Nieuwsflits week 15 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 15

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 15 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 7 april:

Den Haag - Op het dak van een woning aan de Kranenburgweg brak vanmorgen omstreeks half twaalf brand uit. De tankautospuit van kazerne Scheveningen was snel ter plaatse en had het brandje snel onder controle. Vermoedelijk was er na aanleiding van werkzaamheden op het dak brand ontstaan. Bij de brand raakte niemand gewond. (Foto's: Dean de Bood en Nicolas Rjnfrank)

4ZUrjo.jpeg

QaxXqE.jpeg

980iR4.jpeg

LgedPF.jpeg

Woensdag 7 maart:

Den Haag- De brandweer moest vanmiddag naar de van Stolkweg vanwege een kat in een boom. Een brandweerman heeft via de hoogwerker het poesebeest na en kat-en-muisspel kunnen vangen. (Foto's: Nicky Pronk)

3XWGu1.jpeg

pXIk7e.jpeg

0v0dWd.jpeg

Honselersdijk- Op de N213 vond vanmiddag een ongeval plaats tussen een scooter en een afslaande personenauto. De bestuurster van de scooter kon zelfstandig in de ambulance stappen voor verdere controle. (Foto's: Ivar Gieles)

J14nRj.jpeg

G4cFqW.JPG

EnYmgi.jpeg

Den Haag- In de Engelenburgstraat brak even voor zes uur -door een nog onbekende oorzaak- brand uit in een schuur. De brandweer was snel ter plaatse en kon erger voorkomen. Het nader bericht was 'kleine brand'. (Foto's: Dean de Bood)

II01nT.jpeg

FuQsiB.jpeg

aGeuZF.jpeg

8fIrRU.jpeg

Delfgauw- In een woning aan de Scheepmakersingel is een klein brandje ontstaan. Mogelijk in een accu van een laptop. Meerdere ambulances kwamen ter plaatse om een aantal personen te onderzoeken op rookinhalatie. (Foto's: Daan van den Ende)

xLQ6eH.JPG

0LLUT7.JPG

Aci1CH.JPG

Leidschendam- Een brand in een afvalcontainer aan de Warmoerzierstraat dreigde vanavond over te slaan naar een bovengelegen woning. De tankautospuit van kazerne Leidschendam-Voorburg was gelukkig snel ter plaatse waarop het vuur met één straal hoge druk werd bestreden. De geval van het appartementencomplex liep hierbij lichte brandschade op. Omdat er werd gesproken door getuigen dat er vooraf de brand enkele harde knallen waren gehoord, ging de politie in de omgeving op zoek naar de mogelijke dader(s). (Foto's en video: Sebastiaan Barel)

fexJbp.jpeg

wY87Wl.jpeg

5VavpW.jpeg

w2yjs0.jpeg

Vrijdag 10 april:

Den Haag - Vanmiddag rond kwart voor één kwamen een busje en een auto met elkaar in botsing op de Hofzichtlaan ter hoogte van het Elviraland. Eén inzittende is door het ambulancepersonel onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Herman van der Woude)

0ug3fh.jpeg

aKkyBI.jpeg

dydVvv.jpeg

Voorburg - Op de Voorburgseweg Leidschendam komt een bouwvakker ten val. Om hem te verzorgen werden een ambulance en een traumaheli ter plaatse gestuurd. De helikopter landde op het grasveld op de Cornelis Voorhoevelaan in Voorburg. Dat trok (op een mooie zonnige dag) veel bekijks.

Video: Aad

Foto's: Rene Hendriks en Sebastiaan Barel

HHmBJf.JPG

LVon0y.JPG

Yqhj2I.JPG

iO6FKl.JPG

SOeyGA.JPG

kgpxK1.JPG

Video: Aad

Zaterdag 11 april:

Den Haag - Vanmiddag rond kwart over twee is brand ontstaan in een portiekwoning aan de Joseph Ledelstraat. De brand is ontstaan in een wasdroger. Het brandje was snel onder controle en het nader bericht was 'kleine brand'. De wasdroger is naar buiten getild en daar verder afgeblust. Een bewoner is onderzocht op rookinhalatie maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Dean de Bood)

geZ12T.jpeg

PvU5Da.jpeg

KbRMlq.jpeg

Yv3J4X.jpeg

Den Haag - Vanavond rond half elf is een maaltijdbezorger op het Regentesseplein gewond geraakt nadat hij met zijn scooter ten val was gekomen. Volgens het slachtoffer was hij geraakt door een busje, maar de bestuurder van het busje ontkent dat hij de scooter heeft geraakt. De maaltijdbezorger is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Dean de Bood)

dDArZF.jpeg

hnJKns.jpeg

LeKfLf.jpeg

Den Haag - Vanavond is een kat gewond geraakt nadat ie was aangereden door een auto op de Escamplaan. Agenten hebben zich over het beestje bekommerd. Een medewerker van Dierenambulande Den Haag heeft de kat meegenomen naar een dierenarts. (Foto's: Herman van der Woude)

XWwhnd.JPG

6THV2Q.JPG

Den Haag - De brandweer werd vanavond met spoed gestuurd naar de Marktweg, waar een sterke gaslucht werd geroken. Bij aankomst van de brandweer bleek dat er vlakbij woningen inderdaad een gaslekkage moest zijn. Enkele woningen zijn daarom uit voorzorg ontruimd, terwijl de brandweer een woning heeft geventileerd. Stedin zou voor de afdichting van het gaslek zorgen. (Foto's: Sebastiaan Barel)

44VVKb.JPG

edXzrk.JPG

KdelW9.JPG

a81lge.JPG

Zondag 12 april:

Den Haag - Omstreeks tien voor half drie vannacht werd de brandweer gebeld voor een autobrand in de Bakkersstraat. De tankautospuit van kazerne Centrum werd gestuurd. De brand bleek vooral onder de motorkap te woeden. Deze was snel onder controle. (Foto's: Dean de Bood)

lhzdvi.jpeg

V9DHSa.jpeg

YfEhcH.jpeg

kH5FVu.jpeg

Den Haag - De brandweer werd rond tien voor vier vanmiddag gestuurd naar de Sirtemastraat, alwaar een voertuig in brand zu staan. Aldaar aangekomen troffen de brandweerlieden een brommer aan die in brand was gestoken. Na onderzoek van de politie bleek dat de brommer afkomstig was van diefstal. (Foto's: Dean de Bood)

fVQxNQ.jpeg

rfJ5wb.jpeg

zQxxIP.jpeg