Nieuwsflits week 6

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 6 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 3 februari:

Den Haag - In de Morsestraat zijn vanavond een scooter en een auto met elkaar in botsing gekomen. De scooterrijder is in een ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Dean de Bood)

WIMZaK.jpeg

Jh1G4x.jpeg

6hahQq.jpeg

CxczjX.jpeg

91Fubi.jpeg

Rijswijk - In de Willem van Rijswijckstraat heeft vanavond een bandje gewoed in een garagebedrijf. Het brandje was snel geblust. De brandweer heeft daarna het pand gecontroleerd en geventileerd. (Foto's: Arnold Sneeuw)

SSn8Ot.jpeg

j9gX9u.jpeg

TgwFZC.jpeg

5Cl3oy.jpeg

Den Haag - Zeker niet voor het eerst belandde een personenauto vanavond op het vrije tramspoor op de kruising van de Oude Haagweg met de Groen van Prinstererlaan. De auto kon niet zelfstandig uit het grond worden gereden, dus personeel van de HTM heeft geholpen de auto weer op het asfalt te zetten. (Foto's: Dean de Bood)

aAMvRc.jpeg

AxBtgM.jpeg

B9xkGE.jpeg

tsU3XR.jpeg

Den Haag - De bezorgdiensten hadden het vanavond zwaar te verduren in de regio. Was het eerder vanavond Hello Fresh die bijna kopje onder ging in Delft, vanavond botsten een bezorgscooter en een wagentje van PicNic met elkaar op de Schenkkade. Gelukkig was er alleen materiële schade. (Foto's: Herman van der Woude)

Whgy4V.JPG

3ZY6ap.JPG

nRAMxW.JPGDinsdag 4 februari:

Zoetermeer - In de Edelgasstraat kwamen vanmiddag twee auto's met elkaar in botsing. Eén van de auto's werd daarbij tegen een geparkeerde auto geduwd, waardoor ook die auto schade opliep. er vielen bij dit ongeval geen gewonden. (Foto's: Arnold Sneeuw)

81YkvV.jpeg

lUSsa5.jpeg

FaU66j.jpeg

R65j1L.jpeg

Pijnacker - Op de Parklaan is vanavond een personenauto vermoedelijk tegen een geparkeerde auto gebotst. De schade was aanzienlijk, maar er vielen geen gewonden. Berger Vreugdenhil heeft de auto's afgevoerd. (Foto's: Mitchel van Eijk)

2uwCMq.jpeg

8eUBS6.jpeg

HIAULZ.jpeg

cZBQo6.jpeg

Den Haag - Vanavond heeft een brandje gewoed in een portiekwoning aan de Apeldoornselaan. Omringende woningen zijn tijdelijk ontruimd geweest. Er is één bewoner naar het ziekenhuis vervoerd, vermoedelijk wegens rookinhalatie. (Foto's: Dean de Bood)

PVJhmt.jpeg

SnT8TE.jpeg

8FCoJa.jpeg

WXVR4A.jpeg

J2NdRT.jpeg

Den Haag - Omstreeks tien uur vanavond kwamen twee personenauto's met elkaar in botsing op de Soestdijksekade, ter hoogte van de Jutphaasstraat. Beide auto's raakten zwaarbeschadigd, maar er vielen geen gewonden. De Soestdijksekade was door het ongeval tijdelijk dicht tussen de Vreeswijkstraat en de Volendamlaan. (Foto's: Herman van der Woude)

BPkLdg.JPG

NNAJwB.JPG

nObL4p.JPG

xFcK9Q.JPG

Den Haag - Omstreeks kwart voor elf vanavond botste een voertuig tegen een paal op de kruising van de Lozerlaan met de Meppelweg. Ondanks de forse materiële schade vielen er geen gewonden. (Foto's: Herman van der Woude)

OjKBfb.JPG

7MIMri.JPG

nkU8JG.JPG

Woensdag 5 februari:

Voorburg - Opo de Elzendreef is een automobilist tegen een geparkeerde auto gebotst en is daarna doorgeschoten de struiken in. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar er is niemand vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

JWW9yU.JPG

Wh9zXD.JPG

iPkQqQ.JPG

i9Z6Cl.JPG

Donderdag 6 februari:

Den Haag - Op de Trekweg is een man vannacht rond twee uur door onbekende oorzaak in het water van de Vliet gevallen. Hij was al snel weer op de kant, maar is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere controle. (Foto's: Daan van den Ende)

MEvQCb.JPG

iar05Q.JPG

Ab278v.JPG

mVBKEP.JPG

Leidschendam - Rond kwart over twee is een automobilist in de Nieuwstraat tegen een verkeerspaaltje en lichtmast gebotst, nadat hij moest uitwijken voor een auto die uit een zijstraat kwam. Eén inzittende is naar het ziekenhuis vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. (Foto's: Brian Roeten)

GXGmsu.jpg

QHn0As.jpg

0woHpl.jpg

ifzNjF.jpg

vzic4t.jpg

Vrijdag 7 februari:

Den Haag - Op de Plesmanweg kwamen een auto en een bromfiets rond half elf met elkaar in botsing. De bromfietser raakte daarbij gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. De Plesmanweg was hierdoor tijdelijk afgesloten. (Foto's: Rene Hendriks)

GSRrCM.JPG

DKP8Vw.jpeg

dl0ByV.jpeg

oAbSrq.jpeg

Naaldwijk - Vanmiddag heeft een bedrijfsongeval plaatsgevonden bij het laaddok van een bedrijf aan de Vlietboomgaard. Politie, ambulance en traumahelikopter met het MMT kwamen ter plaatse. De heli is geland bij het bedrijf. Het slachtoffer is verzorgd en is daarna naar een ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Gabi Gonzalez)

3bX2hk.JPG

WpAWgb.JPG

OTwG9j.JPG

7xV51I.JPG

Leidschendam - Vanavond rond tien over tien werd de tankautospuit van kazerne Leidschendam-Voorburg gealarmeerd voor een buitenbrand op de Burgemeester Velthuijsenlaan. Het bleek later echter te gaan om een scooter in brand op het President Kennedyplein. De brandweermensen wisten de brand snel te blussen. (Foto's: Herman van der Woude en Sebastiaan Barel)

B0mBTZ.JPG

VJNA3I.JPG

gPfaVD.JPG

S0sOzc.JPG

Zaterdag 8 februari:

Den Haag - Vannacht rond half drie is een man door onbekende oorzaak te water geraakt op de Dunne Bierkade. Hij is er na enige tijd uti gehaald door voorbijgangers. De man is vervolgens in de ambulance onderzocht en daarna zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Dean de Bood)

t8a8vW.jpeg

yISvfX.jpeg

CaCi0Y.jpeg

QEJc61.jpeg

Den Haag - Zaterdagmiddag zijn er 2 auto's tegen elkaar gebotst op de Neherkade. Een van de auto's vertrok net vanaf tankstation De Haan en zag daarbij een auto over het hoofd die over de Neherkade reed. Een botsing was het gevolg, waarvoor politie en ambulance ter plaatse kwamen. Een bestuurder had last van zijn nek en is ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. Door het ongeval was doorgaand verkeer over de Neherkade niet mogelijk. Verkeer kon het ongeval passeren via het terrein van het tankstation. Dit leverde de nodige file op vanaf Station Moerwijk. (Foto's: Sander Paardekooper)

vxYjgM.JPG

LbEiCr.JPG

rRrNJ5.JPG

8KSXDc.JPG

Pijnacker - Vanavond is een fietser hard ten val gekomen op het Vrouwenrecht. Politie, ambulance en MMT (met de auto) kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer is op een vacuümmatras gefixeerd en is daarna naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft de fiets meegenomen. (Foto's: Olav Spa)

KIAxic.jpeg

l0qaiQ.jpeg

biJ9qD.jpeg

IT6uD5.jpeg

Zondag 9 februari

Leidschendam- In het water aan de Westvlietweg werd vanmorgen een fiets aangetroffen. Een duiker van de brandweer heeft diverse zoekslagen in het water gemaakt, maar er werd niemand aangetroffen (Foto's: Sebastiaan Barel)

vdJph6.JPG

P09347.JPG

v7jYL3.JPG

TT2NYC.jpeg

Den Haag- In een flatwoning aan de Groen van Prinstererlaan brak vanmorgen een brandje uit. De bemanning van kazerne Loosduinen waren snel ter plaatse en wisten erger te voorkomen. Het nader bericht was 'kleine brand'. (Foto's: Nick v/d Toorn)

2tAGZj.JPG

WeH55X.JPG

Oe3zGK.JPG

oWi2NM.JPG

Zoetermeer - Op de Vierde Stationsstraat is vanavond een scooterrijder in botsing gekomen met een auto. de scooterrijder raakte daarbij gewond. Het slachtoffer is in de ambulance onderzocht en is daarna vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Roy Wolters)

YiO4TJ.JPG

5MxJyO.JPG

fVvbz9.JPG

c3qBj1.JPG

djY6lH.JPG

Den Haag - Op de Zwaartvegersgaarde heeft een brandje gewoed in de kelder van een portiekwoning. Acht woningen zijn tijdelijk ontruimd geweest.
Bij de brand is niemand gewond geraakt. Wel zijn er vijf mensen door het ambulancepersoneel onderzocht op rookinhalatie. (Foto's: Tim de Kleijn)

V763YA.JPG

Wqqtvx.JPG

Po9XjO.JPG

f0qB9i.JPG

Leidschendam - Op de Kostverlorenweg is vanavond een auto van de weg geraakt en in een sloot terecht gekomen. Volgens de bestuurster kwam dit omdat zij moest uitwijken voor een fietser. Een bergingsbedrijf heeft de auto, van nog geen maand oud, uit de sloot gehaald. (Foto's: Danny Botman)

Xr0LEJ.JPG

1CZsi2.JPG

qEGZF8.JPG