Nieuwsflits week 51

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 51 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 16 december:

Den Haag- Op de Oude Haagweg kwam vanavond een automobilist met zijn voertuig vast te zitten op het tramspoor. Niemand raakte hierbij gewond. Gedurende het incident was tramlijn 2 in beide richtingen gestremd. Bergingsbedrijf firma Vreugdenhil heeft het voertuig van het spoor gehaald en meegenomen.(Foto's: Jerome Kanaalsteeg)

amnBWR.JPG

vERQhH.JPG

yUMBZt.JPG

N4Q06L.JPG

Den Haag- Even na tien uur in de avond werd de brandweer gealarmeerd wegens een brand bij het ROC Mondriaan, gelegen aan de Koningin Marialaan. Wat er precies in brand heeft gestaan is niet bekend. Er zijn een aantal personen door het personeel van de ambulance gecontroleerd op rookinhalatie, één daarvan is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Wallie Zuidpark en Jonathan)

OgVBrD.JPG

MlC2uG.JPG

ZmEGL0.JPG

Woensdag 18 december:

Den Haag- De brandweer moest in de begin van de avond uitrukken vanwege een voertuigbrand op de Erasmusweg. Aan de achterkant van een bedrijfswagen was brand ontstaan. De brandweer had het vuur snel geblust. Over de oorzaak van de brand is niets bekend. Foto's: Arnold Sneeuw)

aOvmZI.jpeg

3jRw4I.jpeg

l5pyhL.jpeg

mVa9m3.jpeg

Zoetermeer - Na een intensieve zoektocht door veel politiemensen, waarbij ook een politiehelikopter werd ingezet, werd een inbreker op het Belvédèrebos aangehouden. De 32-jarige man had geen vaste woon- en verblijfplaats. Foto's: Fred Wolters)

FesPjU.JPG

l6wicI.JPG

bBtenA.JPG

Donderdag 19 december:

Den Haag - Een verwarde vrouw werd kletsnat langs de A4 aangetroffen. Zij verklaarde dat zij even daarvoor met haar voertuig langs de A4 bij Delft te water was geraakt. De brandweer heeft gezocht naar een mogelijk voertuig. Daarbij werd de zoekactie vanuit de lucht ondersteund door een politiehelikopter. Een auto werd echter niet aangetroffen. De vrouw is meegenomen naar het ziekenhuis. (Foto's: Arnold Sneeuw)

WNVYd8.jpeg

OIj2YA.jpeg

g5jzKL.JPG

3Xh7wD.jpeg

Leidschendam - Op de hoofdrijbaan van de A4 richting Leiden, ter hoogte van Leidschendam, botsten om even voor vijf uur enkele auto's op elkaar. Meerdere ambulances rukten hiervoor uit en de hoofdrijbaan moest worden afgesloten. Dat leidde op omringende wegen tot fikse files. Het is niet bekend hoeveel personen naar het ziekenhuis zijn vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

pLDRA9.JPG

5OB2Zx.JPG

RSFWth.JPG

2C3s4N.JPG

Den Haag - Onderaan de oprit van de A12 bij de Maanweg botsten aan het einde van de middag drie voertuigen op elkaar. Het verkeer kwam hierdoor volledig vast te staan. Eén inzitende is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Rene Hendriks)

Gq1N2S.JPG

MTgSQU.JPG

zTaDCa.JPG

ccaypz.JPG

Den Haag - De vrije trambaan op de De Heemstraat heeft zoals bekend een magische aantrekkingskracht op auto's. Ook vanavond belandde een automobilist in de modder en kon er niet zelf meer uit komen. Een tram heeft de auto weer op het asfalt getrokken. (Foto's: Dean de Bood)

kd8lAY.jpeg

oENZOE.jpeg

9Hk06a.jpeg

HRhIcQ.jpeg

Vrijdag 20 december:

Leidschendam - Tijdens werkzaamheden op de Noordsingel zijn vanmiddag twee voertuigen achterop elkaar gebotst. Er werd een ambulance ter plaate gestuurd, maar het bleek dat niemand gewond was geraakt. (Foto's: Sebastiaan Barel)

gfyhD1.JPG

5H3iHv.JPG

vHzgzc.JPG

JmABEF.JPG

CAjiBB.JPG

92HMx9.JPG

Den Haag - Op de Koningskade heeft vanavond rond half tien een kop-staart aanrijding tussen twee personenauto's plaatsgevonden. Eén vrouwelijke inzittende is in de ambulance onderzocht, maar hoefde uiteindelijk niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. (Foto's: Dean de Bood)

ue58IV.jpeg

aeDDMD.jpeg

1qmZbJ.jpeg

NpRy2V.jpeg

Zondag 22 december:

Rijswijk - Vanmiddag rond half drie kwamen een personenauto en een lesauto met elkaar in botsing op de kruising van de Generaal Spoorlaan en de Schaapweg. De lesauto werd daarbij in de flank geraakt. De rijinstructeur is in de ambulance onderzocht, maar is niet vervoerd. (Foto's: Arnold Sneeuw)

TEHbFY.jpeg

5K82A2.jpeg

9u0r1Y.jpeg

Mtnvqx.jpeg

IXRhdC.jpeg

Den Haag - In de Tasmanstraat raakte een persoon vanmiddag gewond nadat deze in een woning van de trap was gevallen. Ambulancedienst en het MMT werden hierop gealarmeerd, maar de inzet van het MMT werd later geannuleerd. Het slachtoffer is later met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Sander Paardekooper)

HVW6uT.JPG

SoHmeO.JPG

PLnS3F.JPG