Nieuwsflits week 10

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 10 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 2 maart:

Den Haag - Rond kwart voor negen is vanmorgen door nog onbekende oorzaak een auto op de trambaan van Het Kleine Loo terechtgekomen en tot stilstand gekomen tegen een bovenleidingsmast. Door dit incident konden trams van lijn 6 korte tijd in beide richtingen niet rijden. Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft de auto van de trambaan getakeld, waarna alle exploitatie weer hersteld kon worden. (Foto's: Machiel Janssen)

t7eS3F.jpeg

ynh8pa.jpeg

ZCwdhZ.jpeg

Den Haag - Een scooterrijder is vanavond gewond geraakt toen hij op de kruising van de Weimarstraat en de Beeklaan onderuit ging. De scooterrijder moest uitwijken voor een auto en kwam daarbij ten val. Het tramverkeer was ter plaatse enige tijd gestremd door het ongeval. Het slachtoffer is zonder spoed vervoerd. (Foto's: Dean de Bood)

Z0HeOs.jpeg

qQOlph.jpeg

hoMyFB.jpeg

Ir6Wz2.jpeg

Dinsdag 3 maart:

De Lier - In een bedrijf aan de Scheeweg heeft vanmiddag rond kwart voor twee een ongeval plaatsgevonden. Brandweer en ambulancedienst kwamen hiervoor ter plaatse. Mogelijk heeft een werknemer bekneld gezeten en was daarom de komst van de brandweer gewenst. Het slachtoffer is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Gabi Gonzalez)

ObqsVV.jpeg

uapTpE.jpeg

l05uzq.jpeg

Woensdag 4 maart:

Delft- Op de Schieweg ter hoogte van de Faradayweg vond vanmiddag een ongeval plaats tussen een vrachtwagen en een personenauto. De personenauto raakte bij het ongeval zwaar beschadigd. Voor zover bekend raakte er bij het ongeval niemand gewond. Het voertuig is later afgevoerd door een berger. (Foto's: Sander Paardekooper)

JnsUJw.jpeg

CmFHZX.jpeg

0TQdUB.jpeg

kaU1mD.jpeg

Donderdag 5 maart:

Delft- Tijdens werkzaamheden in een laboratorium van TNO/TU Delft op de van der Waalsweg, is tijdens het overgieten van waterstoffluoride een kleine hoeveelheid gemorst over de handschoenen van een student. Omdat waterstoffluoride een zeer corrosief zuur is werd de hulp van de brandweer ingeroepen. De student is ter controle naar het ziekenhuis vervoerd en de brandweer heeft het gemorste goedje veiliggesteld. Medewerkers van het laboratorium waren tijdelijk ontruimd naar een ander gedeelte van het pand. (Foto's: Gabi Gonzalez)

7cUqAq.jpeg

bR2rZU.jpeg

o5EAJa.jpeg

Vrijdag 6 maart:

Leidschendam - Een oudere dame heeft vanmiddag per ongeluk haar portemonnee laten vallen in een ondergrondse afvalcontainer op de Gravin Juliana van Stolberglaan. De bemanning van de tankautospuit van kazerne Leidschendam-Voorburg heeft het kleinood opgevist en bij de opgeluchte dame terugbezorgd. (Foto's: Lucien de Vries)

99uCv6.jpeg

eSSLz0.jpeg

FWpXoY.jpeg

Poeldijk - Een automobilist werd vanavond op de Monsterseweg/N211 in de flank aangereden door een auto die vanaf de Slachthuiskade kwam. De bestuurder van de aangereden auto verloor daardoor de macht over het stuur en belandde tegen de gevel van een woning. De veroorzaker is na het ongeval doorgereden. Er is niemand gewond geraakt, maar de auto was zwaar beschadigd. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. (Foto's: Kevin Dijkhhuizen)

AopCj8.jpeg

zxiXp4.jpeg

YC3lMh.jpeg

pfqsQQ.jpeg