Nieuwsflits week 49

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 49 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 2 december:

Den Haag - Op het strand van Kijkduin kwam deze automobilist erachter dat het toch echt geen 4x4 wagen was. De auto kwam vast te staan. (Foto's: Ingezonden via de WhatsApp tiplijn 0615151512)

NDumgr.jpeg

5pCJgt.jpeg

Den Haag - Een geparkeerde auto aan de Aagje Dekenlaan is maandagochtend in brand gevlogen/gestoken. De brandweer heeft de auto geblust maar de auto is total-loss. (Foto's: Ingezonden via de WhatsApp tiplijn 0615151512)

m26fF2.jpeg

phLZ9a.jpeg

y0xcfs.jpeg

Zoetermeer- Een rijdende auto vloog maandagochtend op de Schiebroekstraat in brand. Hoe het heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De auto is total-loss. (Foto's: Ingezonden via de WhatsApp tiplijn 0615151512)

SUlyHG.jpeg

cFEiuu.jpeg

Poeldijk - Op de kruising van de Voorstraat met de Nieuweweg werd vanavond een fietser aangereden door een auto. De fietser kwam daarbij tegen de voorruit van de auto terecht en raakte gewond. Het slachtoffer is in de ambulance onderzocht en is daarna met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Gabi Gonzalez)

D5c6kp.JPG

pPleU8.JPG

81eLnq.JPG

wIPCKF.JPG

Zaterdag 7 december:

Zoetermeer - Op de Oostweg/N470 vond aan het einde van de middag een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Twee inzittenden zijn in de ambulance onderzocht. Het is niet bekend of zij zijn vervoerd. (Foto's: Remco F. Gerritsen)

B3VtRQ.jpeg

LJ0xvO.jpeg

QFIS82.jpeg

Zondag 8 december:

Den Haag - De politie kreeg aan het einde van de middag een melding van een 'steekincident' op de Meppelrade. Ter plaatse bleek het te gaan om een ruzie in de huiselijke sfeer, warbij iemand was mishandeld (niet gestoken) en lichtgewond was geraakt. Een 18-jarige jongen is aangehouden, ook voor belediging van een agent. (Foto's: Nick van Mourik)

pXx2wY.jpeg

KopcuD.jpeg

TPk9rm.jpeg

Nf4Q4A.jpeg