXMM3.jpeg

Zoetermeer- Op de Amerikaweg, nabij de Buytenparklaan raakte de bestuurder van een personenauto met zijn voertuig in een greppel toen deze uit de bocht was gevlogen. Bij het ongeval raakte niemand gewond.  (Foto's: Sebastiaan Barel)

MVoKRj.JPG

vtpgwL.JPG

1n7sRE.jpeg

Woensdag 27 november:

Leidschendam - Op de kruising van de IJsvogellaan met de Heuvelweg kwamen vanavond een auto en een bezorgscooter met elkaar in botsing. De maaltijdbezorger raakte daarbij gewond en is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Een collega heeft er voor gezorgd dat de maaltijd alsnog op het juiste adres werd bezorgd. (Foto's: Herman van der Woude)

FrtuHJ.JPG

0ZaK6V.JPG

Den Haag - Vanavond werd door voorbijgangers in het water van de Laakkade een bezorgscooter met de verlichting nog aan aangetroffen. Om uit te sluiten dat de bestuurder zich nog in het water bevond, werd de brandweer ter plaats gestuurd met onder andere de duiklers. Twee duikers hebben het water rond de scooter doorzocht, maar er werd gelukkig niemand aangetrofen. Andere brandweermensen hebben ondertussen de scooter weer op het droge getild en afgevoerd. (Foto's: Donny Kooistra en Arnold Sneeuw)

gmhYN1.jpeg

ifk21u.JPG

fK2TzQ.JPG

sx98QJ.jpeg

kXmjug.JPG

Vrijdag 29 november:

Den Haag - Vanmiddag heeft een brandje gewoed in een appartementencomplex aan het Bleijenburg. Omdat een aantal Haagse tankautospuiten was ingezet bij een grote brand elders, waren o.a. brandweervoertuigen uit Zoetermeer en Rijswijk voor deze brand opgeroepen. Het nader bericht was 'kleine brand'. (Foto's: Dean de Bood)

zSzz4T.jpeg

zKQ5WC.jpeg

D830jB.jpeg

Den Haag - Vanmiddag is een auto bij een eenzijdig ongeval bij de tramhalte Weimarstraat tegen een mast gebotst. Het tramverkeer (lijn 12) was daardoor gestremd. De bestuurder van de auto liep een hoofdwond op en is in de ambulance verzorgd.

btAOnG.jpeg

cjuxAp.jpeg

oLpKT8.jpeg

Nootdorp - De brandweer had vanmiddag de handen vol nadat een papiercontainer bij RKDEO op de Sportparkweg in brand was gevlogen. Onder grote belangstellong hebben de brandweerlieden de brand uiteindelijk weten te blussen. (Foto's: Lucien de Vries)

f33NOg.jpeg

b4avWh.jpeg

AUqHmu.jpeg

QyjAJQ.jpeg

CoCLjt.jpeg

Den Haag - Op de kruising van de Zoetermeerse Rijweg met de Oude Middenweg kwamen rond elf uur vanavond een scooterrijder en een personenauto met elkaar in botsing. De scooterrijder raakte daarbij gewond en is verzorgd in de ambulance. Hierna is hij zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Herman van der Woude en Dean de Bood)

ZCpY5f.JPG

faTw7m.JPG

ZjyD4A.jpeg

yRiQcj.jpeg

Zaterdag 30 november:

Naaldwijk - In een geparkeerd voertuig op het van Tijnplein brak even voor half zeven een brandje uit. Door een nog onbekend oorzaak waren materialen op de passagiersstoel in brand gevlogen. De brandweer was snel ter plaatse en heeft de schade weten te beperken. Al zal het voertuig voorlopig nog last hebben van rookschade. (Foto's: Gabi Gonzalez)

WMfump.jpeg

wcTd50.jpeg

hAdY4g.jpeg

EPjrUJ.jpeg

5p0aGR.jpeg

mAN0Fi.jpeg

Den Haag - Vanavond rond kwart voor zeven brak door onbekende oorzaak brand uit in een aangemeerd bootje aan de Verheeskade. De snelle inzet van de brandweer kon niet verhinderen dat het bootje veel schade opliep. Er wordt onderzocht hoe de brand is ontstaan. (Foto's: Dean de Bood)

kWHiEH.jpeg

uODBiO.jpeg

qYOcHY.jpeg

CDGlzA.jpeg