Nieuwsflits week 1

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 1 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 30 december:

Den Haag - Op de Rijswijkse Waterweg heeft vanmiddag rond twee uur een kop-staart aanrijding tussen twee auto's plaatsgevonden. Twee inzittenden zijn onderzocht in de ambulance, maar er is niemand vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft één auto afgevoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

yN7Xm1.JPG

FavO81.JPG

utpvv0.JPG

ckowyp.JPG

2URNJ0.JPG

Rijswijk - Op de Geestbrug met de Geestbrugkade is vanmiddag een fietser aangereden door een afslaande auto. De fietser is in de ambulance onderzocht, Het is niet bekend of hij daarna is vervoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

5jWd5n.JPG

G1P4Oi.JPG

O3CwT5.JPG

Poeldijk- Bij een eenzijdig ongeval op de Paul Captijnlaan is een personenauto zwaar beschadigd geraakt. Het voertuig kwam hierbij mogelijk even op z'n zijkant terecht, waarna deze weer op vier wielen terecht kwam. Er is tenminste één persoon onderzocht in de ambulance. Mogelijk speelde de gladheid van het wegdek een rol bij het ongeval. (Foto's : Jerome Kanaalsteeg en Nick van Mourik)

d4aFK7.JPG

XeIkIG.JPG

hbG7B1.JPG

YwegFl.jpeg

V2uJaf.jpeg

Vrijdag 3 januari:

's-Gravenzande- Omstreeks het middaguur brak er een brandje uit in de meterkast van een bedrijf aan de Nobelstraat. De brandweer had het vuur snel onder controle. Het nader bericht was 'kleine brand'. (Foto's: Gabi Gonzalez)

hWsuPl.JPG

EaeKyG.JPG

702uta.JPG

LRp6uN.JPG

Zaterdag 4 januari:

Zoetermeer - Op de Olof Palmelaan met de Javalaan is vanavond een automobilist de macht over het stuur verloren, waarna de auto op z'n kant terecht kwam en bijna in de sloot belandde. De bestuurder is onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Wilbert Tintel)

iYlpF2.JPG

7uPMei.JPG

NNsqaD.JPG

QJRlS8.JPG

bjytPV.JPG

Zondag 5 januari:

Wassenaar - De brandweer werd rond kwart voor vijf vanmiddag gealarmeerd voor een schoorsteenbrand in een woning aan de Hoogheemraadstraat. Brandweerlieden zijn met de autoladder omhoog gebracht en hebben de schoorsteen geramoneurd. (Foto's: Herman van der Woude)

tdKp4e.JPG

n3xtCh.JPG

DdEmzo.JPG

f4pGQi.JPG

OFJkQN.JPG