Nieuwsflits week 8

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 8 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 17 februari:

Den Haag - Nabij de Uithof aan de Jaap Edenweg waren enkele vaten met chemicaliën gedumpt. Een boswachter heeft de vaten bewaakt in afwachting tot de politie en brandweer. Uit onderzoek van de brandweer moet wijzen om wat voor stof het precies gaat. (Foto's: Ivar Gieles)

J0uj0f.JPG

zKLPDB.JPG

dkeIRR.JPG

t5c9Gv.JPG

Dinsdag 18 februari:

Den Haag - Op het Spui is vanavond een fietser ten val gekomen en zwaargewond geraakt. Behalve de ambulancedienst is ook het MMT ingezet. De fietser is gereanimeerd en met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Nicky Pronk)

AdWLU8.jpeg

jCJmIp.jpeg

QUt1yF.jpeg

Woensdag 19 februari

Den Haag- Even voor een uur vond er een aanrijding plaats tussen twee voertuigen op de Prinsegracht. Gelukkig bleef het alleen bij materiële schade en raakte er niemand gewond. De politie heeft geholpen bij het invullen van het schadeformulier. ( Foto's: Maurice Schotman)

VzDjQo.jpeg

5ZbBQ8.jpeg

oT72W6.jpeg

Vrijdag 21 februari

Den Haag- Bij een aanrijding tussen twee voertuigen op het Schenkviaduct is vrijdagavond veel schade ontstaan. Een ambulance heeft meerdere personen ter plaatse nagekeken op verwondingen. Volgens omstanders zou zeker één persoon daadwerkelijk gewond geraakt zijn bij het ongeval.(Foto's: Nick van der Toorn)

xb7F21.JPG

f1RRpU.JPG

KevOoC.JPG

Zaterdag 22 februari:

's-Gravenzande- Een brandje in een kleine opslagruimte naast een school aan de Eikenlaan kon door de brandweer snel worden geblust. Het nader bericht was 'kleine brand'. Over de oorzaak van de brand is niets bekend. (Foto's: Fred van der Ende)

0VXG9m.jpeg

PbMIrG.jpeg

dYVm8t.jpeg

t8VixU.jpeg

 

 

Zondag 23 febuari:

Wassenaar - Op de kruising van de N44 met de Zijdeweg zijn rond het middaguur twee auto's met elkaar in botsing gekomen. de schade was groot. Verkeer vanuit de richting van Den Haag ondervond veel hinder van het ongeval. Er is één inzittende lopend de ambulance in gegaan om onderzocht te worden. Beide vortuigen zijn door de berger afgevoerd. (Foto's: Herman van der Woude)

khIICo.jpeg

FPZsW9.jpeg

X8jNpA.JPG

8HFX9t.jpeg

QDaRbu.JPG

Pijnacker - Door de hard wind is vanmorgen op de Rivierenlaan het dak van een uitbouw van een woning gewaaid. De hoogwerker van kazerne Delft is ter plaatse geweest en de brandweerlieden hebben het dak weer bevestigd. (Foto's: Sam Treewood)

wizK6R.JPG

JaBRsL.JPG

b8zJ0e.JPG

cgWke9.JPG

Rijswijk- Bij een nieuwbouwflat aan de Generaal Spoorlaan vielen vanmiddag door de hevige wind stukken glas naar beneden. Gelukkig raakte er niemand gewond. De brandweer heeft met behulp van een hoogwerker de overige losse stukken verwijderd. Waardoor de ramen precies braken is niet bekend. (Foto's: Nick van Mourik)

NVy0K2.jpeg

rmPpOq.jpeg

DMLsFk.jpeg

wArZL0.jpeg

 

Den Haag - Op het Nieuwveensepad ziet een scooterrijder een maxi-cosi in het water liggen. De gewaarschuwde politie besluit weer de brandweer te laten komen; om de sloot te doorzoeken en de maxi-cosi eruit te halen. Uiteindelijk wordt er niemand in het water aangetroffen (foto's: Sander Paardekooper en Rene Hendriks)

DOaS0t.JPG

oHV5FB.JPG

fdepA7.JPG

5Z47pK.JPG

iN43L0.JPG