Nieuwsflits week 11

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 11 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 9 maart:

Den Haag - Door een nog onbekende oorzaak brak er brand uit in een geparkeerd voertuig aan de Ammunitiehaven. Ondanks dat de brandweer snel ter plaatse was moet het voertuig als verloren worden beschouwd. Foto's : Edwin Monroy

7oxr2S.jpeg

OzQEH0.jpeg

lJzJfL.jpeg

Y1qrDE.jpeg

Dinsdag 10 maart:

Den Haag - Rond half negen vanavond kreeg de brandweer een melding binnen van een gebouwbrand aan het Willem Dreespark. Eenmaal ter plaatse bleek er daadwerkelijk brand te zijn. De brandweer kon de brand snel blussen. Eén persoon is door een toegesnelde ambulance nagekeken op rookinhalatie. Er hoefde niemand naar het ziekenhuis. Foto's: Nick van Mourik 

KhSc0I.jpeg

QBaxkC.jpegK0L34U.jpeg

dykaUy.jpeg

Woensdag 11 maart:

's-Gravenzande - Vanmiddag rond half zes waren een aantal auto's betrokken bij een kop-staart aanrijding op de Koningin Julianaweg. Eén persoon moest in de ambulance worden onderzocht. De rijbaan richting Monster was enige tijd dicht. (Foto's: Fred)

KKJniJ.jpeg

qZy96G.jpeg

270CY8.jpeg

u3lZR5.jpeg

Zaterdag 14 maart:

Zoetermeer - Politie, ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel medisch Team werden vanmorgen gestuurd naar een medische noodsituatie in een woning aan de Hazerswoudestraat. De traumahelikopter is op een grasveld nabij de woning geland. Motorrijders van de politie waren opgeroepen voor een eventuele begeleiding, maar dat is geannuleerd. (Foto's: Jim Scheffers)

xNDQrv.JPG

rRZv3N.jpeg

pmeZMs.jpeg

BdWxXp.jpeg

Den Haag - Vanmorgen is een brandje ontstaan tijdens werkzaamheden op het dak van een woonboot aan de Conradkade. Meerdere brandweereenheden werden ter plaatse gestuurd, maar het brandje was snel geblust. De brandweer heeft wel nog gecontroleerd of de brand niet in het dak was geslagen. (Foto's: Dejan Jeremic)

0eKqFA.JPG

IoY4d6.JPG

qdrmrD.JPG

9DvHh5.JPG

PEnPnn.JPG

Zondag 15 maart:

Den Haag - Vannacht rond kwart voor één werd de brandweer gebeld omdat er brand was ontstaan in een geparkeerd busje op de Houtrustweg. Toen de brandweer ter plaatse was, bleek er veel rook uit het busje te komen. De brandweer heeft het brandje geblust. Het is niet bekend hoe de brand is ontstaan. (Foto's: Dean de Bood)

DlDCkz.jpeg

2hkFpC.jpeg

sMfv1h.jpeg

rOGyys.jpeg

Den Haag - Een opzittende van een motor is vanmiddag rond kwart voor zes gewond geraakt bij een ongeval op de Mient. De bestuurder van de motor moest hard remmen voor een auto die uit een zijstraat kwam en hierop is de motorrijder met zijn passagier onderuit gegaan. Beiden zijn door het ambulancepersoneel onderzocht en één van beiden is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Dean de Bood)

oZEXUG.jpeg

AVB6Cp.jpeg

AWZ6Is.jpeg

bDxOxu.jpeg

ouYaH8.jpeg