Nieuwsflits week 50

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 50 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 9 december:

Pijnacker - Een automobilist is vanmiddag door onbekende oorzaak met zijn auto achteruit tegen het gezondheidscentrum aan de Acacialaan gereden. Het gezondsheidscentrum liep hierdoor schade op en het perkje voor het centrum moest het ook ontgelden. De hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar gelukkig kwamen de inzittenden met de schrik vrij. Zij zijn in het gzondheidscentrum opgevangen. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd. (Foto's: Olav Spa)

mVKlzK.jpeg

QRTCm7.jpeg

w1VKVG.jpeg

175a0d.jpeg

vvvWM8.JPG

Dinsdag 10 december:

Zoetermeer- Op de Opticaweg is er tijdens het rijden een brandje ontstaan onder de motorkap van een auto. De brandweer had het vuur snel onder controle. (Foto's Arnold Sneeuw)

7YXi9N.jpeg

1uYSgx.jpeg

lcpNHd.jpeg

vojH6a.jpeg

Pijnacker-  Op de N470 is een auto van de weg geraakt. De bestuurder is ongedeerd. Een bergingsbedrijf zal de auto gaan bergen. De politie heeft het rijbewijs van de bestuurder ingenomen. (Foto's: Jim Scheffers)

sJqe01.jpeg

PmN2rk.jpeg

Den Haag - Een automobilist is vanavond op de Oude Haagweg per abuis het vrije tramspoor op gereden en daar vast komen te zitten. Niemand raakte daarbij gewond. Tramlijn 2 was enige tijd gestremd. Berger Vreugdenhil heeft de auto van het spoor getrokken. (Foto's: Dean de Bood)

yoJ0kZ.jpeg

HWzw7a.jpeg

EutAuh.jpeg

Woensdag 11 december 2019

Den Haag- De hulp van de brandweer werd vanmiddag ingeroepen nadat er delen van de gevel van een woning in de Monstersestraat naar beneden was gevallen. Op het moment dat de geveldelen vanaf de tweede etage naar beneden viel, waren er werkzaamheden bezig. De brandweer heeft de gevaarlijke losliggende stelen verwijderd. Bouw en woningtoezicht is ter plaatse gekomen. (Foto's: Arnold Sneeuw)

 tfWC2p.jpeg

LIAsim.jpeg

4AlAWe.jpeg

WmVDAJ.jpeg

Zoetermeer- Op een volkstuincomplex aan de Ruimtebaan heeft korte brand gewoed. De brandweer had het vuur snel onder controle. Over de oorzaak van de brand is niets bekend. (Foto's Wilbert Tintel)

XnK8Tc.JPG

PPZTl4.JPG

DzrLpp.JPG

CnYUGa.JPG

Vrijdag 13 december:

Zoetermeer - Op de A12, ter hoogte van de af- en oprit bij de Oostweg, heeft vanmiddag rond vijf uur een ongeval plaatsgevonden op de rijbaan richting Utrecht. Twee rijstroken waren hierdoor afgesloten. Er is één persoon zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Berger Vreugdenhil heeft één voertuig afgevoerd. (Foto's: Arnold Sneeuw)

Pa2I51.jpeg

pptsIN.jpeg

wORFEm.jpeg

1s6kPD.jpeg

Den Haag - Vanavond is een scooterrijder op de Oude Haagweg op het fietspad aangereden door een afslaand busje. De scooterrijder raakte daarbij gewond en is door het ambulancepersoneel verzorgd. Daarna is hij vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Dean de Bood)

5uMCb7.jpeg

IUohUk.jpeg

KBLaNi.jpeg

Den Haag - In de De Heemstraat is vanavond (niet voor het eerst) een auto op vrije het tramspoor beland. De auto kwam vast te zitten in de modder en is er door een voertuig van de HTM weer uitgetrokken. (Foto's: Dean de Bood)

7tpkp4.jpeg

YX6yzR.jpeg

Mj9Tqo.jpeg

mQeCDa.jpeg

oU9mXA.jpeg

Zaterdag 14 December:

’s-Gravenzande – Een gezellig avondje visite van een autobezitter eindigde in een flink mineur. De man had zijn voertuig geparkeerd aan het Boedijnhof toen zijn voertuig door vermoedelijk een technische mankement volledig uitbrandde. Een twee voertuig heeft schade opgelopen door de hitte van het vuur. Vreugdenhil heeft uit uitgebrande voertuig afgesleept. (Foto’s: Tim de Kleijn)

IYyucO.JPG

QXRVWr.JPG

ta2YRF.JPG

yIe2Bw.JPG

Zondag 15 december:

Poeldijk- Op de N211 (Nieuweweg) ter hoogte van de kartbaan kwamen vanavond een personenauto en een motor met elkaar in botsing. De bestuurder van de motor klapte vol in de zijkant van de personenauto. Wonder boven wonder is de bestuurder van de motor er zonder noemenswaardig letsel vanaf gekomen. (Foto's: Gabi Gonzalez)

2u9HvP.JPG

UMB5kd.JPG

6WuygJ.JPG

kqhYYX.JPG

Hos3IW.JPG