Nieuwsflits week 5

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 5 in de regio hebben afgespeeld.

Dinsdag 28 januari:

Zoetermeer - Op de Rokkeveenseweg staat rond tien uur vanavond een geparkeerde trailer van een vrachtwagen in brand. De tankautospuit van kazerne Oosterheem wordt hierop gealarmeerd. Het blijkt dat de trailer is geladen met oud papier. De brandweermensen hebben de brand snel onder controle. (Video en foto's: Herman van der Woude en Sebastiaan Barel)

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

c3KcPO.JPG

0AmAga.JPG

J0NYyL.JPG

hKgSFH.JPG

LYaoyA.JPG

rKqnoK.JPG

Donderdag 30 januari:

Zoetermeer - De ambulancedienst werd vanmiddag gealarmeerd in verband met een medische noodsituatie in een woning aan de Louis Pasteurlaan, waar een persoon gewond was geraakt. Twee ambulances zijn ter plaatse geweest. Het slachtoffer is met spoed vervoerd. Onderweg is bij het tankstation Knorrestein op de A12 een rendez vous geweest met het MMT, die aldaar met de traumahelikopter was geland. (Foto's: Arnold Sneeuw)

EOfXma.jpeg

PVWyPh.jpeg

cLKp0I.jpeg

rVx9oE.jpeg

Zoetermeer- In het magazijn van een vestiging van de Kruitvat, aan de Burgemeester van Leeuwenpassage brak vanmiddag een brandje uit. Wat er precies heeft gebrand is niet bekend. De brandweer had het brandje snel onder controle. De rook is door middel van een overdrukventilator weggeblazen. Ten tijde van de brand waren meerdere winkels ontruimd. (Foto's : Arnold Sneeuw)

EpVj3C.jpeg

aDF9Kc.jpeg

WkgDXG.jpeg

jurYXe.jpeg

Vrijdag 31 januari 2020:

's-Gravenzande - Rond tien voor zes vanmiddag werd brand gemeld in een woning aan de Gasthuislaan. Hierop werden brandweereenheden van kazernes 's-Gravenzande, Monster en Naaldwijk gealarmeerd. Ter plaatse bleek dat er iets mis was gegaan bij het kokkerellen. De brand was snel onder controle. Eén persoon is onderzocht in de ambulance. (Foto's: Fred van der Ende)

fZW6m6.jpeg

PFtXgI.jpeg

ioxEJd.jpeg

pSGWgV.jpeg

X6eX8o.jpeg

Den Haag - Een auto op de Laakkade is vrijdagavond in brand gevlogen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De brandweer heeft de brand geblust. (Foto's: Roy Wolters en Wesley Groothuis)

N4dhfJ.JPG

gjZjUH.JPG

y629oM.jpg

Zondag 1 februari:

Den Haag - Rond half elf 's-ochtends is een kerende vrachtwagen met de achterzijde tegen een glazen overkapping op de Jan Hendrikstraat gereden, tegenover het gelijknamige politiebureau. Om te voorkomen dat de beschadigde glasplaten op nietsvermoedende passanten zouden vallen is de brandweer ter plaatse gekomen om enkele platen preventief te verwijderen. (Foto's: Dejan Jeremić)

y1n7bS.JPG

oRnWiV.JPG

HNbbLU.JPG

Den Haag - De hulpdiensten kregen zaterdagavond omstreeks acht uur een melding van een keukenbrand aan de Zuidwal. Ter plaatse trof de brandweer geen brand aan, maar rook men wel een brandlucht. Via de hoogwerker werd het dak en de schoorsteen gecontroleerd. In de woning ging de brandweer met warmtebeeldcamera en een breekijzer op zoek naar de oorzaak van de brandlucht. (Foto's: Sander Paardekooper)

KLnEXm.JPG

sOyIrt.JPG

jfwQHs.JPG

WyL1Fx.JPG

Zondag 2 februari:

Naaldwijk - Voorbijgangers zagen rond kwart voor één vannacht in een sloot op de kruising van de Hoge Geest met de Geestweg een fiets onder water liggen, waarvan het achterlicht nog brandde. Hierop zijn de hulpdiensten op de hoogte gesteld, waarop brandweer en politie ter plaatse zijn gekomen. Brandweerlieden van kazerne Naaldwijk hebben de damesfiets op het droge gehaald en hebben vervolgens de sloot doorzocht. Er werd echter niemand aangetroffen. De politie heeft de fiets meegenomen naar het bureau. (Foto's: Fred van der Ende)

9IrL5R.jpeg

x7hFbq.jpeg

KWqJHQ.jpeg

s3udg3.jpeg

hVhdwW.jpeg

Xqev4c.jpeg