Nieuwsflits week 19

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 19 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 4 mei:

Den Haag - Rond kwart over twaalf vannacht werd er een voertuigbrand gemeld in de Zijpendalstraat. Toen de brandweer ter plaatse was, bleek dat de brand woedde in een geparkeerde bestelbus. De brandweer heeft de brand snel kunnen blussen. Het is niet bekend hoe de brand heeft kunnen ontstaan. (Foto's: Roy Wolters en Dean de Bood)

gua5j8.JPG

yAcVjt.jpeg

C4rAfS.jpeg

eSzTTG.jpeg

RYg7fj.jpeg

Dinsdag 5 mei:

Monster - Een man is vanmorgen gewond geraakt tijdens de verbouwing van een snackbar in de Herenstraat. Politie, ambulance en de traumahelikopter met het MMT zijn ter plaatse gekomen. De traumahelikopter is geland op een veld bij de Havenstraat. Het slachtoffer is verzorgd door MMT- en ambulancepersoneel en is daarna met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Fred van der Ende)

t4K3UL.jpeg

MVb4Ma.jpeg

AKJPB5.jpeg

UqiBX3.jpeg

wnmnML.jpeg

GuGF8Q.jpeg

Dinsdag 5 mei:

Den Haag - Vanavond rond kwart over elf kreeg de brandweer een melding van een 'voertuigbrand' op de Zijpendalstraat. Eenmaal ter plaatse bleek er een grote bouwcontainer in de brand te staan in plaats van een auto. Bij de brand waren veel vlammen en rook te zien. Door de snelle inzet van de brandweer kon de brand snel geblust worden. Brandstichting wordt niet uitgesloten (Foto's: Daan van den Ende)

ImZkJU.JPG

pbA9W1.JPG

h8rJl0.JPG

FRs0Ey.JPG

Dinsdag 5 mei:

Den Haag - Even voor twee uur vannacht kreeg de brandweer een melding van een voertuigbrand aan de Wezelrade. Eenmaal ter plaatse stond er inderdaad een auto in lichterlaaie. De brandweer kon de brand redelijk snel blussen, maar ondanks de snelle inzet mag de auto als verloren worden gezien. (Foto's: Piet de Ruyter)

SXREcR.JPG

Cpc8q5.JPG

DNRjpH.JPG

Donderdag 7 mei: 

Den Haag - Rond tien voor zes vanmiddag heeft er een brandje gewoed bij/in een winkel aan de Oude Haagweg. De brandweer was snel ter plaatse en het brandje was snel onder bedwang. Hierna heeft de brandweer de zaak geventileerd. Wat er precies in brand heeft gestaan is niet bekend. (Foto's: Dean de Bood)

zCCpo9.jpeg

CXxeS1.jpeg

ZCnWw6.jpeg

s3GRcd.jpeg

Wateringen – De bewoners van een woning aan het Zonneblok in werden donderdagavond duur buren geattendeerd dat er vlammen uit de schoorsteen van hun woning kwamen. Hierop is de brandweer ter plaatse gekomen, deze heeft het schoorsteenkanaal door middel van ramoneuren (schoorsteenvegen) schoongemaakt waardoor de brand onder controle was. (Foto’s: Tim de Kleijn)

QlCQsD.jpeg

Jy8wnd.jpeg

Q9hTlB.jpeg

ICeyhC.jpeg

Den Haag - Op de Juliana van Stolberglaan, ter hoogte van de Paulinastraat, is een automobiliste omstreeks kwart over acht vanavond de macht over het stuur verloren en is daarbij op twee geparkeerde auto's gebotst. De bestuurster is in de ambulance onderzocht, maar is niet vervoerd. Het ongeval veroorzaakte flinke schade. (Foto's: Brian Roeten)

MjH6mT.jpeg

8LzluO.jpeg

POAUp8.jpeg

XHTfO0.jpeg

CLaKLK.jpeg

Zaterdag 9 mei:

Den Haag - Op het Statenplein kwamen vanmiddag rond half zes een auto en een bestelbus met elkaar in botsing. Een inzittende van de auto liep hierbij nek- en/of rugklachten op en is door het ambulancepersoneel onderzocht en zonder spoed vervoerd. De brandweer was ook gealarmeerd voor een mogelijke voertuigbrand, maar daarvan was geen sprake. (Foto's: Dean de Bood)

ru8j8z.jpeg

W5Hptp.jpeg

9fv6HB.jpeg

1uKYRY.jpeg

vS7o04.jpeg

Den Haag - Op de kruising van de Nieboerweg met de Houtrustweg, beter bekend als de 'Duindorpdam', werd vanavond een fietsster geschept door een auto. De fietsster kwam daarbij tegen de voorruit van de auto terecht en viel daarna op de grond. Omstanders verleenden eerste hulp. De fietsster is daarna in de ambulance verzorgd, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Dean de Bood)

Dj8t4o.jpeg

Wzz170.jpeg

bULheq.jpeg

3QyQKP.jpeg

piEi03.jpeg