Nieuwsflits week 20

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 20 in de regio hebben afgespeeld.

Dinsdag 12 mei:

Den Haag - Op het terrein van een volkstuinvereniging op de hoek van de Dedemsvaartweg met de Meppelweg is vanmiddag een oudere dame te water geraakt. Zij kon snel op de kant komen c.q. worden gehaald en is in de ambulance onderzocht. (Foto's: Nicolas Rijnfrank en Jack Bosma)

l1Ycuv.jpeg

WWWVSZ.jpeg

qfhoUW.jpeg

kYHGn5.jpeg

Leidschendam - Vanavond rond tien over negen is een wielrenner aangereden door een busje van DHL op de Westvlietweg bij de Oude Tolbrug. De wielrenner raakte daarbij gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft kort onderzoek gedaan naar het ongeval. (Foto's: Sebastiaan Barel)

eJKmaC.jpeg

a11f1E.jpeg

Dj3wfY.jpeg

D4AWlL.jpeg

Donderdag 14 mei:

Leidschendam - Op de Prins Johan Willem Frisolaan meldden buren dat er wat brandde op het balkon naast ze. De brandweer is even naar boven gegaan met de hoogwerker en bluste het brandje af. Het ging waarschijnlijk om een bloembak, waar eerder een sigarettenpeuk in uitgedrukt is (foto's: Rene Hendriks)

NEmIig.JPG

vBCt3M.JPG

Ex7cuO.JPG

Den Haag - Vanmiddag rond kwart over drie is een auto over de kop geslagen bij een eenzijdig in de Alberdingk Thijmstraat. De exacte oorzaak is niet bekend, maar het lijkt erop alsof de auto en stoep of berm heeft geraakt en dat de bestuurder toen de macht over het stuur kwijt is geraakt. De bestuurder is onderzocht in de ambulance. De Alberdingk Thijmstraat was enige tijd afgesloten. Een inzittende is in de ambulance onderzocht. (Foto's: Maarten van Aken

6BhQAQ.jpeg

kIht4V.jpeg

1qDLFT.jpeg

hGmhqB.jpeg

JkoDLB.jpeg

Zaterdag 16 mei:

Den Haag - Vanmiddag rond kwart voor twee kwamen op het kruispunt van de Kerketuinenweg met de Platinaweg een auto en een motorscooter met elkaar in botsing. Omdat er vlakbij een ambulancepost zit, was er snel een ambulance ter plaatse. De opzittende van de motorscooter is in de ambulance onderzocht en is daarna zonder spoed vervoerd. De Verkeerspolitie heeft het ongeval onderzocht. Het kruispunt was enige tijd afgesloten. (Foto's: Nick van der Torn)

7BV2xB.jpeg

RIUJMn.jpeg

KQvMwm.jpeg

mOGIsi.JPG

7ySDAj.JPG

Den Haag - De brandweer werd vanmiddag om even voor half vier naar een portiekwoning in de Pluvierstraat gestuurd, alwaar brand zou zijn in een woning. Toen de brandweerlieden ter plaatse waren, bleek dat geprobeerd was brand te stichten in de woning via de brievenbus in de voordeur. Hierdoor had de deur vlamgevat. Het brandje was snel onder controle. De politie heeft een plaats delict afgezet en heeft onderzoek gedaan. (Foto's: Dean de Bood)

05nbt8.jpeg

Nb5GfR.jpeg

UwCmlR.jpeg

ISlhEQ.jpeg

U4L5HQ.jpeg

Zondag 17 mei:

Den Haag - Eenzijdig ongeval op de Loevesteinlaan richting Erasmusweg in Den Haag. Weg is daardoor dicht. Niemand gewond. Oorzaak onbekend. Auto total-loss. (Foto's: Daan van den Ende)

oJxIlQ.JPG

fX57sR.JPG

Oti6Ni.JPG

n3D9Kl.JPG

fWtX9z.JPG

Rijswijk - Rond kwart over vier werd brand gemeld in een woning aan de Waldeck Pyrmontlaan. Meerdere brandweervoertuigen werden hierop gealarmeerd. Bij aankomst bleek dat het brandje snel onder controle was en dat de tankautospuit van kazerne Rijswijk het wel alleen af kon. Het nader bericht was dan ook 'kleine brand'. Wat er precies in brand heeft gestaan is niet bekend. (Foto's: Dean de Bood)

3Mpomk.jpeg

XH1Tdx.jpeg

owPCNu.jpeg

LmaEJH.jpeg

Delft - In het water aan de Zwethtunnel lag een scooter. De scooter had zijn koplampen nog aan. Niemand is bij de scooter of in het water aangetroffen.(Foto's: Nick vd Toorn)

ifVV9M.JPG

Mq2Kqq.JPG

Pijnacker - Op het terrein van de scouting aan de Noordweg stonden houtblokken in brand. De brandweer heeft geblust. Mogelijk gaat het om brandstichting. (Foto's: Olav Spa)

dUx0KX.jpeg

B9wz1G.jpeg

ZjDgMi.jpeg

l121bU.JPG

rYvFud.jpeg

wDBfGt.jpeg

9Z1SaU.jpeg