Nieuwsflits week 2

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 2 in de regio hebben afgespeeld.

Dinsdag 7 januari:

Den Haag - Aan de Zuidwal is vannacht een man te water geraakt. Volgens omstanders zou de man in het water zijn gesprongen toen hij door andere mannen achterna werd gezeten. De woordvoerder van de politie meldt dat de man onder invloed was en dat deze ruzie had gehad, maar dat hij zelf te water zou zijn geraakt omdat hij struikelde. De aanwezige getuigen waren niet bereid om een verklaring af te leggen. De man is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Video & foto's: Nick van der Toorn)

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

LycwZp.JPG

aKP0lh.JPG

wWTUzt.JPG

ssR35R.JPG

Naaldwijk - Aan de Hoge Geest kwamen vanmiddag rond half vijf een motor en een auto met elkaar in botsing. De motorrijder raakte daarbij gewond en is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De automobilist was om meerdere redenen de klos: uit een drugstest bleek dat hij vermoedelijk cocaïne en amfetamine had gebruikt, er stonden nog boetes van hem open en bovendien bleek hij te rijden met een ingevorderd rijbewijs. Hij werd daarom aangehouden. (Foto's: Gabi Gonzalez)

DMZNFc.jpeg

zTrhzZ.jpeg

NyJSHe.jpeg

4CFf3M.jpeg

Uj1one.jpeg

Woensdag 8 januari:

Den Haag- De brandweer moest vanmiddag uitrukken voor een brand in een woning aan de Stevinstraat. Volgens bewoners van het wooncomplex zou er de gehele middag al een akoestisch alarm te horen zijn. Toen er even voor vijf uur werd geconstateerd dat er rook in de woning hing, werd de brandweer gebeld. De brandweer had het vuurtje snel onder controle. Het nader bericht is kleine brand.  Er was niemand in de woning aanwezig. Stichting Salvage komt ter plaatse voor afhandeling van de schade. (Foto's: Nicky Pronk)

f55zaP.jpeg

n32uFs.jpeg

fyqgiN.jpeg

Rijswijk - Op de Generaal Spoorlaan met de Schaapweg heeft vanavond een kop-staart aanrijding tussen twee auto's plaatsgevonden. Eén inzittende is na onderzoek in de ambulance, zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Arnold Sneeuw)

MzKCwl.jpeg

06zMpi.jpeg

WZIEqq.jpeg

0cDbhj.jpeg

Donderdag 9 januari:

Den Haag- Een onopvallend politievoertuig knalde tegen een lantaarnpaal op de Ypenburgse Bosweg. Niemand raakte gewond. (Foto’s: Sebastiaan Barel)

lmegPc.JPG

UE8Ygs.JPG

WtRD8F.JPG

mqhtik.JPG

A3B8tq.JPG

5Dxp52.JPG

Zaterdag 11 januari:

Wassenaar - Net toen de bestuurder van een personenauto op de Backershagenlaan een voor hem rijdende brommobiel begon in te halen, besloot een achter hem rijdende bestuurder van een busje hetzelfde te doen. Een botsing was het gevolg. Er was veel schade, maar uiteindelijk raakte niemand gewond. (Foto's: Arthur van Wezel)

T6iJDI.jpeg

tnrkDI.jpeg

wH6l8r.jpeg

IBwGve.jpeg