Nieuwsflits week 7

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 7 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 10 februari:

Den Haag - Op de Lobelialaan waren enkele dakpannen naar beneden gevallen. De politie had hierdoor een deel van het trottoir afgezet. De hoogwerker van de brandweer was ter plaatse gekomen en een brandweerman heeft de overige losliggende dakpannen verwijderd. (Foto's: Nick v/d Toorn)

lIZ22A.JPG

YkHjlw.JPG

9YZY4B.JPG

Den Haag-  De brandweer moest vanmiddag uitrukken vanwege een melding van koolmonixde in een woning in de Bullstraat. Twee personen zijn voor de zekerheid per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere controle. (Foto's: Arnold Sneeuw)

4bf9cx.jpeg

HmMpgU.jpeg

's-Gravanzande- Aan de Maasdijk raakte vanmiddag door een nog onbekende oorzaak een paard te water. Het dier is door de eigenaar alsmede door de hulp van de brandweer uit het water geraakt. Voor zover gewond raakte het paard niet gewond. (Foto's: Fred v/d Ende)

JHWj1k.jpeg

A4JuaJ.jpeg

Den Haag - Rond half zes vanmiddag werd een brand gemeld in een woning aan de van Ruijsdaelstraat. De brandweer zette de bemanning van één tankautospuit in en het nader bericht was daarom 'kleine brand'. Eén persoon is in de ambulance onderzocht, maar die hoefde niet te worden vervoerd. De van Ruijsdaelstraat was enige tijd afgesloten vanwege de brand. (Foto's: Arnold Sneeuw)

KjTTXG.jpeg

pnMHU5.jpeg

G8ce5h.jpeg

WwOso7.jpeg

Dinsdag 11 februari:

Den Haag - Om even na middernacht kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de De Sillestraat. Eén van de auto's raakte daarbij ook nog een geparkeerde auto. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar er hoefde niemand te worden vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

S1xizE.JPG

Ilr3i5.JPG

tz8aIR.JPG

tD8lSM.JPG

RSijqI.JPG

Zoetermeer - De brandweer werd vanmorgen gestuurd naar het Willem-Alexanderplantsoen waar een forse boomtak 'op half zeven hing' en gevaar opleverde voor voorbijgangers. De brandweerlieden hebben ervoor gezorgd dat de boomtak geen ellende kon aanrichten. (Foto's: Arnold)

alt4Su.jpeg

NRvvDu.jpeg

pbTX4s.jpeg

L6ohRS.jpeg

DipyP4.jpeg

Woensdag 12 februari

Zoetermeer - Op de A12 tussen Den Haag en Zoetermeer vond rond kwart voor twee vanmiddag een aanrijding plaats tussen enkele voertuigen. Eén persoon is door het ambulancepersoneel onderzocht en zonder spoed vervoerd. Enkele rijstroken moesten tijdelijk worden afgesloten. Berger Vreugdenhil heeft de voertuigen afgevoerd. (Foto's: Arnold)

sXrzxQ.jpeg

q8g2vm.jpeg

dhvXqU.jpeg

Fk0cLe.jpeg

Den Haag- De brandweer moest vanmiddag uitrukken vanwege een brand in een woning aan de Neptunusstraat. De brand was gelukkig snel onder controle waarna het nader bericht 'kleine brand' kon worden gegeven. Nadat de woning was geventileerd konden de bewoners weer naar binnen. (Foto's: Dean de Bood en Nicky Pronk)

eKnqQg.jpeg

fWlZ5R.jpeg

WjjY20.jpeg

9IclPu.jpeg

Vrijdag 14 februari:

Den Haag - Een automobilist moest vanmiddag in de Wouwermanstraat plotseling uitwijken voor een fietsster. Daardoor botste hij met zijn auto tegen een parkeerautomaat die op de stoep stond. Auto en parkeerautomaat raakten flink beschadigd; de fietsster liep voor zover bekend licht letsel op. (Foto's: Lucien de Vries)

U8UWUo.jpeg

ieWh8g.jpeg

YzU0zB.jpeg

V8dt2u.jpeg

Zaterdag 15 februari:

Nootdorp - Een klusser was vanmiddag op de Koperslager zo enthousiast aan het gravn bij een tuin, dat een gasleiding werd geraakt en een gaslekkage ontstond. De brandweer werd ter plaatse gestuurd, maar het was uiteindelijk Stedin dat het gaslek heeft gedicht. (Foto's: Jim Scheffers)

BfK6wc.jpeg

oyqJPr.jpeg

91vTwl.jpeg

GAeHSR.jpeg

Zondag 16 februari:

Zoetermeer - Vanavond rond half twaalf heeft er op de Australiëweg een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een auto is toen op het viaduct ter hoogte van de Randstadrail hard op de vangrail gebotst. De klap was zo hard dat een deel van de vangrail onderaan het viaduct terecht kwam. Politie, ambulancedienst en het MMT zijn ter plaatse gekomen. De bestuurder van de auto is met spoed vervoerd. Berger BRL heeft de auto afgevoerd.

HuCFus.jpeg

KviUjH.jpeg

SkWlvX.jpeg

sW5x82.jpeg

v02lBe.jpeg