Nieuwsflits week 4

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 4 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 20 januari:

Den Haag - Op de Melis Stokelaan kwam een Kia Niro in het water terecht. De inzittenden zijn geschrokken maar vervoer naar het ziekenhuis was niet nodig. Berger Vreugdenhil heeft de auto geborgen. (Foto's: Arnold Sneeuw)

ctFNhH.jpeg

Uw15Lu.jpeg

Ju8uJn.jpeg

AGTh7w.jpeg

1VFmqb.jpeg

Pijnacker - Aanrijding auto met twee fietssters op de Komkommerweg in Pijnacker. De fietssters zijn niet vervoerd. (Foto's: Wesley Groothuis)

lJm6sN.JPG

64rvgx.JPG

pGqSQd.JPG

Gfidqm.JPG

Dinsdag 21 januari:

Honselersdijk- Op het terrein van de bloemenveiling aan de Jupiter is vanmiddag een fietser ten val gekomen en gewond geraakt. Beveiligers van Flora Holland hebben eerste hulp verleend in afwachting tot de hulpdiensten. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De inzet van het MMT is gecanceld. (Foto's: Fred van der Ende).

 oRLahH.jpeg

8I1NQV.jpeg

ZwXFPN.jpeg

L52Jwu.jpeg

Woensdag 22 januari:

Den Haag - Op de Kempstraat heeft rond kwart over vier 's-middags een éénzijdig ongeval plaatsgevonden, waarbij een rijdend voertuig in de flank van een geparkeerd voertuig is gereden. Een kind dat in het rijdende voertuig zat is door ambulancepersoneel nagekeken naar aanleiding van de klap die het kind heeft gekregen. Volgens de politie was de bestuurster van het voertuig afgeleid door zaken die zich 'in het voertuig' afspeelden en hield hierdoor niet de aandacht op de weg. Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft de berging van het beschadigde voertuig verzorgd. (Foto's: Dejan Jeremić)

nbPkmr.JPG

pk2qmi.JPG

WYJjbb.JPG

RdQLJ8.JPG

Donderdag 23 januari:

Voorburg - Op de Corbulokade is vanmiddag een hondje te water geraakt. Een dappere omstander is het water in gegaan om het hondje eruit te halen. Het mocht echter niet baten.. (Foto: Tim Janssen)

1hSDOQ.jpeg

Vrijdag 24 januari:

Den Haag - Een auto en een scooter kwamen vrijdagavond met elkaar in botsing in de Lekstraat. De scooterrijder raakte daarbij gewond en is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De rijbaan richting Binckhorstlaan was door het ongeval enige tijd afgesloten en dit veroorzaakte een file achter het ongeval. (Foto's: Dean de Bood)

p6k2hY.jpeg

tpMnfD.jpeg

ctKtyq.jpeg

bBgaib.jpeg

Zaterdag 25 januari:

Rijswijk - Op de Hammarskjöldlaan hebben enkele appartementen vannacht waterschade opgelopen nadat op de vierde verdieping een boiler was gaan lekken. De overlast was zo erg dat de brandweer werd opgeroepen om het water onder andere met waterstofzuigers te verwijderen. Salvage zal de betreffende bewoners bijstaan bij het afhandelen van de schade. (Foto's: Mitchel van Eijk)

pgFFv8.jpeg

TICiNd.jpeg

zIYQGj.jpeg

jULH97.jpeg

WRnsYW.jpeg

Den Haag - In de Duinstraat is vanmorgen een tramstel van lijn 16 ontspoord. De Duinstraat was hierdoor enige tijd afgesloten voor het verkeer. Door achteruit te rijden kon de tram weer worden hersporod. Het wegdek moest wel nog worden gerepareerd. (Foto's: Pieter Pronk)

AEFyfa.jpeg

XPaE2c.jpeg

PYcbtN.jpeg

rMwusD.jpeg

PJnWUh.jpeg

Leidschendam - Op de Sportparkweg komt een 6-jarige jongeman met de voetjes tussen de spaken van de fiets terecht. De brandweer wordt gealarmeerd om hem te bevrijden, maar handhavers van de gemeente zijn er eerder en knippen een paar spaken door. Tijdens het wachten op de ambulance krijgt de jongen een traumabeer en een echte politiemuts op het hoofd. Waarschijnlijk zal hij niets aan het ongelukje over houden (foto's: Rene Hendriks)

g1jS4m.jpeg

eo6rfD.jpeg

jegWCz.JPG

Den Haag - Vanavond vond er in de Rottumsestraat een vechtpartij plaats. Daarbij zijn volgens de politie zijn gestoken en raakten een man en een vrouw lichtgewond. Er is één persoon naar het ziekenhuis vervoerd. Een vrouw en haar dochter zijn volgens de politie als verdachte aangehouden. (Foto's: Dean de Bood)

0x9JVF.jpeg

chCdzU.jpeg

nwqi3y.jpeg

Zondag 26 januari:

Den Haag - Op de Dedemsvaartweg is vannacht een auto over de kop geslagen.Daarbij zijn ook enkele geparkeerde auto's beschadigd geraakt. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar er zou niemand zijn vervoerd. Wel moest de bestuurder mee naar het bureau. Het is nog onbekend waarvoor dat was. (Foto's: Via WhatsApp 0615151502)

MLJTUu.jpeg

Y5XJF1.jpeg